• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Oyy yerim miniiciiik. Benimde yarın randevum özden. Çok korkuyorum ya boş olursa ya büyümediyse falan diye.
Hiç korkma değerlerin güzeldi senin içi dolu bir kese görürsün inşallah 🙏 ama ne yalan söyleyeyim 2 opu 3 transfer anı hiç birinde bu heyecanı bu stresi yaşamamıştım bacakları açıp beklemek var ya off bütün duyguları yaşadım orda allahım herkese yaşatsın 🙏🙏

Hiç korkma değerlerin güzeldi senin içi dolu bir kese görürsün inşallah 🙏 ama ne yalan söyleyeyim 2 opu 3 transfer anı hiç birinde bu heyecanı bu stresi yaşamamıştım bacakları açıp beklemek var ya off bütün duyguları yaşadım orda allahım herkese yaşatsın 🙏🙏
İnşallah canım 🤲🏻 senin şu an kaç haftalık görünüyor. Benim adet tarihine göre 5+0 transfere göre 5+1 görünüyor. Bakalım yarın doktor ne diyecek

İnşallah canım 🤲🏻 senin şu an kaç haftalık görünüyor. Benim adet tarihine göre 5+0 transfere göre 5+1 görünüyor. Bakalım yarın doktor ne diyecek
Buğün kese bakmaya gittik ya orada beni hazırlayan hemşire adet tarihimi sordu ve ekranda 5+6 gözüküyor o adet tarihine göre hesaplamışlar yani

Buğün kese bakmaya gittik ya orada beni hazırlayan hemşire adet tarihimi sordu ve ekranda 5+6 gözüküyor o adet tarihine göre hesaplamışlar yani
Aa çok farkımız yokmuş o zaman. Bende meraklıyım. Heyecanlıyım 😂

İnşallah hep güzel gider bir sorun yaşamazsın 💕 boş gebelik nasıl oluyor canım değerle mi alakalı
Benim şöyle olmuştu canım. 300le öğrenmiştim 2 gün sonra 500 oldu sonra 2 gün sonra 700 küsüratları da vardı ama hatırlamıyorum. Yani iki katına artması gerekirken artmadı. Kesem vardı ama içinde bebek yoktu. Boş gebelik şöyle oluyormuş aslında sağlıklı bir gebelik ama içi daha dolmadan gelişim durması. Ben o zaman covid olmuşum haberim yoktu kürtaj olacağım zaman test yaptılar öyle öğrenmiştim. Doktorum acaba covid yüzünden mi gelişmesi demişti ama bir neden çıkmadı. Patolojiyede gitti sağlıksız gebelik dediler

Benim şöyle olmuştu canım. 300le öğrenmiştim 2 gün sonra 500 oldu sonra 2 gün sonra 700 küsüratları da vardı ama hatırlamıyorum. Yani iki katına artması gerekirken artmadı. Kesem vardı ama içinde bebek yoktu. Boş gebelik şöyle oluyormuş aslında sağlıklı bir gebelik ama içi daha dolmadan gelişim durması. Ben o zaman covid olmuşum haberim yoktu kürtaj olacağım zaman test yaptılar öyle öğrenmiştim. Doktorum acaba covid yüzünden mi gelişmesi demişti ama bir neden çıkmadı. Patolojiyede gitti sağlıksız gebelik dediler
Anladım canım duymamıştım daha önce bunu .iki kat arttı benim değerler ama keseyi görene kadar bende rahat olamayacağım 4+5 görünüyor benimde şuan

Canım muayene yi oldum doktor çok güzel dedi hayırlı uğurlu olsun dedi annem ağlamaya başlayınca ayrıntıya girmedik 🙄 pek bişi soramadım 3 Mayıs a kalp atışı İçin randevu verdi birde bazı tektikler istedi onların sonucuna göre vitamin e başlatacak sanırım birde hastaneden çıkmadan zorla ıntralipid serumu taktırdım kendimi 13.30 da fitil atmam lazımdı geç kaldım inşallah sorun olmaz
Ya çok güzel maşallah 🧿 sorunsuz sıkıntısız devam eder süreç inşallah 🙏

Back