2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yani siz olmasaydınız giderdiniz değil mi ya gitmek istiyorum açıkçası bilmiyorum cok kararsızım korkuyorum biraz düşmüş numarası yapmayı düşünüyorum açıkçası

Amin ev nişanı olsa tedirgin olmam giderim ama salon olacak bilmiyorum 1 saat gider gelirim gittiğimde de otururum ne yapayım

İyi bayramlar canım Rahim duvarı kalınlığın çok iyi üç çizgi olması da çok güzel, herşey gönlünce olsun inşallah, gebelik aşısı ne oluyor ben olmadım aşı fln

İyi bayramlar canım Rahim duvarı kalınlığın çok iyi üç çizgi olması da çok güzel, herşey gönlünce olsun inşallah, gebelik aşısı ne oluyor ben olmadım aşı fln
Makrofaj aşısı gibi bazı merkezler intralip serum veya onu yapiyorlar bagisilik için kişiye özel bir yöntem

canım isteğe bağlı dediler tutunmayı güçlendiriyormuş rahimin içine ilaç veriyolar transferden 5-6 gün önce . Bugün yaptılar işte kolay bir işlem . İnşallah fayda eder

Tüh ya denk gelmeseymiș iyiymiş.
Benim doktorumda ilk 3 gün kendine biraz dikkat et sonrasinda rutine devam demisti.sen ertesi gun diyorsunGitsen de bir saat kadar durup bir bahaneyle ayrilsan. Bilemedim bende.

18 nisan 5.gun embriyosu transfer edildi. Sabırsızlıkla test gününu bekliurouz

Kızlar devlet hastanenin acili kan alıyor mu? Benim de test tarihim pazar günü ama dayanamayıp bugün vericem 10. günüm bugün

Iyi bayramlar diliyorum hepinize
10. gun. 150
12.gun 372
14.gun 837 seklinde ilerliyorum cok şükür. Pzt kese görürüm insallah
Şuan bademcik iltihabi geciriyorum sanırım gece bogaz agrisiyla uyandim sabah kötüydüm. tuzlu su ile gargara yaptım. Baska ne yapabilirim. Bir zarari olur mu biraz endiselendim de.

Yanlış yazmışım
9.gun
11.gun
13.gun olacak

Hayırlısı olsun inşaAllah canım. Denemeye devam ben 4. de yakaladım. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın şimdi biraz kendimi toparlayıp takviyelerle başlamayı düşünüyorum. Dr ile de görüşüp bakalım ne önerecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…