Canım aynen öyle oluyor bana doktorum ikinci teste gerek yok dedi ondan yaptırmadım. Yarın bakalım ne diyecekAnladım canım duymamıştım daha önce bunu .iki kat arttı benim değerler ama keseyi görene kadar bende rahat olamayacağım 4+5 görünüyor benimde şuan
Ay masallah, benden 3-4 gün önce, insalllah güzel haberlerinizi alırız7.gün canım
Güzel geçecek inşallahCanım aynen öyle oluyor bana doktorum ikinci teste gerek yok dedi ondan yaptırmadım. Yarın bakalım ne diyecek
Yüzüstü yatiyorum hep bana hc oyle birsey demedilerKızlar progestan iğneyi yaptırırken yüzüstü mü yatıyorsunuz , geçen bir hemşire bebek var mı şuan dedi sırtüstü yatırıp yandan yaptı bugün yaptırdığım öyle bişey demedi yüzüstü yattım yine
İnşallah canımmAyy
Ay masallah, benden 3-4 gün önce, insalllah güzel haberlerinizi alırız
Oksapara transferden sonra başlıycam, yandık deseneBeni de Oksapar mahvediyor ya çok yağlı
Aynen canımMaalesef baya agritiyor qma karşısında gelecek güzellikler için katlaniyoruz
Bende hep yuzustu yatiyorum transfer oldugumu da biliyorlar hic oyle bir uyarida bulunmadilar vallaKızlar progestan iğneyi yaptırırken yüzüstü mü yatıyorsunuz , geçen bir hemşire bebek var mı şuan dedi sırtüstü yatırıp yandan yaptı bugün yaptırdığım öyle bişey demedi yüzüstü yattım yine
5.gun embriyosu muydu sizin? Genelde 10 gun sonra falan cagiriyormus doktorlarKızlar 12 nisanda transfer oldu. Bu gün kan verdim 166. Ne zaman kese görünür ? Kaç gün sonra ?
Evet canım 5. Gün embriyosu5.gun embriyosu muydu sizin? Genelde 10 gun sonra falan cagiriyormus doktorlar
Kızlar 12 nisanda transfer oldu. Bu gün kan verdim 166. Ne zaman kese görünür ? Kaç gün sonra ?
Benim 3.gun embriyolari yarin kan versem kac cikar acaba normalde 20sinde verecektimEvet canım 5. Gün embriyosu
Allah razı olsun canım. Senin de hayırlı olsun inşaAllah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinHayırlı olsun çok güzel değerbeni transferin 18. Günü çağırdı yani sonucu öğrendikten 1 hafta sonra . 24 ünde gideceğim
Transferin 11. Günü öğrendim. Haftaya aynı güne randevu verdiler. Transferden sonraki 18. Güne denk geliyorEvet canım 5. Gün embriyosu
Teşekkür ederim canım. Hayırlı olsun İnşaAllah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinTransferin 11. Günü öğrendim. Haftaya aynı güne randevu verdiler. Transferden sonraki 18. Güne denk geliyor
Canım onu biz bilemeyiz. Kan testi yaptırman lazım. Kimseyle de kıyaslama sakın. Herkesin farklı ilerliyor. Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin İnşaAllahBenim 3.gun embriyolari yarin kan versem kac cikar acaba normalde 20sinde verecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?