2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kizlar transfer den kac gün sonra evde birseyler yapmaya basladiniz.Ben yatmakdan oturmakdan cok bunaldmm bu sabah kendm kahvltmi hazrlayip toparladmm insan bir yandan da yapmasamiydim diyo ne zor bir sureç
Benim transferim 14 Nisan. Sizden bir gün sonra olmuşum. Sadece transfer olduğum gün yattım. Sonraki gün ufak tefek ev işleri yaptım. Transferden sonraki 2.gün yogamı yaptım. Transfer yapılırken hemşire bir şey olmaz demişti. Hatta ben hamile yogası eğitmeniyim, müzik açıp dans bile ettik öğrencilerimle. (Sadece 2dk ve yumuşak tempoda) Bugün de 3.günüm, sabah bulaşıkları yerleştirdim. Üst raflara falan uzandım. Az önce de yarım saat yürüyüş yaptım. Yani bana bir şey olmazsa kimseye olmaz

Keseye daha var. 1000 uzerini görürler. Carsamba tekrar kan vermem lazim.
Benim doktorum geçen hafta 337 çıktı testim bir daha vermeme gerek yok dedi. Bu hafta çarşamba gününe kese günü verdiler. Büyük ihtimalle 1000i geçer diye düşünüyorum. 11. Gün test vermiştim.

Benim doktorum geçen hafta 337 çıktı testim bir daha vermeme gerek yok dedi. Bu hafta çarşamba gününe kese günü verdiler. Büyük ihtimalle 1000i geçer diye düşünüyorum. 11. Gün test vermiştim.

Evet o sebepten keseye o gün çağırmışlar canim. Insallah saglikla ilerler bütün embriyolar kucaklarda bebek olsun inşallah

Siz de dikkat edin ama güzel sonuclarimizi paylasalim insaAllah

Siz de dikkat edin ama güzel sonuclarimizi paylasalim insaAllah
Amin!
Elbette, dikkat ediyorum kendimce. Mesela ağır kaldırmıyorum, nefes nefese kalacak hareketlerden kaçınıyorum. Çok ayakta kalmıyorum. Zaten belim hemen sinyal veriyor. Yemekleri annem yapıyor. (Sağolsun bu süreçte yanımda) Bana ağır sporlar hariç günlük hayatına devam edebilirsin dediler. Elbette herkesin bedeni, alışkanlıkları ve sağlık durumu birbirinden farklı. Ama ben, bedenimdeki sinyallere kulak verip kendimi de asla incitmeden içgüdülerimle hareket etmeyi seviyorum. Ve naçizane hepinize tavsiyem, uzun ve derin nefesler alın. Rahmin oksijene ihtiyacı var sağlıklı dolaşım için. Ve bence kafaya takıp sürekli kaygı duyup yatmaktan ziyade sizi yormayacak keyif veren şeylerle meşgul olmak, güzel müzikler dinlemek, bir komedi filmi ya da stand-up gösterisi açıp izlemek, bir kedinin başını okşamak vs. çok daha faydalı olur düşüncesindeyim. Bugün kadir gecesi! Hepimizin duaları kabul olsun, burası sevinçli haberlerle dolsun taşsın inşallah

Ben çok uzanmakla veya çok iş yapmakla alakalı olduğunu sanmıyorum. Nasip olursa ne olursa olsun oluyor zaten. İlk denemem de 10 gün boyunca ufak yürüyüşler harici hep dinlenerek geçirdim negatif geldi. Hatta benimle aynı dönemde transfer olan bir kadın vardı o transferden sonra 3. Gün elma toplamaya gitmişti. 2-3 gününü tarlada geçirmişti ve pozitif gelmişti. Yani nasipten öte köy yok Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar çok moralim bozuk . Estrofemde son haftam kontrol öncesi . Bayram 1. Günü kontrol var . Sabah iki akşam iki içiyorum saat 8 den akşam 8 e . Ama bugğn camiye gittim unuttum akşam 8 deki ilacı içmeyi . 23.00 gibi içtim sizce bişey olur mu ??

Canum üzülme buna felan birsey olmaz insallah 2 3 saatten

Canım hiç önemli değil. Benim doktorum 3 kere verdi istersen günde 3 defa sabah öğle akşam iç dedi. İstersen hepsini bir anda içebilirsin dedi. Benim kolayıma geldiği ve başka ilaçlarla denk gelmesin diye 3ünü aynı anda içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…