2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hayır canım karnın alt kısmında regl olacakmış gibi bir sancı
He normal canım ilaçlar yapıyor zaten onu, ama benim 12. Günü geçtikten sonra o ağrılarım geçti ama şimdi hafif kasık batmalarım oluyor.

He normal canım ilaçlar yapıyor zaten onu, ama benim 12. Günü geçtikten sonra o ağrılarım geçti ama şimdi hafif kasık batmalarım oluyor.
Ayy İnşaAllah benim de geçer. Kasık ağrılarım da var. Batma da oluyor. Acaba diyorum regl günümde kanamam oldu. Üstüne görme gibi bir şey miydi

Doğru söylüyorsun canım nasipten öte yol yok, sonuçta normal yolla hamile kalanlar ilk günlerini bilmeden kimbilir neler yapıyor yiyecek ekmeği varsa bi şekil tutunuyor
Aynen öyle benim kuzenim hamile jaldıgı ay tatildeydi sigara alkol hepsinşn dibine vurdu öğrenince bıraktı ayrı ama tatilde zıpladı etti nasipte varmıs oldu. Onu yeme bunu yapma gibi telkinleri cok doğru bulmuyorum mesela benim doktorum herseyi yiyebilirsin ve bir gün sonra normal yasantına devam edeceksin yatmak yok dedi. Ama benden 3 gün önce transfer olan arkadasımın doktoru bir hafta yatacaksın dedi her hasta kendine özeldir ve en iyisini doktor bilir

Kızlar transferden 1 gün sonra eşimin kardeşinin nişanı var yani kaynımın doktora sordum gitmemen iyi olur ama gitmen gerekiyorsa git otur kalma dedi sizce ne yapmalıyım ailelerimizn haberi yok tüp bebek yaptırdığımızdan

Benim doktorum da yatmayacaksin rutin hayatına devam edeceksin rahmine kan gitmesi lazım dedi. Bugün 3. Günüm bitti. Ben kendimi çok yormadim ama evin içinde dolaştım namaz kıldım kendi kahvaltimi kendim hazırladım. İğnemi yaptiktan sonra kalktım dolaştım ağrı yapmaması için. Yeme içme konusunda da aşırı baharatlı yemiyorum ve asitli içecekler icmiyorum. Dediğiniz gibi çok da kasmamak lazım. Ama dikkatli da olmak lazım biraz fazla ayakta kalınca kasıklarım ağrımaya başlıyor o da ayrı mesele.

Kendine stres yapmayacaksan gidebilirsin, yani kendini iyi hissedeceksen… sadece biraz rahatsız olduğunu yakın birine söyle ki senden bişi beklemesinler otur izle yavaş hareket et, içinin rahat etmesi için diyorum yoksa çok gerekli değil ama kendimden biliyorum, hızlı oturup kalkınca bile acaba diyorum o nedenle

Transferinin 2. Gününe denk gelmesi kötü olmuş canım Canım ya rahatsızlandım dersin gitmezsin eşin gider, yada için rahat etmezse gidersin çok ayakta kalmamaya dikkat edersin, gönlünü ferah tut güzel düşün herşey olacağına varır

Kızlar iyi bayramlarrrrr !! Transfer öncesi son kontrolüm yapıldı . Rahim kalınlığı 9 mm üç çizgi görüntüsü var transfer günümüz belli oldu 26 Nisan çok heyecanlıyım birazdan gebelik aşısı yapılacak . Ben 32 yaşında olmama rağmen iki embriyo koymayı önerdiler ama ben tek dedim ilk denememde tek olsun istiyorum .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…