Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi Aksamlar. 18 nisanda transfer oldum. 5. Gun embriyosu cift embriyo. Bugun 8. Gunum hcg 132. Nasil sizce. Yorumunuzq cok ihtiyacım var
Merhaba çok tebrik ederim Allah kucağımıza almayı nasip etsin aynı gün transferimiz bizimde çift embriyo kan testi doktor mu istedi siz mi yaptırdınız bizim kan testimiz cumartesi günü ama eşimi kandırsam Bende yaptırcam bugün

Cok tskkur ederim. Rabbim size ve herkese nasip etsin. Ilk gunlerde hicbir sey yoktu. Ama dinden beri adet sancilqrim başlamıştı. Umudumu kaybetmistim. Evde test yaptım. Ikinci cizgiyi görünce gittik tahlil verdik.

Cok tskkur ederim. Rabbim size ve herkese nasip etsin. Ilk gunlerde hicbir sey yoktu. Ama dinden beri adet sancilqrim başlamıştı. Umudumu kaybetmistim. Evde test yaptım. Ikinci cizgiyi görünce gittik tahlil verdik.
Benimde 2.ci günden beri var belirtilerim idrar pozitif çıktı ama kan vermeye daha gitmedik eşim cumartesini bekleyelim diyor

Bugünde benim regl ağrılarım başladı bel ağrısı ile birlikte başka bir belirtiniz var mı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…