- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Normaldir canimm stres yapma kendineeeArkadaşlar ben otururken saçlarımı falan kurttum sonra yattım belime çok fena sancı girdi 5 dkka sonra geçti normal mi acaba bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normaldir canimm stres yapma kendineeeArkadaşlar ben otururken saçlarımı falan kurttum sonra yattım belime çok fena sancı girdi 5 dkka sonra geçti normal mi acaba bunlar
Bir an önce gelsin istiyorum. Rahat edeceğim en azından öbürkü randevuya kadarKorkma kuzummm inşallah sagliklidir
Az kaldi az azicikkkk kafanı meşgul et birseylerle bu kadar düşünmek hiiiccc iyi degilllBir an önce gelsin istiyorum. Rahat edeceğim en azından öbürkü randevuya kadar
Ben hala yatıştayım yarın bir aksilik çıkmazsa haftaya işe döneceğim bakalımAy insallahhhh düşünmemek için kendimi temizliğe vurdum zatenonun da içinden cikamadim1
Bir şeyler buluyorum yapıyorum falan sorun değil ama bir an da korku kaplıyor içimiAz kaldi az azicikkkk kafanı meşgul et birseylerle bu kadar düşünmek hiiiccc iyi degilll
Sen yat zaten napican dinlen guzelceeBen hala yatıştayım yarın bir aksilik çıkmazsa haftaya işe döneceğim bakalım
Ya illaki beyinden çıkmıyor hiçbir şekilde ama düşündükçe ne zamanngeciyor ne dakikalarBir şeyler buluyorum yapıyorum falan sorun değil ama bir an da korku kaplıyor içimi
Hiç korkma değerlerin güzeldi senin içi dolu bir kese görürsün inşallah ama ne yalan söyleyeyim 2 opu 3 transfer anı hiç birinde bu heyecanı bu stresi yaşamamıştım bacakları açıp beklemek var ya off bütün duyguları yaşadım orda allahım herkese yaşatsınOyy yerim miniiciiik. Benimde yarın randevum özden. Çok korkuyorum ya boş olursa ya büyümediyse falan diye.
Sen yat zaten napican dinlen guzelcee
İnşallah canım senin şu an kaç haftalık görünüyor. Benim adet tarihine göre 5+0 transfere göre 5+1 görünüyor. Bakalım yarın doktor ne diyecekHiç korkma değerlerin güzeldi senin içi dolu bir kese görürsün inşallah ama ne yalan söyleyeyim 2 opu 3 transfer anı hiç birinde bu heyecanı bu stresi yaşamamıştım bacakları açıp beklemek var ya off bütün duyguları yaşadım orda allahım herkese yaşatsın
Buğün kese bakmaya gittik ya orada beni hazırlayan hemşire adet tarihimi sordu ve ekranda 5+6 gözüküyor o adet tarihine göre hesaplamışlar yaniİnşallah canım senin şu an kaç haftalık görünüyor. Benim adet tarihine göre 5+0 transfere göre 5+1 görünüyor. Bakalım yarın doktor ne diyecek
Aa çok farkımız yokmuş o zaman. Bende meraklıyım. HeyecanlıyımBuğün kese bakmaya gittik ya orada beni hazırlayan hemşire adet tarihimi sordu ve ekranda 5+6 gözüküyor o adet tarihine göre hesaplamışlar yani
İnşallah hep güzel gider bir sorun yaşamazsın boş gebelik nasıl oluyor canım değerle mi alakalıİnşallah canım senin şu an kaç haftalık görünüyor. Benim adet tarihine göre 5+0 transfere göre 5+1 görünüyor. Bakalım yarın doktor ne diyecek
senin kaçıncı günün peki ?Bende aynı oluyor canım
Benim şöyle olmuştu canım. 300le öğrenmiştim 2 gün sonra 500 oldu sonra 2 gün sonra 700 küsüratları da vardı ama hatırlamıyorum. Yani iki katına artması gerekirken artmadı. Kesem vardı ama içinde bebek yoktu. Boş gebelik şöyle oluyormuş aslında sağlıklı bir gebelik ama içi daha dolmadan gelişim durması. Ben o zaman covid olmuşum haberim yoktu kürtaj olacağım zaman test yaptılar öyle öğrenmiştim. Doktorum acaba covid yüzünden mi gelişmesi demişti ama bir neden çıkmadı. Patolojiyede gitti sağlıksız gebelik dedilerİnşallah hep güzel gider bir sorun yaşamazsın boş gebelik nasıl oluyor canım değerle mi alakalı
Anladım canım duymamıştım daha önce bunu .iki kat arttı benim değerler ama keseyi görene kadar bende rahat olamayacağım 4+5 görünüyor benimde şuanBenim şöyle olmuştu canım. 300le öğrenmiştim 2 gün sonra 500 oldu sonra 2 gün sonra 700 küsüratları da vardı ama hatırlamıyorum. Yani iki katına artması gerekirken artmadı. Kesem vardı ama içinde bebek yoktu. Boş gebelik şöyle oluyormuş aslında sağlıklı bir gebelik ama içi daha dolmadan gelişim durması. Ben o zaman covid olmuşum haberim yoktu kürtaj olacağım zaman test yaptılar öyle öğrenmiştim. Doktorum acaba covid yüzünden mi gelişmesi demişti ama bir neden çıkmadı. Patolojiyede gitti sağlıksız gebelik dediler
Ya çok güzel maşallah sorunsuz sıkıntısız devam eder süreç inşallahCanım muayene yi oldum doktor çok güzel dedi hayırlı uğurlu olsun dedi annem ağlamaya başlayınca ayrıntıya girmedik pek bişi soramadım 3 Mayıs a kalp atışı İçin randevu verdi birde bazı tektikler istedi onların sonucuna göre vitamin e başlatacak sanırım birde hastaneden çıkmadan zorla ıntralipid serumu taktırdım kendimi 13.30 da fitil atmam lazımdı geç kaldım inşallah sorun olmaz
Transfere gore nasip hesapliyoruzİnşallah canım senin şu an kaç haftalık görünüyor. Benim adet tarihine göre 5+0 transfere göre 5+1 görünüyor. Bakalım yarın doktor ne diyecek
7.gün canımsenin kaçıncı günün peki ?
Canım internete gir tüp bebek hafta hesaplama yaz orda çıkıyorTransfere gore nasip hesapliyoruz