- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
Hayır tabiki de, kan da bile belli olmayabilir. Daha yeni tutunuyor olabilir. Yapıp da moralinizi bozmayınKIlar transferden sonra 3. Gün gebelik kaset teste belli olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tabiki de, kan da bile belli olmayabilir. Daha yeni tutunuyor olabilir. Yapıp da moralinizi bozmayınKIlar transferden sonra 3. Gün gebelik kaset teste belli olurmu
Dayanamadım yaptım negatifi görünce cok üzüldüm ama erkenmiş dediğiniz gibi canım transfer gününü saymıyoruz demi test günü içinHayır tabiki de, kan da bile belli olmayabilir. Daha yeni tutunuyor olabilir. Yapıp da moralinizi bozmayın
Hayır canım saymıyoruzDayanamadım yaptım negatifi görünce cok üzüldüm ama erkenmiş dediğiniz gibi canım transfer gününü saymıyoruz demi test günü için
Tesekkur ederim o zaman benim 3. Günüm bugünHayır canım saymıyoruz
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canımKızlar benim bugün transferden sonra 5. Günüm hala akıntım falan yok. Göğüslerim de her adet öncesi nasıl ağrıyorsa öyle ağrıyor. Öyle göğüs ucu değil geneli ağrıyor. Dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm iyice psikolojim bozuldu. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama bir yerde yine aklıma takılıyor
KesinlikleKIlar transferden sonra 3. Gün gebelik kaset teste belli olurmu
Merhaba benimde ilk günler ağırdı bugün 7. Gün ve 2-3 gündür hiç ağrım yok göğüslerimde üzüldüm hastalancam diye amaKızlar benim bugün transferden sonra 5. Günüm hala akıntım falan yok. Göğüslerim de her adet öncesi nasıl ağrıyorsa öyle ağrıyor. Öyle göğüs ucu değil geneli ağrıyor. Dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm iyice psikolojim bozuldu. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama bir yerde yine aklıma takılıyor
Benim hala devam ediyor. 2 gündür oluyor hapa yeni başladım inşallah kesilirCanım ben duphastonda kullanıyırum. Karından progestan 1, fitil olarak da 3 defa. Devam etmediği için rahatladım bende.
Test Gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum açıkçası hiç hazır değilimNe zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
İnşallah iyi olur herşey hepimiz için benim daha çok akıntı mevzusu kafama takılıyor adet öncesi gibi kupkuruyum sizin akintiniz var mıydı? Fitil kullanıyor musunuz?Merhaba benimde ilk günler ağırdı bugün 7. Gün ve 2-3 gündür hiç ağrım yok göğüslerimde üzüldüm hastalancam diye ama
Kanda pozitif çıktı bugün üzülmeyin bence herkesin yine farklı ya, iyi düşünün
Bu arada hayırli olsun Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallahMerhaba benimde ilk günler ağırdı bugün 7. Gün ve 2-3 gündür hiç ağrım yok göğüslerimde üzüldüm hastalancam diye ama
Kanda pozitif çıktı bugün üzülmeyin bence herkesin yine farklı ya, iyi düşünün
Benim kesilmişti canım.Benim hala devam ediyor. 2 gündür oluyor hapa yeni başladım inşallah kesilir
Fitil kullanıyorum Lutinus ve inanın 2-3 gün öncesinde arada yine geri geldiyordu ara ara.. 2 gündür neredeyse hic akıntım yok onada üzüldüm, çoğunda oluyor diye ama anladım ki, herkesin farklı ilerliyo…İnşallah iyi olur herşey hepimiz için benim daha çok akıntı mevzusu kafama takılıyor adet öncesi gibi kupkuruyum sizin akintiniz var mıydı? Fitil kullanıyor musunuz?
Teşekkür ederim, insallah hepimizinBu arada hayırli olsun Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Ben fitil kullanmiyorum ondan da olabilir Çok teşekkür ederim cevaplarınız için bir nebze de olsa içimi rahatlattiniz Allah razı olsunFitil kullanıyorum Lutinus ve inanın 2-3 gün öncesinde arada yine geri geldiyordu ara ara.. 2 gündür neredeyse hic akıntım yok onada üzüldüm, çoğunda oluyor diye ama anladım ki, herkesin farklı ilerliyo…
Gerçekten belirtilere takılmamak lazım, ben de bugün anladım rica ederim, güzel haberlerinizi bekliyoruzBen fitil kullanmiyorum ondan da olabilir Çok teşekkür ederim cevaplarınız için bir nebze de olsa içimi rahatlattiniz Allah razı olsun
İnşallah çok teşekkür ederimGerçekten belirtilere takılmamak lazım, ben de bugün anladım rica ederim, güzel haberlerinizi bekliyoruz