- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Transferden önceki kontrolde 7,5 du.5 gğn sonra tranafer olduRahim kalınlığınız nasıldı?
Havalardan galibasabah uyandigimda bende de bas agrisi var 3 gundur
Ilaclardan da kaynaklı diye dusunuyorun artık hayirlisiHavalardan galiba
Bilmiyorum ki üzerime almıyorum ama bayağı bayağı hissettiriyor suyuda çok içiyorum aslındaIlaclardan da kaynaklı diye dusunuyorun artık hayirlisi
Teşekkür ederim benimde 7.42 çıktı bugünTransferden önceki kontrolde 7,5 du.5 gğn sonra tranafer oldu
İnşallah canımm inşallahİnş bu çektiklerimize değecek az kaldı
Alıştık artık vücudun her yerinden bir sinyal vermesineBilmiyorum ki üzerime almıyorum ama bayağı bayağı hissettiriyor suyuda çok içiyorum aslında
Ortak sıkıntı bu galiba vakit geçmek bilmiyorBen de bugün ayaklandim artık , ama dikkat ediyorum, eğilip kalkmiyorum çok yormuyorum kendimi , hiç bir belirtim de yok ya , off bu sefer çok zor oldu ya zaman geçmiyor hiç .
Yaşım 40 canım,sigara kullanıyordum ama bırakmıştım. Bursa’da doktorum işlemlerim de bahçeci tüp bebek merkezinde yapıldı. Eşimde sorun yok bende yumurta rezerv düşüklüğü var yaştan dolayıSigara ve alkol kullanıyormuydunuz sorun be idi hangi merkezde tedavi gördünüz yaş kaçtı
Umarım saglikla kucagıniza alır, uzun ömrune de şahitlik edersinizYok benim ki tek yumurta. Bizim doktor tek yumurta olsun dedi. Biz de tamam dedik
Bende de Oksapar mahvetti beni karnımın her yerini morarttıBen progestan kullanıyorum ve oksapar. Progestan çok kolay oluyır ama oksapar
Aynen canım ya. Progestan zor diyenler galiba kalçadan vuruldukları için çünkü karından olan acısız. Ama oksapar yavaş da vursa hızlı da vursam acıtıyor. Allahtan çok uzun süre bir acı değil ama morarınca çok kötü oluyorBende de Oksapar mahvetti beni karnımın her yerini morarttı
Dün pencere açtım biraz yüksek bi de ağır kaldırdım çok ağır değildi acaba bişey olmuş mudur sürekli Uzanıyorum bi deİyi yapmışsın, sadece rahimini kasacak şeyler yapma, ağır kaldırma, süpürge açma, yerleri silme, yukarlara uzanma gibi….
Sigarayı kaç yıl kullandınız ne zaman bıraktınızYaşım 40 canım,sigara kullanıyordum ama bırakmıştım. Bursa’da doktorum işlemlerim de bahçeci tüp bebek merkezinde yapıldı. Eşimde sorun yok bende yumurta rezerv düşüklüğü var yaştan dolayı2. Evliliğimiz bizim aslında, eşiminde benimde birer tane kızımız var ama birde ortak çocuğumuz olsun istemiştik nasip olmadı
Vurduktan sonra bastır pamukla morarmiyor o zamanBende de Oksapar mahvetti beni karnımın her yerini morarttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?