2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

KIZLAR 19unda transfer oldum 6 gün oluyor sanırım bugun test yaptım ekte gönderiyorum bakarmısınız benim beynim durdu bişeler varmı sizce

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-25 at 16.09.09.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 75
İnşallah canım inşallah çok korkuyorum yine olursa diye senin pozitif mi bu kez yaptirdinmi tekrar
Evet canım pozitif iki güne bir değer bakıyoruz 11. Gün 33 13. Gün 107 15. Gün 281 17.gün 588 diye ilerliyor yarın bir daha vereceğim. Bende çok korkuyorum yine olursa diye

KIZLAR 19unda transfer oldum 6 gün oluyor sanırım bugun test yaptım ekte gönderiyorum bakarmısınız benim beynim durdu bişeler varmı sizce

Bencede hamilesin canım 6.gün 17 yani sen bide 12.gün yaptir bak nasıl katlanmış olur gözün aydın darisi diger aşamalara insallah

Bencede hamilesin canım 6.gün 17 yani sen bide 12.gün yaptir bak nasıl katlanmış olur gözün aydın darisi diger aşamalara insallah
insallah canım ilk baktıgımda 1.6 olarak okudum yine olmadı dedim o kadar panikledim ki

şimdi doktorum yazdı. ve dediklerinin aysını dedi. sağlıklı artmadı önemli suan için gebesin dedi :) sen transfer gününü sayıp mı 7 diyorsun

şimdi doktorum yazdı. ve dediklerinin aysını dedi. sağlıklı artmadı önemli suan için gebesin dedi :) sen transfer gününü sayıp mı 7 diyorsun
YouTube’da tüm dünyadan doktorları dinlemekle geçirdim son zaman hatta Amerikalı bir doktor yüzde 53 artması bile normal bir değer her 48 saatte dedi transfer gününden sonra 7. Gün test yaptım canım

Tebrik ederim canım 6. Güne değerin gayet iyi bence, inşallah da kat kat artar her gün değerin
insallah canım hastanede sonucu alırken bir tane kadın var ama düşüyor bence gibi sacma sapan bir şey dedi o kadar sinirlendim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…