2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim transferin 5.günü ben asla test falan yapmicaktim esim erken gebelik testi alip geldi kiramadim sonuc tek cizgi.Daha erken ama yine de canm cok sıkıldı.
canım hiç üzülme erken daha herkesin aynı olmaz.

Eklentiler

• 13331CD0-9E35-48E0-AD54-71C39EA3C995.png
    314,4 KB · Görüntüleme: 43
Benim transferin 5.günü ben asla test falan yapmicaktim esim erken gebelik testi alip geldi kiramadim sonuc tek cizgi.Daha erken ama yine de canm cok sıkıldı.
Bence de çok erken, için rahat edecekse 3 gün sonra yine yap ama genelde 7.-8. Gün sonra çoğunda çıkıyo o da eğer 5. Gün embriyoyuysa lütfen bozma moralini

Evet canm 3.gün embryosu.InsaAllah dedigin gibidir canım benim sağol

Kızlar transferimin 5. Günü 5. Gün embriyosu bugün kasıklarımda bi doluluk hissediyorum tuhaf ilk defa daha önce 2 kere tek transfer olmuştum bu sefer çift
Değişik bi doluluk gibi ağrı var anlatamıyorum daha önce böyle olan var mı acaba

Hanımlar merhaba, bende 20 nisan da transfer olacağım. Dondurulmuş embriyo olacak. Tavsiye edebileceğiniz şeyler var mi ? Eşim ve ben tekiz evde artık onun desteğiyle geçirmeye çalisacagim bu sureci.

Hanımlar merhaba, bende 20 nisan da transfer olacağım. Dondurulmuş embriyo olacak. Tavsiye edebileceğiniz şeyler var mi ? Eşim ve ben tekiz evde artık onun desteğiyle geçirmeye çalisacagim bu sureci.
Merhaba hayırlı olsun bizde eşimle birlikte geçirdik bu süreci en başından beri kimseye söylemek istemedik.Transferin ertesi gününde kahvaltımı tek başıma hazırladım evin içinde gezindim . 2. Gün akşamdan sonra hep dışardaydım tesadüfen tüm iftar davetleri bu haftaya geldi hiç evde yemek pişirmedim çorba hariç. Tezgahta işleri kendim yapıyorum bulaşıkları eşim hallediyordu . Hatta transfer olduğumu unutup 2. Gün çocuk kucağıma almıştım sonra çok stres olmuştum ama çok şükür bişey olmadı . Gündüz evde uzanıp oturup akşamları hep dışarıda geçti yani bana da iyi geldiğini düşünüyorum kafam dağıldı. 4. Gün de işe gitmiştim masa başındaydım hep . Zor bir süreç değil bence eşinizle birlikte üstesinden gelebilirsiniz

Cok tesekkur ederim hepimiz icin oyle. Bende calisiyorum ama bayrama denk gelmesi iyi oldu diger hafta yillik izinde olacagim 12 günde evde gecirecegiz. Kafada kurmamak elde degil.insallah guzel gecer Doktorum tekrar gonal f verdi catlatma ignesi verdi ve iliski istedi gecen hafta. Bu durum sansi artiriyomus vucudun kendi yumurtasi sanmasini sagliyomus dondurulmus embriyo ile beraber . Peki bole bi durum yasayan var mi ?

Kızlar ya benim bugün aşırı derecede bacağım ağrıyor .. o da mı estrofemden acaba ? Pıhtı atmasına sebep oluyor falan diyorlar internette ilaç için öyle birşey değildir di mi takıntılıyım biraz transfer öncesi taktım kafaya çok

Bende eksik içmişim. Sabah öğle akşam demişti doktorum benimde 3 4 adet eksiğim var sanırım yanlış hesaplamadiysam. Nasil unuttum bilmiyorum ama doktorum birsey olmaz dedi korkma yani bende oturup ağlayacaktim sahur vaktinde icmeyi unuttum diye

Coraspin yada ecoprin vermedi mi doktorunuz? Ama onunla alakası olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…