- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.633
- 63
- 35
MaşaAllah canım hamilesin tabi tebrik ederimMerhaba hanımlar, bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu ilk idrarla yapmadım ama sizce hamile miyim??? Su an inanamiyorumda belki kendim mi çizgi görüyorum? Elim ayağım titriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşaAllah canım hamilesin tabi tebrik ederimMerhaba hanımlar, bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu ilk idrarla yapmadım ama sizce hamile miyim??? Su an inanamiyorumda belki kendim mi çizgi görüyorum? Elim ayağım titriyo
Tebrik ederim canım Hamilesinnnn kan testin ne zamanMerhaba hanımlar, bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu ilk idrarla yapmadım ama sizce hamile miyim??? Su an inanamiyorumda belki kendim mi çizgi görüyorum? Elim ayağım titriyo
Evet seninle aynı gün transfer olmuştuk, bende ev işi yemek vs yapmıyorum, uzanıyorum sürekli dikkat ediyorum, dün akşam annemlere gittik geldik yemeğe onlarında haberi yok başım çok ağrıyor dedim uzandım orda daSorma sorma evde kalinca iste dusunuyo insan, hicbi belirtimde yok zaten cok erken daha persembe transfer oldum ne olacak daha ama kafamda dusunup kuruyorum.
Çok teşekkür ederimMaşaAllah canım hamilesin tabi tebrik ederim
Çok teşekkür ederim kan testim aslında çarşamba günü ama ben birazdan kan vermeye gideceğimTebrik ederim canım Hamilesinnnn kan testin ne zaman
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımÇok teşekkür ederim kan testim aslında çarşamba günü ama ben birazdan kan vermeye gideceğim
VAlla cok iyi yapmissin herkese soyleyince gozune bakiyolar oldumu olmadimi diye. Bide onun aciklamasini yapmak zorunda hissediosun.Evet seninle aynı gün transfer olmuştuk, bende ev işi yemek vs yapmıyorum, uzanıyorum sürekli dikkat ediyorum, dün akşam annemlere gittik geldik yemeğe onlarında haberi yok başım çok ağrıyor dedim uzandım orda da
Insallah CanimGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım
Tüp bebek hastası olmamız farklılık yaratmıyor canım:) nasipten öte yol yok olacagı varsa oluyorYa tabiki oyle ama biz tup bebek hastasi olunca sanirim daha hassas oluyoruz. biz biraz dikkatli olunca Allahta kismet ettiyse olacagi varsa oluyor.
Fark su ki biz maddi olarak da bir zorluktan da gectigimz icin normal yolla gebe kalabilen insanlardan daha dikkat ediyoruz. Cunku onlar her zaman bu sansi elde edebilirken biz maddi gucumuz yettigince bu imkani yakalayabiliyoruz. Burda anlatmak istedigim buydu aslinda.Tüp bebek hastası olmamız farklılık yaratmıyor canım:) nasipten öte yol yok olacagı varsa oluyor
Tebrikler saglikla ilerlesin insallaahh cok bariz cizgi gorunuyorMerhaba hanımlar, bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu ilk idrarla yapmadım ama sizce hamile miyim??? Su an inanamiyorumda belki kendim mi çizgi görüyorum? Elim ayağım titriyo
Her kull farklı sekilde sınanıyor. Bu benim sınavım dedğimde daha kolay oluyor. Embriyon saglıklıysa ipte atlasan göbektte atsan nasibinde varsa tutar. Yok sağlıksızsa yiyecek ekmeği yoksa yerinden 40 gün kalkmasan yinede tutmaz.Fark su ki biz maddi olarak da bir zorluktan da gectigimz icin normal yolla gebe kalabilen insanlardan daha dikkat ediyoruz. Cunku onlar her zaman bu sansi elde edebilirken biz maddi gucumuz yettigince bu imkani yakalayabiliyoruz. Burda anlatmak istedigim buydu aslinda.
İnsallah hepimizin canım çok teşekkür ederimTebrikler saglikla ilerlesin insallaahh cok bariz cizgi gorunuyor
Ben de sizin gibi düşünüyorum, 2-3 gün dinlenmeden sonra ne yapsakta tutacağı varsa tutuyorHer kull farklı sekilde sınanıyor. Bu benim sınavım dedğimde daha kolay oluyor. Embriyon saglıklıysa ipte atlasan göbektte atsan nasibinde varsa tutar. Yok sağlıksızsa yiyecek ekmeği yoksa yerinden 40 gün kalkmasan yinede tutmaz.
Canın sağolsun canımKızlar benim de bugun 9.gunüm dü 0.100 negatif
Aynen öyle canım. Evimde işimide yapıyorum dün bayram ziyaretlerine de gittim evimide süpürdüm. Banyo da yaptım carsamba günü transferim oldu yatınca daha stresli herseyBen de sizin gibi düşünüyorum, 2-3 gün dinlenmeden sonra ne yapsakta tutacağı varsa tutuyor
Evet canım onun sıkıntısını daha önce yaşadığım için biliyorum o yüzden bu sefer kimseye bişey demedik, olumsuz olduğunda psikolojim daha çok bozulmuştu herkes bilinceVAlla cok iyi yapmissin herkese soyleyince gozune bakiyolar oldumu olmadimi diye. Bide onun aciklamasini yapmak zorunda hissediosun.
Canın sağolsun canım