Doktorununun bir bildiği vardı canımHayır sadece estrofem kullanıyorum . Herkese kan sulandırıcı verilmiş bana niye vermedi acaba
Hayır sadece estrofem kullanıyorum . Herkese kan sulandırıcı verilmiş bana niye vermedi acaba
Daha transferin olmadi galiba, Benim de transfere 6 gün kala kontrolden sonra ilaçları başlattı, o güne kadar sadece estrofem kullandım… transfer hazırlığında 5-6 gün kala bayağı ilaç eklendi, kan sulandırıcı coraspin ve oksapar transferden sonra eklendi..Hayır sadece estrofem kullanıyorum . Herkese kan sulandırıcı verilmiş bana niye vermedi acaba
Ebet benim de dondurulmuştu, transfere yakın ekleyecekler sonrasında yine eklenecekDonduruldu embriyolar hiç transfer yapılmadı daha ikinci adeti bekledik 18.gün estrofemde bayramda muayene var transfer günü verecek demek ki dediğimiz gibi sonradan verecek heralde
Evet canım benim de öyleOh iyi bari ya demek ki doğruymuş içim rahatladı.
Evet benim eşimde çok zorladı ben huyumu biliyorum takarım o yüzden yapmadım . 5 gün embriyosu çift transferInsaAllah.Sakın daha önce test yapma ben de yapmicaktim esim alinca kirmadim onu ama cok üzüldüm en güzeli günunü beklemek.3.gün cift embryo sizin de ciftmi
Canım senin tek embriyo mu çift miBenim transferin 5.günü ben asla test falan yapmicaktim esim erken gebelik testi alip geldi kiramadim sonuc tek cizgi.Daha erken ama yine de canm cok sıkıldı.
Tek embriyo doktorum önermesi çift embriyoyu başarı oranı düşer diye yoksa ben çift istiyordumCanım senin tek embriyo mu çift mi
Öyle mi ya ben hiç bilmiyorum bunu . Doktorum bana direk çift olsun dedi bende çift istiyordum. Çünkü bende ikiz kardeşim direk kabul ettimTek embriyo doktorum önermesi çift embriyoyu başarı oranı düşer diye yoksa ben çift istiyordum
Aslında çift bana göre de daha iyi biri tutmasada diğeri tutar düşüncesindeyim. Sanırım benim durumuma göre böyle bir karar aldı hamilelik olursa da bazı sıkıntılar olabilir endometriozis yüzünden birde sıvı birikmesi olabilir dedi. Başarı oranını artırmaya çalıştıÖyle mi ya ben hiç bilmiyorum bunu . Doktorum bana direk çift olsun dedi bende çift istiyordum. Çünkü bende ikiz kardeşim direk kabul ettim
Işıl hocam bilir işini ferah tut içini senAslında çift bana göre de daha iyi biri tutmasada diğeri tutar düşüncesindeyim. Sanırım benim durumuma göre böyle bir karar aldı hamilelik olursa da bazı sıkıntılar olabilir endometriozis yüzünden birde sıvı birikmesi olabilir dedi. Başarı oranını artırmaya çalıştı
Hmm doğru olabilir vücutla alakalı bişeyler olabilirAslında çift bana göre de daha iyi biri tutmasada diğeri tutar düşüncesindeyim. Sanırım benim durumuma göre böyle bir karar aldı hamilelik olursa da bazı sıkıntılar olabilir endometriozis yüzünden birde sıvı birikmesi olabilir dedi. Başarı oranını artırmaya çalıştı
Güzel haberler alın insaAllahEvet benim eşimde çok zorladı ben huyumu biliyorum takarım o yüzden yapmadım . 5 gün embriyosu çift transfer
Çift canmCanım senin tek embriyo mu çift mi
Aynen çok şükür doktoruma güveniyorumIşıl hocam bilir işini ferah tut içini sen
Sizin nasıl geçti transferiniz bugundu sanırım hayırlısı olsun güzel haberler aliriz inşallahIşıl hocam bilir işini ferah tut içini sen
Benim iptal oldu canım progesteron değerim çok düşmüşSizin nasıl geçti transferiniz bugundu sanırım hayırlısı olsun güzel haberler aliriz inşallah
YapmayaBenim iptal oldu canım progesteron değerim çok düşmüşnasip değilmiş napalimm
Öyle canım rabbim hayırlısını versin inşallahYapmayaolsun canım geç olsun güç olmasın yeterli sonu güzel olsun.Rabbim gönlünüze göre versin ben tedaviye Ocak ayında başladım nisan da transferin anca oldu hep birşey çıktı kist pıhtılaşma vs. Hersey nasip kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?