Aaa ole oluomuymus bilmiodum ben, hayirlisi olsn artikbenimde bahçeci de oldu işlemlerim ama doktorum dışardan
İlk 2 gün yat çok hareket etme, 3 gün normal hayatına dön ama kendini yormadan çok insan içine çıkmadan dediSizinde bahceci degilmiydiilden ile farklilikmi
Aaa ole oluomuymus bilmiodum ben, hayirlisi olsn artik
Amin hepimiz icin insallah ❤oluyormuş canım zor süreci atlattık sanırım hayırlısı olsun hakkımızda
Değildir Allah'ın izniyle gönlünü ferah tutEvet canım öyleymiş sıkıntı değildir heralde
Sağa ve sola dönüp yatabilirsiniz. Zaten karın şiştikten sonra nefes alamkta zorlanmaya başlıyor hamilelr düz yatarkenTransfer sonrası yatış şekli önemli mi acaba, şimdilik dümdüz yatıyorum ama bu hep böyle mi olacakhiç sewmem düz yatmayı ama bir yandan da korkuyorum bir şey olacak diye
İnşallah canımDeğildir Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut
Ben karin üstünde yatıyorumTransfer sonrası yatış şekli önemli mi acaba, şimdilik dümdüz yatıyorum ama bu hep böyle mi olacakhiç sewmem düz yatmayı ama bir yandan da korkuyorum bir şey olacak diye
Doktorunuz gerek gormediyse vardır bı bildiği demekki hiç sorun yoktu ki gerek görmedi boyle düşününNe transfer gününde ne de öncesinde hiç tets yapılmadı bana
Bende biraz sirt ustu biraz saga sola yatiyorum banada saga sola yatabilirsiniz dedi hafif kiriyorum bacagimi yan donüp.Transfer sonrası yatış şekli önemli mi acaba, şimdilik dümdüz yatıyorum ama bu hep böyle mi olacakhiç sewmem düz yatmayı ama bir yandan da korkuyorum bir şey olacak diye
Sağa ve sola dönüp yatabilirsiniz. Zaten karın şiştikten sonra nefes alamkta zorlanmaya başlıyor hamilelr düz yatarken
Hemde çok pimpirikliyizBen karin üstünde yatıyorumbisi demedi Dr um böyle yatma etme diye sadece uzanma bi yerlere ve egilip kalkarken dikkat et ve ani hareketler yok :) yabancı ülkelerde transferden sonra yatırmıyorlar bile… biz biraz pimpirikliyiz bence
Aynen en iyisi canım, yoksa dümdüz yatmak zorBende biraz sirt ustu biraz saga sola yatiyorum banada saga sola yatabilirsiniz dedi hafif kiriyorum bacagimi yan donüp.
Evet bide ben yuz ustu yatan bi insanim ☺Aynen en iyisi canım, yoksa dümdüz yatmak zor
Evet haklısın belki canım ama bu kadar emek verip bi şans yakalayınca insan ister istemez düşünüyor, bi zarar gelsin istemiyorYatıs sekliniz merdiven inip cıkmanız yürüyüs yapmanız yada eğilip kalkmanız transfer sonrası bir seye engel değil kızlar youtube da bir cok doktorun videosu da var. Hatta bunlara cok fazla dikkat etmenız fazlaca strese sokup daha ciddi seyler yaratacaktır bilin istedim
Evet ya 7. Günün bugün ara ara gidiyo ama genelde hep ağrım var kasıklarımdaKızlar pozitif olanlar sancınız var mı ?
Benim de kasıklarımda oluyordu şimdi alt karında biraz oluyor. Regl ağrısı gibi. Bir de benim kanamam oldu. İki gündür baya korktum. Sanırım kan sulandırıcılardan olmuş. Kan sulandırıcı kullanmayacağım artık. Düşük önleyici iğne yaptılar. İnşaAllah bir şey olmazEvet ya 7. Günün bugün ara ara gidiyo ama genelde hep ağrım var kasıklarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?