2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Transfer sonrası yatış şekli önemli mi acaba, şimdilik dümdüz yatıyorum ama bu hep böyle mi olacak hiç sewmem düz yatmayı ama bir yandan da korkuyorum bir şey olacak diye

Transfer sonrası yatış şekli önemli mi acaba, şimdilik dümdüz yatıyorum ama bu hep böyle mi olacak hiç sewmem düz yatmayı ama bir yandan da korkuyorum bir şey olacak diye
Sağa ve sola dönüp yatabilirsiniz. Zaten karın şiştikten sonra nefes alamkta zorlanmaya başlıyor hamilelr düz yatarken

Ben karin üstünde yatıyorum bisi demedi Dr um böyle yatma etme diye sadece uzanma bi yerlere ve egilip kalkarken dikkat et ve ani hareketler yok :) yabancı ülkelerde transferden sonra yatırmıyorlar bile… biz biraz pimpirikliyiz bence

Bende biraz sirt ustu biraz saga sola yatiyorum banada saga sola yatabilirsiniz dedi hafif kiriyorum bacagimi yan donüp.

Hemde çok pimpirikliyiz

Yatıs sekliniz merdiven inip cıkmanız yürüyüs yapmanız yada eğilip kalkmanız transfer sonrası bir seye engel değil kızlar youtube da bir cok doktorun videosu da var. Hatta bunlara cok fazla dikkat etmenız fazlaca strese sokup daha ciddi seyler yaratacaktır bilin istedim

Evet haklısın belki canım ama bu kadar emek verip bi şans yakalayınca insan ister istemez düşünüyor, bi zarar gelsin istemiyor

Evet ya 7. Günün bugün ara ara gidiyo ama genelde hep ağrım var kasıklarımda
Benim de kasıklarımda oluyordu şimdi alt karında biraz oluyor. Regl ağrısı gibi. Bir de benim kanamam oldu. İki gündür baya korktum. Sanırım kan sulandırıcılardan olmuş. Kan sulandırıcı kullanmayacağım artık. Düşük önleyici iğne yaptılar. İnşaAllah bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…