• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Sorma sorma evde kalinca iste dusunuyo insan, hicbi belirtimde yok zaten cok erken daha persembe transfer oldum ne olacak daha😂 ama kafamda dusunup kuruyorum.
Evet seninle aynı gün transfer olmuştuk, bende ev işi yemek vs yapmıyorum, uzanıyorum sürekli dikkat ediyorum, dün akşam annemlere gittik geldik yemeğe onlarında haberi yok başım çok ağrıyor dedim uzandım orda da😂

Evet seninle aynı gün transfer olmuştuk, bende ev işi yemek vs yapmıyorum, uzanıyorum sürekli dikkat ediyorum, dün akşam annemlere gittik geldik yemeğe onlarında haberi yok başım çok ağrıyor dedim uzandım orda da😂
VAlla cok iyi yapmissin herkese soyleyince gozune bakiyolar oldumu olmadimi diye. Bide onun aciklamasini yapmak zorunda hissediosun. 🤩😂

Tüp bebek hastası olmamız farklılık yaratmıyor canım:) nasipten öte yol yok olacagı varsa oluyor
Fark su ki biz maddi olarak da bir zorluktan da gectigimz icin normal yolla gebe kalabilen insanlardan daha dikkat ediyoruz. Cunku onlar her zaman bu sansi elde edebilirken biz maddi gucumuz yettigince bu imkani yakalayabiliyoruz. Burda anlatmak istedigim buydu aslinda.

Fark su ki biz maddi olarak da bir zorluktan da gectigimz icin normal yolla gebe kalabilen insanlardan daha dikkat ediyoruz. Cunku onlar her zaman bu sansi elde edebilirken biz maddi gucumuz yettigince bu imkani yakalayabiliyoruz. Burda anlatmak istedigim buydu aslinda.
Her kull farklı sekilde sınanıyor. Bu benim sınavım dedğimde daha kolay oluyor. Embriyon saglıklıysa ipte atlasan göbektte atsan nasibinde varsa tutar. Yok sağlıksızsa yiyecek ekmeği yoksa yerinden 40 gün kalkmasan yinede tutmaz.

Her kull farklı sekilde sınanıyor. Bu benim sınavım dedğimde daha kolay oluyor. Embriyon saglıklıysa ipte atlasan göbektte atsan nasibinde varsa tutar. Yok sağlıksızsa yiyecek ekmeği yoksa yerinden 40 gün kalkmasan yinede tutmaz.
Ben de sizin gibi düşünüyorum, 2-3 gün dinlenmeden sonra ne yapsakta tutacağı varsa tutuyor 🙏🏽🌹🧿

Ben de sizin gibi düşünüyorum, 2-3 gün dinlenmeden sonra ne yapsakta tutacağı varsa tutuyor 🙏🏽🌹🧿
Aynen öyle canım. Evimde işimide yapıyorum dün bayram ziyaretlerine de gittim evimide süpürdüm. Banyo da yaptım carsamba günü transferim oldu yatınca daha stresli hersey

VAlla cok iyi yapmissin herkese soyleyince gozune bakiyolar oldumu olmadimi diye. Bide onun aciklamasini yapmak zorunda hissediosun. 🤩😂
Evet canım onun sıkıntısını daha önce yaşadığım için biliyorum o yüzden bu sefer kimseye bişey demedik, olumsuz olduğunda psikolojim daha çok bozulmuştu herkes bilince😔

Biraz önce bşr arkadasımın tanıdıgı doğum haritama baktı horary astroloji gibi bişey ve bosuna yapmıssın tüp bebek bu sene tutmayacak dedi zaten yeterince stresliyken bir de bu cıktı nerden biliyosun dedim yuldızlar diyo dedi allahım🤦‍♀️

Back