- 10 Nisan 2023
- 117
- 115
- 23
- 29
Canım tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsinAminnn cok tesekkur ederimm, o saglikli olsun ben saglikli olayim insallaaahhh aminnncok zor sureclerden gectim geldim Allah yuzumuze gulsun insallah. Ben ilk bebegimi ogrendigimde kanser oldugumu ogrenmistim cunku ve bebegimi 8 haftalikken aldirmak zorunda kaldim sonra da kemoterapi surecim basladi. Cok sukur atlattim ve ilk transferimdi. Allah dualarimizi kabul etsin insallah
Merhaba, inşallah güzel sonuçlar alırsınızKizlar transfer den kac gün sonra evde birseyler yapmaya basladiniz.Ben yatmakdan oturmakdan cok bunaldmm bu sabah kendm kahvltmi hazrlayip toparladmm insan bir yandan da yapmasamiydim diyo ne zor bir sureç
Yaaa canım doktoruna bir gorus bakalım ne diyecek511 den 2gun sonra 680 çıktı berbat
Çarşamba muaneye çağıriyor Baska bir şey demediYaaa canım doktoruna bir gorus bakalım ne diyecek
Çarşamba muaneye çağıriyor Baska bir şey demediDoktorun ne diyecek bi bekle bakalım kuzum
Çarşamba muaneye çağıriyor Baska bir şey demediAa hadi ya.. üzüldüm. Doktoruna söyledin mi
Benim arkadaşım da orda yaptırıyor iki opu işlemi sonrası transfer yapılacak yumurta rezervi düşük onunBende Kayseri’de Acıbadem’de yaptırıyorum
Amin insaAllah canmm.Valla normal de takintiliyimdir ama bende takmiyorum temizligi falan esim hallediyor isten gelince sağolsun.Ben genelde dinlenir vaziyetdeyim tavsiyelerin icin de tesekkur ederim canmMerhaba, inşallah güzel sonuçlar alırsınızbenim yanımda kimse yoktu ailelerimize süreçten bahsetmedim pozitif olursa paylaşırız dedik. Dolayısıyla süreci tek başımıza atlattık üstüne bide eşimin yoğun iş zamanına geldi. Ben transfer günü otelde kalmıştım ertesi gün yola çıktık o akşam yavas yavas bişeyler yapmıştım yiyecek. Sonraki günler bazen sipariş verdik bazen ben yaptım ama hareketlerim o kadar yavaştı ki kaplumbağa gibi :) gerçi hala öyleyim ev işine de takmadım kafamı eşim işten gelince yardımcı oldu biraz çamaşır falan geri kalan hiçbir şeye takılmadım mesela ilk defa bayram öncesi temizliği yapmadım çok tatlı bir bahanem var çünkü tavsiyem takılma hiç kendini iyi hissettiğinde azar azar yap kendini yormadan, ama genel istirahat halinde ol Dr lar böyle söylüyor bana iş yapma demişti drum
Benim tek onu yeterli oldu çok şükür. Bu adı değişik bi serum diyorsunuz bana transferden sonra beyaz bi serum takıldı o ku acaba içinde Protestan falan var dediler bende adını hiç sormadım çok iyi değildim o anBenim arkadaşım da orda yaptırıyor iki opu işlemi sonrası transfer yapılacak yumurta rezervi düşük onun
Evet büyük ihtimalle odur çünkü kızlar yazmıştı beyaz süt gibi bir serum diye doktoruma ben de diyeceğim diğer transfer zamanı müsade ederse hazırlatır orda taktırırım artıkBenim tek onu yeterli oldu çok şükür. Bu adı değişik bi serum diyorsunuz bana transferden sonra beyaz bi serum takıldı o ku acaba içinde Protestan falan var dediler bende adını hiç sormadım çok iyi değildim o an
Evet evet aynı kireç gibi rengi bembeyaz i. Siz memoria de hangi doktora gidiyorsunuzEvet büyük ihtimalle odur çünkü kızlar yazmıştı beyaz süt gibi bir serum diye doktoruma ben de diyeceğim diğer transfer zamanı müsade ederse hazırlatır orda taktırırım artık
Bende gideceğim çarşamba günü, hepimiz için hayırlı olsun inşallahÇarşamba muaneye çağıriyor Baska bir şey demedi
İnşallah bakalımİnşaAllah pozitif olur güzel haberlerinizi bekliyoruz
Gözünüz aydın sağlıkla kavuşunHepinize hayırlı kandiller dilerim. Tatli, heyecanli bekleyisimde bugün test günümdü . 9.günde istedi doktorum. Testim pozitif geldi. Mutlulugumu sizinle paylasmak istiyorum efenim.
Hayırlı olsun canım çok güzel, beta değeriniz kaç geldi 9. Günde?Hepinize hayırlı kandiller dilerim. Tatli, heyecanli bekleyisimde bugün test günümdü . 9.günde istedi doktorum. Testim pozitif geldi. Mutlulugumu sizinle paylasmak istiyorum efenim.
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım çok güzel, beta değeriniz kaç geldi 9. Günde?
Aa çok güzel hayırlı olsun, kese görmeye ne zaman çağırdıTeşekkür ederim
9 günde 150 geldi.
5.gün embriyosu
Ya Merak etmeyin, bisi degildir… oluyomus böyle ani artis olmadan büyüme ilk zamanlardaÇarşamba muaneye çağıriyor Baska bir şey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?