2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Aynı durumdayız canım benimde öyle kanama nasıl leke gibi mi açık

Hiç bişi olmaz merak etme, doktorlar riskli olsa böyle yapalım demez

Off napcam ya benim 2 gündür lekelenmem oluyo ama koyu değil çok açık
Benim de aynı oldu canım. Kan sulandırcı iğne kullanıyor musun ? Coraspirin ?
Kullanıyorsan tereddüt etmeden bırak hemen. Bana pruluton depot yaptılar düşük önleyici. Bir de kan ver. Korkma sakın. Benim kan değerim yükselmiş çok şükür

Kullanıyorumda doktora sormadan nasıl bırakcam benim kanımda pıhtılaşma var kan verdim değerim yüksek çıktı

Evet haklısın belki canım ama bu kadar emek verip bi şans yakalayınca insan ister istemez düşünüyor, bi zarar gelsin istemiyor
Ben biraz bilimden yanayım canım bununla ilgiki cok fazla makale okudum hatta bir cok üniveristeden yatan transfer hastası ve sadece bir gün dinlenen transfer hastası verilerini şnceledim hiç fark yok tamamen nasip buna inanmak lazım devamlı kendini yataga baglarsan zaten hasta olursun bu da bir gercek. Bazen burada öyle seyler okuyorum ki hayrey ediyorum.

Doğru söylüyorsun canım nasipten öte yol yok, sonuçta normal yolla hamile kalanlar ilk günlerini bilmeden kimbilir neler yapıyor yiyecek ekmeği varsa bi şekil tutunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…