Aynı durumdayız canım benimde öyle kanama nasıl leke gibi mi açıkBenim de kasıklarımda oluyordu şimdi alt karında biraz oluyor. Regl ağrısı gibi. Bir de benim kanamam oldu. İki gündür baya korktum. Sanırım kan sulandırıcılardan olmuş. Kan sulandırıcı kullanmayacağım artık. Düşük önleyici iğne yaptılar. İnşaAllah bir şey olmaz
Evet canım leke gibi başladı biraz koyulaştı. Kan sulandırıcı kullanıyorsan bırak hemen. Ben iki doktorla görüştüm ikisi de iğneyi de coraspirini de bırak dediAynı durumdayız canım benimde öyle kanama nasıl leke gibi mi açık
Hiç bişi olmaz merak etme, doktorlar riskli olsa böyle yapalım demezBenim de kasıklarımda oluyordu şimdi alt karında biraz oluyor. Regl ağrısı gibi. Bir de benim kanamam oldu. İki gündür baya korktum. Sanırım kan sulandırıcılardan olmuş. Kan sulandırıcı kullanmayacağım artık. Düşük önleyici iğne yaptılar. İnşaAllah bir şey olmaz
İnşaAllah canım. Teşekkür ederimHiç bişi olmaz merak etme, doktorlar riskli olsa böyle yapalım demez
Off napcam ya benim 2 gündür lekelenmem oluyo ama koyu değil çok açıkEvet canım leke gibi başladı biraz koyulaştı. Kan sulandırıcı kullanıyorsan bırak hemen. Ben iki doktorla görüştüm ikisi de iğneyi de coraspirini de bırak dedi
Benim de aynı oldu canım. Kan sulandırcı iğne kullanıyor musun ? Coraspirin ?Off napcam ya benim 2 gündür lekelenmem oluyo ama koyu değil çok açık
Kullanıyorumda doktora sormadan nasıl bırakcam benim kanımda pıhtılaşma var kan verdim değerim yüksek çıktıBenim de aynı oldu canım. Kan sulandırcı iğne kullanıyor musun ? Coraspirin ?
Kullanıyorsan tereddüt etmeden bırak hemen. Bana pruluton depot yaptılar düşük önleyici. Bir de kan ver. Korkma sakın. Benim kan değerim yükselmiş çok şükür
O zaman hemen doktoruna sor canımKullanıyorumda doktora sormadan nasıl bırakcam benim kanımda pıhtılaşma var kan verdim değerim yüksek çıktı
Tamam canım çok sağolO zaman hemen doktoruna sor canım
Ben biraz bilimden yanayım canım bununla ilgiki cok fazla makale okudum hatta bir cok üniveristeden yatan transfer hastası ve sadece bir gün dinlenen transfer hastası verilerini şnceledim hiç fark yok tamamen nasip buna inanmak lazım devamlı kendini yataga baglarsan zaten hasta olursun bu da bir gercek. Bazen burada öyle seyler okuyorum ki hayrey ediyorum.Evet haklısın belki canım ama bu kadar emek verip bi şans yakalayınca insan ister istemez düşünüyor, bi zarar gelsin istemiyor
Canım sordun mu doktorunaKullanıyorumda doktora sormadan nasıl bırakcam benim kanımda pıhtılaşma var kan verdim değerim yüksek çıktı
Lekelenmem olursa sorcam canım akşamdan beri yokCanım sordun mu doktoruna
Doğru söylüyorsun canım nasipten öte yol yok, sonuçta normal yolla hamile kalanlar ilk günlerini bilmeden kimbilir neler yapıyorBen biraz bilimden yanayım canım bununla ilgiki cok fazla makale okudum hatta bir cok üniveristeden yatan transfer hastası ve sadece bir gün dinlenen transfer hastası verilerini şnceledim hiç fark yok tamamen nasip buna inanmak lazım devamlı kendini yataga baglarsan zaten hasta olursun bu da bir gercek. Bazen burada öyle seyler okuyorum ki hayrey ediyorum.
Benim lekelenme yok ama kısa süreli güçlü kasık ağrılarım oluyor gün içinde normal diye düşünüyordum değil mi acabaKızlar pozitif olanlar sancınız var mı ?
Çok iyi canım İnşaAllah olmaz yat dinlen yorma sakın kendiniLekelenmem olursa sorcam canım akşamdan beri yok
Normal bence endişe etmeyin benim bahsettiğim kasık ağrısı değilBenim lekelenme yok ama kısa süreli güçlü kasık ağrılarım oluyor gün içinde normal diye düşünüyordum değil mi acaba
Rahim kasılmasından mı bahsediyorsunuz?Normal bence endişe etmeyin benim bahsettiğim kasık ağrısı değil
Kaşığına igne batması gibi bişiler de oluyor muBenim lekelenme yok ama kısa süreli güçlü kasık ağrılarım oluyor gün içinde normal diye düşünüyordum değil mi acaba
Hayır canım karnın alt kısmında regl olacakmış gibi bir sancıRahim kasılmasından mı bahsediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?