- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
ben burada okuyunca sanki kanama olunca tutuyor kanama olmayınca tutmuyor diye hissettim yaCanım ben transfer oldum ne ağrı ne başka bişey pozitif oldu kesemizi gördüm çok şükür ama lekelenme yok olacak diye bir şey yok lekelenme olmaması daha iyi bence elham yapmaktansa
Evet pozitifim 7. Günde 65 çıktı değerim bir daha çarşamba yapcamtest yaptın mı peki
Ben de öyle düşündüm ama internetde araştırınca genelde her 4. Kadinda kanamalar oluyormuşben burada okuyunca sanki kanama olunca tutuyor kanama olmayınca tutmuyor diye hissettim ya
maşsallah umarım sağlıkla kucagına alırsın. benimde transfer dahil 6. günüm test yapsam cıkarmı acabaEvet pozitifim 7. Günde 65 çıktı değerim bir daha çarşamba yapcam
İnşallah sağlıklı ilerlerme olur. Doktorum devam edebilir de edemeyebilir de dedi. Perşembe günü yapacağım inşallah tahlil tekrar nasip artık. Ama umudumu kırdım sanki üzülüyorum ister istemezİnsallah, kan değerin hamile gösteriyorbu aralar daha sakin davran 2-3 gün sonra yine test yap istersen
artık kanama beklemeye başlamıştım gercektyenBen de öyle düşündüm ama internetde araştırınca genelde her 4. Kadinda kanamalar oluyormuşolması da normal, olmaması da yani merak etme
Teşekkür ederim canımCanım iki şekilde de hesaplanıyor ama benim gittiğim doktor adet tarihimden hesapladı bide benim transfer tarihime göre sadece 1 gün değişiyor ondan olabilir yani o kadar fark olmadığı içinde olabilir
Teşekkür ederim canımaslında doğru hesaplama transfer tarihinden 19 gün geriye gidip son regli başlangıç tarihi o gün kabul edilip ona göre hesaplanmalıymış. yani benim transfer tarihim 30 mart - 19 gün dersek son adet tarihimi 11 mart kabul edip ona göre hesaplamam lazımmış.
En iyi örneklerden biriyim benim bir arkadaşimda aynı doktorumda transfer oldu oda hiç kanama lekelenme yaşamamış hatta belirti bile bende sürekli olumsuz düşünüyordum ama değerimi görünce dedim belirti olmayabiliyormuşben burada okuyunca sanki kanama olunca tutuyor kanama olmayınca tutmuyor diye hissettim ya
içimi rahatlattın valla bi kasık batması var ki o da hormonlardan diye düşünüyorum baska hiç bişe yokEn iyi örneklerden biriyim benim bir arkadaşimda aynı doktorumda transfer oldu oda hiç kanama lekelenme yaşamamış hatta belirti bile bende sürekli olumsuz düşünüyordum ama değerimi görünce dedim belirti olmayabiliyormuş
Bence çıkmaz, benimmaşsallah umarım sağlıkla kucagına alırsın. benimde transfer dahil 6. günüm test yapsam cıkarmı acaba
Uzan ve rahatına bak bence, zaten başka bişi yapamayızİnşallah sağlıklı ilerlerme olur. Doktorum devam edebilir de edemeyebilir de dedi. Perşembe günü yapacağım inşallah tahlil tekrar nasip artık. Ama umudumu kırdım sanki üzülüyorum ister istemez
benimde 5. gün embriyosu 3. gün yaptım negatiftiBence çıkmaz, benim
Transfer sonrası 7. Gündüyarın sabah idrar testi yap istersen bi de benim 5. Gün embriyosuydu, eğer 3. Günse 7. Günde çıkmaz genel olarak teşekkür ederim, sende insallah sağlıcakla kucağına alırsın
İnşallah güzel haberler alırsın ben 8.gün test yaptım testimde çıkmadı çok üzüldüm gene olmadı dedim sonra 10.gün tekrar yaptım bi anda silik çizgi ama hemen çıktı demem o ki herşey değişebilir belki kızıp ilaçları kesseydim olmadı diye yani doktorlar bişey diyorsa doğruduriçimi rahatlattın valla bi kasık batması var ki o da hormonlardan diye düşünüyorum baska hiç bişe yok
çok sağlıksız bir test günüydü :)benimde 5. gün embriyosu 3. gün yaptım negatifti
benim ilk denemem cok heyecanlıyım o yüzdenİnşallah güzel haberler alırsın ben 8.gün test yaptım testimde çıkmadı çok üzüldüm gene olmadı dedim sonra 10.gün tekrar yaptım bi anda silik çizgi ama hemen çıktı demem o ki herşey değişebilir belki kızıp ilaçları kesseydim olmadı diye yani doktorlar bişey diyorsa doğrudur
O zaman yarında çıkmaz bi 3 gün daha bekleiçimi rahatlattın valla bi kasık batması var ki o da hormonlardan diye düşünüyorum baska hiç bişe yok
Allah gönlünüze göre versin inşallah Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınbenim ilk denemem cok heyecanlıyım o yüzden
kız 3 gün sonra zaten test günüm :)O zaman yarında çıkmaz bi 3 gün daha bekleinsallah pozitif çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?