Sürekli yatmak kan akışı için problem zaten ben öğretmenim transferden 2 gün sonra çalışmaya başladım ayaktaydım sürekli ve pozitif rabbim ol derse oluyor diğer transferlerimde 10 gün yattım negatiftiBugün benim de 3.günüm. İlk günler dikkat ettim ama hep yatmadım ağır iş yapmamaya çalıştım. Dün akşam pat diye eşimin halası 5 kuzeni, eniştemiz,kaynım çaya geldiler. Haberleri olmadığı için ben transfer olmuş bi kadın gibi davranamadım. Eski halimle mecbur kalktım çay ,atıştırmalık servis yaptım. O kadar kişinin çayı için kaç defa kalktım oturdum.Eşimle göz göze geldikçe git otur diyordu ama o yardım edince bile sen gel otur bugün başka gün yardım edersin dediler çok moralimiz bozuldu. Kayınvalidem sağolsun kalkma bi bahane uydurun dese de yapamadık. İçimden sürekli Allahım yavrum sana emanet nolur bir şey olmasın diye dua ederek geceyi ettim
Bende de oluyor canım aniden yüzüme sıcak üfler gibi oluyor ilaçlar yapıyor galibaKızlar sizde de ateş oluyor mu Protestan iğne kullanıyorum 2 ampul bide acaba ondan mıdır ama transferden önce de kullandım ateş olmamıştı. 5.gün embriyo su bugün de 3. günüm
Hocama mesaj attım Protestan iğnesi yapabilir diyor ben bi de 2 ampul kullanıyorumBende de oluyor canım aniden yüzüme sıcak üfler gibi oluyor ilaçlar yapıyor galiba
Normal o yuzdenHocama mesaj attım Protestan iğnesi yapabilir diyor ben bi de 2 ampul kullanıyorum
Birde sabahları yeşil elma suyu için canım iyi oluyor ben hazır alıyorum bende kabızlık çekiyorum hamilelikte ki en büyük sorunHiç bir şey olmaz canım ben çok kabız olan biriyim ve denk geldi her türlü bide ilaçlarda kabız yapıyor. Bir kaşık zeytinyağı iç veya günkurusu ye. Yemeklere bol bol zeytinyağı kat canım.
Geçmiş olsun canım garanti olsun diye eğer ilaçların arasında varsa progestan iğne yaptir fitilden daha etkiliSürekli yatmak kan akışı için problem zaten ben öğretmenim transferden 2 gün sonra çalışmaya başladım ayaktaydım sürekli ve pozitif rabbim ol derse oluyor diğer transferlerimde 10 gün yattım negatifti
Çok geçmiş olsun şükür keseden bir sorun yokMerhaba hastanede yattım bir gün kırmızı kanamadan sonra doktor benim yapabileceğim bir şey yok evde dinlen dedi eve gelince tekrar oldu ama iyiyim şimdi leke şeklinde sanırım benim vajina girişi tahriş oldu o kanıyor çünkü kesede bir şey yok şükür teşekkür ederim
Merhabalar progestan hormonundan oluyor ateş basması ne yazık ki..Kızlar sizde de ateş oluyor mu Protestan iğne kullanıyorum 2 ampul bide acaba ondan mıdır ama transferden önce de kullandım ateş olmamıştı. 5.gün embriyo su bugün de 3. günüm
Belki hamilelerin kullanacağı mide ilacı vardır. Doktorunuza sorunArkadaşlsr bir konuda ciddi yardımınıza ihtiyacım var ben transferden öncede mide koruyucu hap kullanıyordum mide ekşimesinden dolayı hamilelik olunca hapı bıraktım ama hayat konforum çok düştü süt içiyorum ılık soğuk fark etmiyor geçmiyor ben ne yapıcam bu progestan hpemunı hızla yükseldiği içinde ekstra berbat durumdayım akıl verebilecek olan olursa çok minnettar olurum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım garanti olsun diye eğer ilaçların arasında varsa progestan iğne yaptir fitilden daha etkili
Doktorunuz kadın doğum randevusu alıyor mu?Kizlar selam, pozitifi gördükten sonra kaç defa daha tüp bebek doktoruna gidiyoruz ?
Ben de öğretmenim izin aldım ama 3 gün gitmedim hafta sonu da araya girdi iyi oldu. Pazartesi de resmi tatil. Salı iş başı yapıcam inşallah. Şuan ki durumunuz nedir inşallah iyisinizdirSürekli yatmak kan akışı için problem zaten ben öğretmenim transferden 2 gün sonra çalışmaya başladım ayaktaydım sürekli ve pozitif rabbim ol derse oluyor diğer transferlerimde 10 gün yattım negatifti
Ara ara ateş basması oluyor ben günde 1 ampül kullanıyorum. Sabah akşam da 2 fitilKızlar sizde de ateş oluyor mu Protestan iğne kullanıyorum 2 ampul bide acaba ondan mıdır ama transferden önce de kullandım ateş olmamıştı. 5.gün embriyo su bugün de 3. günüm
ModumEşime kıyamıyorum kendime kıyamıyorumkodum çok düşük bugun
Kaçıncı gününüzEşime kıyamıyorum kendime kıyamıyorumkodum çok düşük bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?