Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 5 gün emriyosu 2 adet dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı yarın kan günüm tutmamış anlayacağınız
Kotu düşünme canım benimde ilk tedavimde kan testi verdim dayanamayıp kan sonucunu beklerken kaset test yaptım negatif cıktı sonra kan testi sonucumu aldiğimda pozitifti allahtan umut kesilmez anlayacağın inşallah sonuç güzel olur 🙏💞

Ah çok sevindim! Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Bize de dua et, yarın test günüm aşırı derecede gerginim

Kotu düşünme canım benimde ilk tedavimde kan testi verdim dayanamayıp kan sonucunu beklerken kaset test yaptım negatif cıktı sonra kan testi sonucumu aldiğimda pozitifti allahtan umut kesilmez anlayacağın inşallah sonuç güzel olur 🙏💞
Sizin kaçıncı gün emriosu acaba

Belki kaset hemen göstermiyor ondan olabilir benim erken gebelikti kaç çıkmıştı kanınız
Benimde 9. Gün erken gebelikte negatif çıkıyordu 10. Gün silik çıktı kaset test çıkmazdı muhtemelen benim yaptıklarım erken gebelik testi 🙃 bugünde 11. Gün 33,52 çıktı kanda umarım sağlıkla ilerler tabi sizinde pozitif sonuçlarınız çıkar inşallah 🙏

Benimde 9. Gün erken gebelikte negatif çıkıyordu 10. Gün silik çıktı kaset test çıkmazdı muhtemelen benim yaptıklarım erken gebelik testi 🙃 bugünde 11. Gün 33,52 çıktı kanda umarım sağlıkla ilerler tabi sizinde pozitif sonuçlarınız çıkar inşallah 🙏
Yaa inanamıyorum ben kadar boş verimli ağır kaldırdım iş yaptım poşet taşıdım

Benim çok sancılı ağrılı geçti sürecim

Hanımlar sizin akintiniz ne zaman başlamıştı? Benim hiç akıntım falan yok 😔 olmadı mı acaba? Daha bugün 1. Günüm ama 😁 acaba baştan mi basliyor yoksa bikac gün sonra mı? Çok merak ettim gercekten
Merhaba akıntı sebebi benim fitil bebekle alakalı olduğunu düşünmüyorum. İlk günden bu yA akıntım var ama daha önceki transferlerimde de olmuştu hiçbir farkı yok bu sefer pozitif ben de hemen hemen belirti olmadı. Her vücut farklı bir de iğne ve estrofem kullanıyorsanız kesinlikle belirti aramayın ilaçlardan kaynaklanıyor 2 transferde çok belirti aradım hepsi de vardı maalesef olmadı 3. De belirti yok gibiydi pozitif😍

Bugün 3. Gün embriyomun 7.günü sanırım olmamış. İlk idrarla yapmadım baya üzüldüm.
Arkadaşlar selam bugün için erken gebelik testi yaptım. Düne göre daha iyi ama inanamıyorum resmen.

Eklentiler

• B7293D94-DBEC-4874-BE98-C0B4E7F115E7.jpeg
    B7293D94-DBEC-4874-BE98-C0B4E7F115E7.jpeg
    107,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 76BD7D8C-8FD8-4095-9C69-F9D23067267E.jpeg
    76BD7D8C-8FD8-4095-9C69-F9D23067267E.jpeg
    129,7 KB · Görüntüleme: 68
X