Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben homeoffice calistigim icin cok zor olmadi sukurBen çok gitme taraftarı değilim ya
Canım ilk üç gün benim de öyle oldu dördüncü gün azaldı bugün ara ara kasik ağrıları oluyor o kadar.Kızlar merhaba herkese hayırlı bayramlarr. Bebim bir kaç sorum olacak ben carsamba günü transfer oldum ama dünle bugun inanılmaz acı hissediyorum başım goguslerım belim sırtım sanki dayak yemişim gibi sizde böyle bişe oldu mu acaba
Hım bakalım artık süreçe kaç haftalıksınızBen homeoffice calistigim icin cok zor olmadi sukur
İnsallah benimde yarın azalır ilk tüp bebek benim bir de doktoruma sordum cok normal dediCanım ilk üç gün benim de öyle oldu dördüncü gün azaldı bugün ara ara kasik ağrıları oluyor o kadar.
Amin ne diyeyim bu da böyle bir imtihanCanım okuyunca çok üzüldüm gercekten böyle birseyi ben de ilk kez duydum. Bizden bir hafta önce imza almışlardı ama transfer yapılacağı gün cozduruldu ve embriyolog hemen odaya gelip embriyolarla ilgili bilgi verdi. Kısa bir süre sonra da transfere aldılar zaten. Bence de bu işte bi terslik var. Rabbim yardımcınız olsun ne diyeyim ama bı ihmal varsa yapanların yanına kâr kalmasın inşallah
Ben de kullandım ama bende bi yan etkisi olmadı canimKızlar gepinize hayırlı bayramlar rahatsız olduğum için burayla pek ilgilenemedim. Bu prednol benj mahvetti ya yediğim ne varsa çıkarıyorum sayesinde böyle olan var miyidi
Transfer günü çoraplarıma kadar eşim giydirdi ama kendimi çok zorlamadan abdest alıp namaz kıldım mesela(oturarak). Abdest alırken ayaklarımı kaldirmadim banyoda yıkadım ayaklarimi. Bugün transfer olalı 5 gün oluyor hiç eğilmiyorum,ağır birşey kaldırıyorum ama evin icinde sürekli dolaniyorum. Coraplarimi giyerken ayaklarımı kanepenin üstüne kaldırıp o şekilde giyiniyorum. İlk banyomu da bugün yaptım. Bı sıkıntı yaşamadım şükürler olsun. İlk 2-3 gün çok evham oluyor ama sonra alışıyorsun merak etmeKizlar selam bisey sorsam benimde transferin 2.gunu bugun, ustunuzu falan kendiniz mi giyiyosunuz ? Ben evden hic cikmadim ama evde hafif hafif geziniyorum.ustume yorgan cekerken bile tedirgin oluyorum bisi olurmu diye, fazla mi abartiyorum. Ev isi yemek vs yapmiyorum ama corabimi ustumu kendim giyebilirim heralde degilmi
Insan cok tedirgin oluyor ya aslinda bir pijama giymekle bisey olacak degil ama yapamiyo iste pskolojik galiba. Gece uyurken dönmeye bile acaba diyorum bole bole nasil gececek 12 gün bilemedim. Neyse sonumuz güzel olsunda ben evham yapayim biraz yapacak bisi yok yere falan bende egilmiyorum yemegimi falan hep esim isitio ama hafif hafif yuruyorum. Bugun aksam anneme gitmeyi dusunuyoruz evimize 30 dakika mesafe mesela 2 3 gün orda kalalım kafam dagilsin diye.Transfer günü çoraplarıma kadar eşim giydirdi ama kendimi çok zorlamadan abdest alıp namaz kıldım mesela(oturarak). Abdest alırken ayaklarımı kaldirmadim banyoda yıkadım ayaklarimi. Bugün transfer olalı 5 gün oluyor hiç eğilmiyorum,ağır birşey kaldırıyorum ama evin icinde sürekli dolaniyorum. Coraplarimi giyerken ayaklarımı kanepenin üstüne kaldırıp o şekilde giyiniyorum. İlk banyomu da bugün yaptım. Bı sıkıntı yaşamadım şükürler olsun. İlk 2-3 gün çok evham oluyor ama sonra alışıyorsun merak etme
Kan derken canım kırmızı renk mi gittin mi doktoraAy kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.
Hadi insallah pozitif haberlerimizi aliriizAynı gün transfer olıyoruzzzz ay çok heyecanlı
Şimdi çıktım canım. Kahverengiydi durmuştu zaten ama yine de korktum. Vajinal baktırdım. Kanama alanı falan yok. Ama yine de korktumKan derken canım kırmızı renk mi gittin mi doktora
Nimet geçmiş olsun canım iyi tam zamanında fark ettin dönmeden Allah korusun dikkat et kendineŞimdi çıktım canım. Kahverengiydi durmuştu zaten ama yine de korktum. Vajinal baktırdım. Kanama alanı falan yok. Ama yine de korktum
Yoldayım canım gidiyoruz. İçim ferahladı eski kan gibi falan dedi. Ama çok korktum yinede. Teşekkür ederimNimet geçmiş olsun canım iyi tam zamanında fark ettin dönmeden Allah korusun dikkat et kendine
Merhaba doktorunuz hiç yorum yapmadımı size sunu yapabilirsin bunlar yasak diyeKizlar selam bisey sorsam benimde transferin 2.gunu bugun, ustunuzu falan kendiniz mi giyiyosunuz ? Ben evden hic cikmadim ama evde hafif hafif geziniyorum.ustume yorgan cekerken bile tedirgin oluyorum bisi olurmu diye, fazla mi abartiyorum. Ev isi yemek vs yapmiyorum ama corabimi ustumu kendim giyebilirim heralde degilmi
Canım çok geçmiş olsun. Benim de 3 gün oldu. Kahverengi damla damla. Kan sukandırıcıyı kestik. Şuan bir şey yok hamd olsunYoldayım canım gidiyoruz. İçim ferahladı eski kan gibi falan dedi. Ama çok korktum yinede. Teşekkür ederim
Merhaba doktorunuz hiç yorum yapmadımı size sunu yapabilirsin bunlar yasak diy
Yasak falan demedi hic sadece 3 gün evde haff hareketler daha sonra normal yasantina donebilirsin dedi. Yemem gerekenleri soyledi. Ama tabi agir egzeersizlerden, uzanma vs yapmayacaksin dedi. Ama yorgani da uzerime cekerken bisi olurmu diyemedim onda bile acaba diorumMerhaba doktorunuz hiç yorum yapmadımı size sunu yapabilirsin bunlar yasak diye