- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.633
- 63
- 35
canım hiç üzülme erken daha herkesin aynı olmaz.Benim transferin 5.günü ben asla test falan yapmicaktim esim erken gebelik testi alip geldi kiramadim sonuc tek cizgi.Daha erken ama yine de canm cok sıkıldı.
Bence de çok erken, için rahat edecekse 3 gün sonra yine yap ama genelde 7.-8. Gün sonra çoğunda çıkıyo o da eğer 5. Gün embriyoyuysaBenim transferin 5.günü ben asla test falan yapmicaktim esim erken gebelik testi alip geldi kiramadim sonuc tek cizgi.Daha erken ama yine de canm cok sıkıldı.
Evet canm ama ister istemez insanin canı sikılıyor iste bakalm nasipcanım hiç üzülme erken daha herkesin aynı olmaz.
PZartesi kan vericem canm daha yapmam bakalım nasipBence de çok erken, için rahat edecekse 3 gün sonra yine yap ama genelde 7.-8. Gün sonra çoğunda çıkıyo o da eğer 5. Gün embriyoyuysalütfen bozma moralini
Senin bir de 3. Gün embriyosuydu yanlış hatırlamıyorsamPZartesi kan vericem canm daha yapmam bakalım nasip
Evet canm 3.gün embryosu.InsaAllah dedigin gibidir canım benim sağolSenin bir de 3. Gün embriyosuydu yanlış hatırlamıyorsammerak etme, çok erken yapmışsın daha anca tutundu belki de yer arıyor hala morelini yüksek tut ve yapmadın say çünkü kesinlikle 3. Gün embriyosu bugün çıkmazdı
Aminnn bakalim valla ilk transfer oldugu icin cok heyecanliyimCanım onu biz bilemeyiz. Kan testi yaptırman lazım. Kimseyle de kıyaslama sakın. Herkesin farklı ilerliyor. Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin İnşaAllah
Merhaba hayırlı olsunHanımlar merhaba, bende 20 nisan da transfer olacağım. Dondurulmuş embriyo olacak. Tavsiye edebileceğiniz şeyler var mi ? Eşim ve ben tekiz evde artık onun desteğiyle geçirmeye çalisacagim bu sureci.
Sizinde mi 13 Nisan transferPZartesi kan vericem canm daha yapmam bakalım nasip
EvetSizinde mi 13 Nisan transfer
Test günümüz aynı inşallah güzel sonuç alırız . Çift embriyo mu
Kızlar çok moralim bozuk . Estrofemde son haftam kontrol öncesi . Bayram 1. Günü kontrol var . Sabah iki akşam iki içiyorum saat 8 den akşam 8 e . Ama bugğn camiye gittim unuttum akşam 8 deki ilacı içmeyi . 23.00 gibi içtim sizce bişey olur mu ??
InsaAllah.Sakın daha önce test yapma ben de yapmicaktim esim alinca kirmadim onu ama cok üzüldüm en güzeli günunü beklemek.3.gün cift embryo sizin de ciftmiTest günümüz aynı inşallah güzel sonuç alırız . Çift embriyo mu
Coraspin yada ecoprin vermedi mi doktorunuz? Ama onunla alakası olduğunu sanmıyorumKızlar ya benim bugün aşırı derecede bacağım ağrıyor .. o da mı estrofemden acaba ? Pıhtı atmasına sebep oluyor falan diyorlar internette ilaç için öyle birşey değildir di mi takıntılıyım biraztransfer öncesi taktım kafaya çok
Sanırım benimde yarın netleşecek beraber pozitifleri görürüz inşallahAy yarın tarihim netleşecek insallahhhh
Hayır sadece estrofem kullanıyorum . Herkese kan sulandırıcı verilmiş bana niye vermedi acabaCoraspin yada ecoprin vermedi mi doktorunuz? Ama onunla alakası olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?