- 23 Şubat 2023
- 497
- 197
- 23
- 40
Aynen oo laneti kullanmayan mi var estofremse
İnşallah sağlıkla kucağına alabulirsin canmmAynen obenim ilk denemde tutu sonra kimyasal
Oldu simdi kryo transfer yapicaz bakalim
Amin insallah Allah istiyen herkese nasip etsinİnşallah sağlıkla kucağına alabulirsin canmm
İnşallah canım kızdım kendime çok böyle önemli bişeyi nasıl unuturum diyeCanum üzülme buna felan birsey olmaz insallah 2 3 saatten
Bana saatli verdiler bi de saatleri önemli dediler canım o yüzden taktım kafayaCanım hiç önemli değil. Benim doktorum 3 kere verdi istersen günde 3 defa sabah öğle akşam iç dedi. İstersen hepsini bir anda içebilirsin dedi. Benim kolayıma geldiği ve başka ilaçlarla denk gelmesin diye 3ünü aynı anda içiyorum
Sen yine de kendini rahatlatmak için doktoruna sor ama bir şey olacağını sanmıyorumBana saatli verdiler bi de saatleri önemli dediler canım o yüzden taktım kafayainşallah bişey olmaz yine de rahatladım biraz teşekkür ederim :)
Transfer oldun mu? Listede göremedim ismini, olduysan test tarihin ne zaman? Yada transfer tarihin ?Bana saatli verdiler bi de saatleri önemli dediler canım o yüzden taktım kafayainşallah bişey olmaz yine de rahatladım biraz teşekkür ederim :)
Bayramın 1. Günü kontrol ve bi kaç gün sonra transfer dedi doktor . Bakalım gün verecekler heyecanlıyım 32 yaşındayım ilk denemem :) 6 tane embriyom donduruldu 4 tane 5. Gün , 2 tane de 6. Gün embriyosu . Tarihim belli olsun listeye gireceğim ben deTransfer oldun mu? Listede göremedim ismini, olduysan test tarihin ne zaman? Yada transfer tarihin ?her şey gönlünüzce olsun inşallah
Bayramın 1. Günü kontrol ve bi kaç gün sonra transfer dedi doktor . Bakalım gün verecekler heyecanlıyım 32 yaşındayım ilk denemem :) 6 tane embriyom donduruldu 4 tane 5. Gün , 2 tane de 6. Gün embriyosu . Tarihim belli olsun listeye gireceğim ben de
Bisi olmaz, 2-3 Saat icinde icilen ilac cok farketmiyoKızlar çok moralim bozuk . Estrofemde son haftam kontrol öncesi . Bayram 1. Günü kontrol var . Sabah iki akşam iki içiyorum saat 8 den akşam 8 e . Ama bugğn camiye gittim unuttum akşam 8 deki ilacı içmeyi . 23.00 gibi içtim sizce bişey olur mu ??
Evet ilk günlerde oldu Bende, suyu fazla icmeye calisiyorum o Günden Beri iyilesti bayagi :)İyi akşamlar herkese3 gün sonra transferim var, günde 2’şer tane 3 defa estrofem kullanıyorum bugün prednol ve progestan iğneye başladım ve çok başım ağrıyor, sizdede baş ağrısı oldu mu
Bişey olmaz Allah’ın izniyle ben dün progestan fitili unutmuştum doktorum önemli değil bişey olmaz dedi bir kere unutmaylaKızlar çok moralim bozuk . Estrofemde son haftam kontrol öncesi . Bayram 1. Günü kontrol var . Sabah iki akşam iki içiyorum saat 8 den akşam 8 e . Ama bugğn camiye gittim unuttum akşam 8 deki ilacı içmeyi . 23.00 gibi içtim sizce bişey olur mu ??
Yapıyor canım baş ağrısı ya vücut alışıyor amaİyi akşamlar herkese3 gün sonra transferim var, günde 2’şer tane 3 defa estrofem kullanıyorum bugün prednol ve progestan iğneye başladım ve çok başım ağrıyor, sizdede baş ağrısı oldu mu
Ay yarın tarihim netleşecek insallahhhh
Bebeler iyidi en son ama ben cok kotuyum kuzum hiç kalkamıyorum mide bulantısından halsizlik cok var elim ayagım titriyor tuvalete bıle zor gidiyorum inşallah en kısa zamanda bitercanım en son 17di..
arefe günü tekrar baktırcam ınsallah sıfırlanmıstır artık..
cokk sukur ıyıyım , sen nasılsın nasıl gıdıyor
Bende bugün adet tarihine göre 5+0 transfere göre 5+1im. Çok midem bulanmıyor ama ayağa kalkınca çok bacaklarım ağrıyor. Çok halsizim bendeKızlar var mı mde bulantınız? Cok fenayım midem bulanıyo halsizlik cok var bacakların ellerim titriyo bütün gün yatıyorum hiç iyi degılım 5+3 üm hiç ayaga bıle kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?