- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.633
- 63
- 35
inşallah canım inşallahEvet canım. Aynı zamanlarız. Adete göre hesaplanıyor zaten geneldeinşallah kalp atışını sağlıklı bir şekilde duyarız. Çok heyecanlı ve korkuyorum
Canım iki şekilde de hesaplanıyor ama benim gittiğim doktor adet tarihimden hesapladı bide benim transfer tarihime göre sadece 1 gün değişiyor ondan olabilir yani o kadar fark olmadığı içinde olabilirKızlar transfer tarihine göre değil mi ? Son regle göre mi gebelik haftası belirleniyor ?
aslında doğru hesaplama transfer tarihinden 19 gün geriye gidip son regli başlangıç tarihi o gün kabul edilip ona göre hesaplanmalıymış. yani benim transfer tarihim 30 mart - 19 gün dersek son adet tarihimi 11 mart kabul edip ona göre hesaplamam lazımmış.Kızlar transfer tarihine göre değil mi ? Son regle göre mi gebelik haftası belirleniyor ?
Bende 19unda gittim canım. Bide kanamam olmuştu. O zaman acile gittim keseyi gördüm sorun yoktu ama içine falan bakmadılarinşallah canım inşallahbende öyle korkuyorum endişeliyim en son 15 nisanda gitmiştim doktora merak ediyorum ne durumdayız diye
bende de transferin 7,gününden 11. gününe kadar lekelenme oldu sonra durdu.Bende 19unda gittim canım. Bide kanamam olmuştu. O zaman acile gittim keseyi gördüm sorun yoktu ama içine falan bakmadılar
Benim daha yeni oldu ama korktum canımbende de transferin 7,gününden 11. gününe kadar lekelenme oldu sonra durdu.
Sukur bari herkesde olan birseymisaynı sorun bende de emilmeyen fazlalık akıyormuş geri
Anladım canım sagol günde 1 olarak yazıyorlar neyse artık ayarlayacaz bir sekilCanım 2 kutu yazabiliyor Dr, daha doğrusu devlet 2 kutu hak veriyor, eğer süresi dolmuşsa yazabilir tekrardan,
ben günde 4 tane kullanıyorumAnladım canım sagol günde 1 olarak yazıyorlar neyse artık ayarlayacaz bir sekil
Son adet tarihim 16 Mart transfer 6 Nisan . Tam 7 haftalık oluyor kalp atışı için. Bugün 5+4 . Transferin 18. Günü oluyorTam olarak ne zaman kalp atışı İçin çağırdı yani transfer ne zaman oldu bugun kaçıncı gündü birde kalp atışına ne zaman çağırıyor
Benm de 3ben günde 4 tane kullanıyorum
benim suratımda alerji yaptı ilginç bir şekilde. bugünde inanılmaz kasık ağrım var.6. günüm buradakileri okuyorum lekelenme yaşamıslar bende hiç öyle bişe yok lekelenme olmadan tutunan yokmu acabaBenm de 3
Gec döllenme olmuşturKizlar bugün 10. Günüm beta HCG 14.65 çıktı çok düşük sanki yaaa
Benimde hiç lekelenmem olmadı hala yok transfer 9. Gündeyimbenim suratımda alerji yaptı ilginç bir şekilde. bugünde inanılmaz kasık ağrım var.6. günüm buradakileri okuyorum lekelenme yaşamıslar bende hiç öyle bişe yok lekelenme olmadan tutunan yokmu acaba
Canım ben transfer oldum ne ağrı ne başka bişey pozitif oldu kesemizi gördüm çok şükür ama lekelenme yok olacak diye bir şey yok lekelenme olmaması daha iyi bence elham yapmaktansabenim suratımda alerji yaptı ilginç bir şekilde. bugünde inanılmaz kasık ağrım var.6. günüm buradakileri okuyorum lekelenme yaşamıslar bende hiç öyle bişe yok lekelenme olmadan tutunan yokmu acaba
Umarım tutunur. Benim 5. Gün embriyosuydu.Gec döllenme olmuştur
İnsallah, kan değerin hamile gösteriyorUmarım tutunur. Benim 5. Gün embriyosuydu.
test yaptın mı pekiBenimde hiç lekelenmem olmadı hala yok transfer 9. Gündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?