2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım ben transfer oldum ne ağrı ne başka bişey pozitif oldu kesemizi gördüm çok şükür ama lekelenme yok olacak diye bir şey yok lekelenme olmaması daha iyi bence elham yapmaktansa
ben burada okuyunca sanki kanama olunca tutuyor kanama olmayınca tutmuyor diye hissettim ya

İnsallah, kan değerin hamile gösteriyor bu aralar daha sakin davran 2-3 gün sonra yine test yap istersen
İnşallah sağlıklı ilerlerme olur. Doktorum devam edebilir de edemeyebilir de dedi. Perşembe günü yapacağım inşallah tahlil tekrar nasip artık. Ama umudumu kırdım sanki üzülüyorum ister istemez

Teşekkür ederim canım

ben burada okuyunca sanki kanama olunca tutuyor kanama olmayınca tutmuyor diye hissettim ya
En iyi örneklerden biriyim benim bir arkadaşimda aynı doktorumda transfer oldu oda hiç kanama lekelenme yaşamamış hatta belirti bile bende sürekli olumsuz düşünüyordum ama değerimi görünce dedim belirti olmayabiliyormuş

içimi rahatlattın valla bi kasık batması var ki o da hormonlardan diye düşünüyorum baska hiç bişe yok

maşsallah umarım sağlıkla kucagına alırsın. benimde transfer dahil 6. günüm test yapsam cıkarmı acaba
Bence çıkmaz, benim
Transfer sonrası 7. Gündü yarın sabah idrar testi yap istersen bi de benim 5. Gün embriyosuydu, eğer 3. Günse 7. Günde çıkmaz genel olarak teşekkür ederim, sende insallah sağlıcakla kucağına alırsın

Benim son regle göre 4+6
Transfer tarihine göre 4+3 çıkıyor kızlar
Son reglim 21 mart, transfer tarihim 12 nisan

benimde 5. gün embriyosu 3. gün yaptım negatifti

içimi rahatlattın valla bi kasık batması var ki o da hormonlardan diye düşünüyorum baska hiç bişe yok
İnşallah güzel haberler alırsın ben 8.gün test yaptım testimde çıkmadı çok üzüldüm gene olmadı dedim sonra 10.gün tekrar yaptım bi anda silik çizgi ama hemen çıktı demem o ki herşey değişebilir belki kızıp ilaçları kesseydim olmadı diye yani doktorlar bişey diyorsa doğrudur

benim ilk denemem cok heyecanlıyım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…