2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hayır sadece estrofem kullanıyorum . Herkese kan sulandırıcı verilmiş bana niye vermedi acaba
Daha transferin olmadi galiba, Benim de transfere 6 gün kala kontrolden sonra ilaçları başlattı, o güne kadar sadece estrofem kullandım… transfer hazırlığında 5-6 gün kala bayağı ilaç eklendi, kan sulandırıcı coraspin ve oksapar transferden sonra eklendi..

Donduruldu embriyolar hiç transfer yapılmadı daha ikinci adeti bekledik 18.gün estrofemde bayramda muayene var transfer günü verecek demek ki dediğimiz gibi sonradan verecek heralde

InsaAllah.Sakın daha önce test yapma ben de yapmicaktim esim alinca kirmadim onu ama cok üzüldüm en güzeli günunü beklemek.3.gün cift embryo sizin de ciftmi
Evet benim eşimde çok zorladı ben huyumu biliyorum takarım o yüzden yapmadım . 5 gün embriyosu çift transfer

Öyle mi ya ben hiç bilmiyorum bunu . Doktorum bana direk çift olsun dedi bende çift istiyordum. Çünkü bende ikiz kardeşim direk kabul ettim
Aslında çift bana göre de daha iyi biri tutmasada diğeri tutar düşüncesindeyim. Sanırım benim durumuma göre böyle bir karar aldı hamilelik olursa da bazı sıkıntılar olabilir endometriozis yüzünden birde sıvı birikmesi olabilir dedi. Başarı oranını artırmaya çalıştı

Işıl hocam bilir işini ferah tut içini sen

Hmm doğru olabilir vücutla alakalı bişeyler olabilir

Benim iptal oldu canım progesteron değerim çok düşmüş nasip değilmiş napalimm
Yapmaya olsun canım geç olsun güç olmasın yeterli sonu güzel olsun.Rabbim gönlünüze göre versin ben tedaviye Ocak ayında başladım nisan da transferin anca oldu hep birşey çıktı kist pıhtılaşma vs. Hersey nasip kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…