- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
Yani siz olmasaydınız giderdiniz değil mi ya gitmek istiyorum açıkçası bilmiyorum cok kararsızım korkuyorum biraz düşmüş numarası yapmayı düşünüyorum açıkçasıKendine stres yapmayacaksan gidebilirsin, yani kendini iyi hissedeceksen… sadece biraz rahatsız olduğunu yakın birine söyle ki senden bişi beklemesinlerotur izle yavaş hareket et, içinin rahat etmesi için diyorum yoksa çok gerekli değil ama kendimden biliyorum, hızlı oturup kalkınca bile acaba diyorum o nedenle
Amin ev nişanı olsa tedirgin olmam giderim ama salon olacak bilmiyorum 1 saat gider gelirim gittiğimde de otururum ne yapayımTransferinin 2. Gününe denk gelmesi kötü olmuş canımCanım ya rahatsızlandım dersin gitmezsin eşin gider, yada için rahat etmezse gidersin çok ayakta kalmamaya dikkat edersin, gönlünü ferah tut güzel düşün herşey olacağına varır
İyi bayramlar canımKızlar iyi bayramlarrrrr !! Transfer öncesi son kontrolüm yapıldı . Rahim kalınlığı 9 mm üç çizgi görüntüsü var transfer günümüz belli oldu 26 Nisançok heyecanlıyım birazdan gebelik aşısı yapılacak . Ben 32 yaşında olmama rağmen iki embriyo koymayı önerdiler ama ben tek dedim ilk denememde tek olsun istiyorum .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Makrofaj aşısı gibi bazı merkezler intralip serum veya onu yapiyorlar bagisilik için kişiye özel bir yöntemİyi bayramlar canımRahim duvarı kalınlığın çok iyi üç çizgi olması da çok güzel, herşey gönlünce olsun inşallah, gebelik aşısı ne oluyor ben olmadım aşı fln
canım isteğe bağlı dediler tutunmayı güçlendiriyormuş rahimin içine ilaç veriyolar transferden 5-6 gün önce . Bugün yaptılar işte kolay bir işlem . İnşallah fayda ederİyi bayramlar canımRahim duvarı kalınlığın çok iyi üç çizgi olması da çok güzel, herşey gönlünce olsun inşallah, gebelik aşısı ne oluyor ben olmadım aşı fln
Anladım canım, bana yapılmadı, umarım faydası olur senin içincanım isteğe bağlı dediler tutunmayı güçlendiriyormuş rahimin içine ilaç veriyolar transferden 5-6 gün önce . Bugün yaptılar işte kolay bir işlem . İnşallah fayda eder
Tüh ya denk gelmeseymiș iyiymiş.Kızlar transferden 1 gün sonra eşimin kardeşinin nişanı var yani kaynımın doktora sordum gitmemen iyi olur ama gitmen gerekiyorsa git otur kalma dedi sizce ne yapmalıyım ailelerimizn haberi yok tüp bebek yaptırdığımızdan
18 nisan 5.gun embriyosu transfer edildi. Sabırsızlıkla test gününu bekliurouzMerhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 @nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART B bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN @sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN @surmelikedi 2NISAN Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN @Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN @Kozmeticaa 2 13NISAN @Minelim96 @julia1616 14NISAN @melodiaEy 11 NISAN @1erguvan 21NISAN
Merhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
1
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 @nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART B bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN @sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 20 NISAN @surmelikedi 2NISAN Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @sinemiss36 12NISAN @Papatya1610 10 NISAN @Matilda9 5NISAN @Elseko 7NISAN @Mavi_rella 1NISAN mavibirmasal 12 NISAN @Ccmm8993 13 NISAN @Tech101 10 NISAN @Kozmeticaa 2 13NISAN @Minelim96 @julia1616 14NISAN @melodiaEy 11 NISAN @1erguvan 21NISAN
Iyi bayramlar diliyorum hepinize
10. gun. 150
12.gun 372
14.gun 837 seklinde ilerliyorum cok şükür. Pzt kese görürüm insallah
Şuan bademcik iltihabi geciriyorum sanırım gece bogaz agrisiyla uyandim sabah kötüydüm. tuzlu su ile gargara yaptım. Baska ne yapabilirim. Bir zarari olur mubiraz endiselendim de.
Merhaba evet alıyor benimde bu gün 10.gündü gittim kadın doğum acilde verdim kanıKızlar devlet hastanenin acili kan alıyor mu? Benim de test tarihim pazar günü ama dayanamayıp bugün vericem10. günüm bugün
Kaç çıktı canım sonucun güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllahMerhaba evet alıyor benimde bu gün 10.gündü gittim kadın doğum acilde verdim kanı
Keşke güzel haber verebilseydim canım ama maalesef <2 yani negatif. Pazar gününe kadar da yükselmesi imkansızKaç çıktı canım sonucun güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah
Hayırlısı olsun inşaAllah canım. Denemeye devam ben 4. de yakaladım. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Keşke güzel haber verebilseydim canım ama maalesef <2 yani negatif. Pazar gününe kadar da yükselmesi imkansız
Amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsınHayırlısı olsun inşaAllah canım. Denemeye devam ben 4. de yakaladım. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Âmin İnşaAllah canım. Takviyelere mutlaka başla çok önemli. Hiçbiri ilaç değil takviye hepsi.Amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsınşimdi biraz kendimi toparlayıp takviyelerle başlamayı düşünüyorum. Dr ile de görüşüp bakalım ne önerecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?