2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

benim suratımda alerji yaptı ilginç bir şekilde. bugünde inanılmaz kasık ağrım var.6. günüm buradakileri okuyorum lekelenme yaşamıslar bende hiç öyle bişe yok lekelenme olmadan tutunan yokmu acaba
Bende de sivilce yaptı hormon sonuçta hersey yapabilir ama lekelenme diye düşünme lekesi olmayıp tutan da bissuru insan var

benim suratımda alerji yaptı ilginç bir şekilde. bugünde inanılmaz kasık ağrım var.6. günüm buradakileri okuyorum lekelenme yaşamıslar bende hiç öyle bişe yok lekelenme olmadan tutunan yokmu acaba
Benim de 7. Günüm benim de lekelenme falan olmadı. Yüzümde sivilce çıktı. Adet öncesi belirtilerinin aynısını yaşıyorum inşallah sonu güzel olur

Benim de 7. Günüm benim de lekelenme falan olmadı. Yüzümde sivilce çıktı. Adet öncesi belirtilerinin aynısını yaşıyorum inşallah sonu güzel olur
Bende sivilce değilde kırmızı benekler cıktı insallah güzel olur canım

Kızlar progestan dex kullandınız mı ya göbekten yazıyor ama kocaman iğne vermişler iğnesi mi yanlış acaba yoksa gidip kalçadan mı olcak acaba ?

Kızlar progestan dex kullandınız mı ya göbekten yazıyor ama kocaman iğne vermişler iğnesi mi yanlış acaba yoksa gidip kalçadan mı olcak acaba ?
Merhaba hayırlı olsun, ucunu değişebiliyor musun? Ben prolutex kullanıyorum önce kalın iğneyle sıvıyı çekip sonrasında ince iğne takıyorum ucuna öyle karindan yapıyorum ama tabi hemşirene sor istersen

Canım onların uçları oluyor. Kahverengi oluyor baya küçük eczaneden bundan iste. Bak fotoğrafını ekliyorum

Eklentiler

• image.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 35
kızlar selam , sacma gelebilir ama bişey sorsam ? bugun benım transferde 5.gunum ılk defa dısarı cıkıp yuruyelım dedım esıme. tam cıktık arabanın bırının egzoz sesınden dolayı aşırı korktum . Bişi olur mu cok mu evham yapıyorum ?

Ben ikinci gün işe gittim 3. Gün bayram ziyaretleri yaptım canım cok fazla evham iyi değil bebegede zarar

Ben ikinci gün işe gittim 3. Gün bayram ziyaretleri yaptım canım cok fazla evham iyi değil bebegede zarar

Ya sorma o kadar korktum ki arabadaki adamı fırcalıcaktım az daha. ah keske kafaya takmasam ama en ufak seyden rahatsız oluyorum böle nasıl gececek 7 gün bilmiyorum hıc pskoljkmıdır nedr kasıklarım agrımaya basladı durduk yere :/

Psikolojiktir cok fazla düşünme bende kendimi dinledikçe belirti buldum hep sonra vazgectim dinlemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…