• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Anladım canım duymamıştım daha önce bunu .iki kat arttı benim değerler ama keseyi görene kadar bende rahat olamayacağım 4+5 görünüyor benimde şuan
Canım aynen öyle oluyor bana doktorum ikinci teste gerek yok dedi ondan yaptırmadım. Yarın bakalım ne diyecek

Kızlar progestan iğneyi yaptırırken yüzüstü mü yatıyorsunuz , geçen bir hemşire bebek var mı şuan dedi sırtüstü yatırıp yandan yaptı bugün yaptırdığım öyle bişey demedi yüzüstü yattım yine

Kızlar progestan iğneyi yaptırırken yüzüstü mü yatıyorsunuz , geçen bir hemşire bebek var mı şuan dedi sırtüstü yatırıp yandan yaptı bugün yaptırdığım öyle bişey demedi yüzüstü yattım yine
Yüzüstü yatiyorum hep bana hc oyle birsey demediler

Bende hep yuzustu yatiyorum transfer oldugumu da biliyorlar hic oyle bir uyarida bulunmadilar valla

Benim transferin 5.günü ben asla test falan yapmicaktim esim erken gebelik testi alip geldi kiramadim sonuc tek cizgi.Daha erken ama yine de canm cok sıkıldı.

Back