Yarın koşuşturmalı geçecek senin için Canım stres yapma sakın, herşey olacağına varır, Rabbim gönlüne göre versin emeklerimizin karşılığı boşa çıkmasın inşallah
Cok tesekkur ederim, ben transfer oldum 02.05 test tarihim hersey yolunda dedi dr'um. 2 tane embriyo konuldu. Umarim o zamana kadar sabredebilirim. ❤Yarın koşuşturmalı geçecek senin için Canım stres yapma sakın, herşey olacağına varır, Rabbim gönlüne göre versin emeklerimizin karşılığı boşa çıkmasın inşallah
Ben cok sıkışmışım 2 bardak bosalt dediler baya rahat oldu zorlanmadim insallah sizinkide guzel olmustur. Rabbim muradimizi versin insallah.Aynen canım benide düşündüren kısmı idrara sıkışık olma kısmı, aslında rahat olmak lazım, bi şekil olacak. Ben daha önce 2 defa aşılama yaptırdım biri tuttu ama 2aylıkken kalbi durdutüp bebekte ilk denememiz inşallah güzel sonuç alırız
Bende 7.gn 50 ile öğrendimHayırlı uğurlu olsun ben 7. Gün gecesi 50 ile öğrendim siz sabahında 70 görmüşsünüz süper
7. Gün gecesi ben 50 ile pozıtıf ı gördüm sizin öğle saati 20 akşama kadar 50 yi görse bence pozıtıf olabilirEki Görüntüle 3236201
Kızlar bugün 7. Günüm test yaptırdım. Oradaki hemşire gebelik var ama çok küçük dedi. Değer çok mu düşük kafam karıştı
Hemşire pozitif ama küçük dedi . Bide benim transferim akşam 4 e doğru oldu farkeder mi bilmiyorum ama7. Gün gecesi ben 50 ile pozıtıf ı gördüm sizin öğle saati 20 akşama kadar 50 yi görse bence pozıtıf olabilir
İnşallah canımCo
Cok tesekkur ederim, ben transfer oldum 02.05 test tarihim hersey yolunda dedi dr'um. 2 tane embriyo konuldu. Umarim o zamana kadar sabredebilirim. ❤hepimizin gönlüne göre versin allah insallah hepimiz icin guzel seyler olur.
Bu kadar mı herşeyimiz aynı giderBen cok sıkışmışım 2 bardak bosalt dediler baya rahat oldu zorlanmadim insallah sizinkide guzel olmustur. Rabbim muradimizi versin insallah.
Cok sukur bi aksilik olmadan hallettik, seyi anlamadim. Benimki 5. Gun embriyosu neden 2 mayis ? Sizin 3. Gun 28 nisan kafam yandiBu kadar mı herşeyimiz aynı giderBenimde saatimde bi karışıklık oldu, erken içmiş oldum suları 2 bardak bende boşalltım rahatladım sonrasında 2 bardak geri içtim
Evet banada o garip geldi, bilmiyorum kiCok sukur bi aksilik olmadan hallettik, seyi anlamadim. Benimki 5. Gun embriyosu neden 2 mayis ? Sizin 3. Gun 28 nisan kafam yandi
Çok şükür canım atlattık, sıra güzel haberler vermeye inşallahCok sukur bi aksilik olmadan hallettik, seyi anlamadim. Benimki 5. Gun embriyosu neden 2 mayis ? Sizin 3. Gun 28 nisan kafam yandi
Ben 2 Mayis da ise basliyorum 1 mayis aksama dogru test versem nasil olur ? Sonuc belli olmus olur degilmi ?Evet banada o garip geldi, bilmiyorum ki
Insallah cok sukurÇok şükür canım atlattık, sıra güzel haberler vermeye inşallah
Benim de 5.gun, pgt li embriyo, bakalim hayirlisi olsun5. Gün canim
Bence olur canım zaten seninki 5.gün embriyosuymuş, 12 günde transferden sonra geçecek bence çıkar sonuçBen 2 Mayis da ise basliyorum 1 mayis aksama dogru test versem nasil olur ? Sonuc belli olmus olur degilmi ?
Valla niye o kadar geçe biraktilar valla bende anlamadim, neyse artik sagsalim olsunda hersey insallah bekleyecegizBence olur canım zaten seninki 5.gün embriyosuymuş, 12 günde transferden sonra geçecek bence çıkar sonuç
Benim doktorum da 2 gün önemli dedi, 2 gün yat sonra normal hayatına dönebilirsin dediInsallah cok sukurbana 3 gun evde kal dediler hafif hafif yuru ama ptesiden sonra normal hayatina gecebilirsin dediler yavas yavas sizede mi ole ?
Benim doktorum da 2 gün önemli dedi, 2 gün yat sonra normal hayatına dönebilirsin dedi
Bekliycez canım heyecanla başka çare yokValla niye o kadar geçe biraktilar valla bende anlamadim, neyse artik sagsalim olsunda hersey insallah bekleyecegiz
Sizinde bahceci degilmiydiilden ile farklilikmi gosteriyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?