2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de bugün ayaklandim artık , ama dikkat ediyorum, eğilip kalkmiyorum çok yormuyorum kendimi , hiç bir belirtim de yok ya , off bu sefer çok zor oldu ya zaman geçmiyor hiç .

Sigara ve alkol kullanıyormuydunuz sorun be idi hangi merkezde tedavi gördünüz yaş kaçtı
Yaşım 40 canım,sigara kullanıyordum ama bırakmıştım. Bursa’da doktorum işlemlerim de bahçeci tüp bebek merkezinde yapıldı. Eşimde sorun yok bende yumurta rezerv düşüklüğü var yaştan dolayı 2. Evliliğimiz bizim aslında, eşiminde benimde birer tane kızımız var ama birde ortak çocuğumuz olsun istemiştik nasip olmadı

Bi kaç saattir göğüslerim sızlamaya başladı ama baya baya ağrıyor rahatsız edecek şekilde bu ağrılar beni çok mutlu ediyor

Bende de Oksapar mahvetti beni karnımın her yerini morarttı
Aynen canım ya. Progestan zor diyenler galiba kalçadan vuruldukları için çünkü karından olan acısız. Ama oksapar yavaş da vursa hızlı da vursam acıtıyor. Allahtan çok uzun süre bir acı değil ama morarınca çok kötü oluyor

Kızlar sizde evde sürekli yatıyor musunuz ben en ufak anı harekette acaba bişey mi oldu diye düşünüyorum. Hastanede bir gece kaldık evet geldik doktorum bana günlük hayata dönebilirsin dedi ama ben yatıyorum full paso. Doğrumu yapıyorum bilmiyorum dün hafif bi ağırlık kaldırdım unutarak acaba bişey olmuş mudur ya bu 10 gün nasıl geçecek

İyi yapmışsın, sadece rahimini kasacak şeyler yapma, ağır kaldırma, süpürge açma, yerleri silme, yukarlara uzanma gibi….
Dün pencere açtım biraz yüksek bi de ağır kaldırdım çok ağır değildi acaba bişey olmuş mudur sürekli Uzanıyorum bi de

Sigarayı kaç yıl kullandınız ne zaman bıraktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…