Merhaba ben dün keseyi gördüm canım doktora gittim 2 mayısa randevu verdi lekenme fitil yüzündenmiş kesince fitili bitti şükürEvet canım pozitif iki güne bir değer bakıyoruz 11. Gün 33 13. Gün 107 15. Gün 281 17.gün 588 diye ilerliyor yarın bir daha vereceğim. Bende çok korkuyorum yine olursa diye
insallah benimde güzel bir şekilde artarYouTube’da tüm dünyadan doktorları dinlemekle geçirdim son zamanhatta Amerikalı bir doktor yüzde 53 artması bile normal bir değer her 48 saatte dedi transfer gününden sonra 7. Gün test yaptım canım
Herkes herseyi çok biliyo canım, öyle düşüninsallah canım hastanede sonucu alırken bir tane kadın var ama düşüyor bence gibi sacma sapan bir şey dedi o kadar sinirlendim ki
sağlıkla ilerler inşallahBenimde 43 çıktı ilk değerim persembe bida vercem
Oo hayırlı olsun canım ne güzel görmüşsün keseyi kendimi çağırdı doktor lekelenme olduğumu için mi gittin. Çok sevindim lekelenme bitmişMerhaba ben dün keseyi gördüm canım doktora gittim 2 mayısa randevu verdi lekenme fitil yüzündenmiş kesince fitili bitti şükür
2 mayısta kalp atışı için mi çağırdıMerhaba ben dün keseyi gördüm canım doktora gittim 2 mayısa randevu verdi lekenme fitil yüzündenmiş kesince fitili bitti şükür
Allah’ın izniyle sağlıklıdır inşallah. Lekelenmem devam edince doktorla görüşmek istedim hemşire görüşüp bana geri döndü doktor gelsin muayene ediyim demiş benim beta 2175 çıktı. Alttan muayenede keseyi gördük. Doktor her şey için erken dikkat et dedi izin aldım evde dinleniyorum fitil birikme yapmış tahriş olmuş bırakınca geçti. 2 mayısa da randevu verdiOo hayırlı olsun canım ne güzel görmüşsün keseyi kendimi çağırdı doktor lekelenme olduğumu için mi gittin. Çok sevindim lekelenme bitmişben yarında kan vereceğim yine ilk denememde kese muayenesinde dış gebelikle karşılamıştık şok olmuştuk çok tedirginim o yüzden.
Sanırım kalp atışı heycandan sormadım bile. Benim için önemli olan lekelenmeydi2 mayısta kalp atışı için mi çağırdı
Normal test sanırım erken gebelik değil. Çok belirgin maşallah benim erken gebelikte belirgindi kaset de çıkmamıştı bileBende ayın 19 unda transfer yaptım.
7. Günüm ve 5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi.
Test yaptım bugün öğleden sonra dondurulmuş embriyoydu iğne filan kullanmadım. Böyle çıktı gebelik testim. Benim gibi aynı durumda olup güzel haber alan var mı ? Sizce çoğul gebelik olduğu için böyle erken çıkmış olabilir mi
insallah güzel bir şekil de yükselir. 1.20 görcem diye cok korkmuştum gercektenHerkes herseyi çok biliyo canım, öyle düşünsıkma canını, gayet güzel değer…
İkiz olabilir bence baya net çıkmış. Hemde kaset testBende ayın 19 unda transfer yaptım.
7. Günüm ve 5. Gün embriyosu iki tane transfer edildi.
Test yaptım bugün öğleden sonra dondurulmuş embriyoydu iğne filan kullanmadım. Böyle çıktı gebelik testim. Benim gibi aynı durumda olup güzel haber alan var mı ? Sizce çoğul gebelik olduğu için böyle erken çıkmış olabilir mi
İnşallahAllah’ın izniyle sağlıklıdır inşallah. Lekelenmem devam edince doktorla görüşmek istedim hemşire görüşüp bana geri döndü doktor gelsin muayene ediyim demiş benim beta 2175 çıktı. Alttan muayenede keseyi gördük. Doktor her şey için erken dikkat et dedi izin aldım evde dinleniyorum fitil birikme yapmış tahriş olmuş bırakınca geçti. 2 mayısa da randevu verdi
kaçıncı gün vermiştin testi canımBenimde 43 çıktı ilk değerim persembe bida vercem
Hayırlısıyla güzelce sağlıkla büyüsün inşallahinsallah güzel bir şekil de yükselir. 1.20 görcem diye cok korkmuştum gercekten
amin insallah canımHayırlısıyla güzelce sağlıkla büyüsün inşallah
Tebrik ederim canım hayırlı olsuninsallah canım ilk baktıgımda 1.6 olarak okudum yine olmadı dedim o kadar panikledim ki
İnşallah senin de artışların güzel önemli olan 2 ye katlanması zaten herkeste farklı çıkıyor betaİnşallahçok şükür fitildenmiş darısı başıma artık sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallah
çok teşekkür ederim canım insallah bundan sonrasıda hayırlıu olcakTebrik ederim canım hayırlı olsun
Ben ver normal kaset test :))Normal test sanırım erken gebelik değil. Çok belirgin maşallah benim erken gebelikte belirgindi kaset de çıkmamıştı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?