- 23 Şubat 2023
- 482
- 196
- 40
22.2 aldiklari embrioyu donduruldular transfer yapilcak 18 .4 inde estrofem kulanmaya baslicamCanim kaçıncı gün embriyosu olacak listeye öyle ekliyorum
Ama 5 gun dondurulmus embriodu basdaBenimde dondurulmus embriyove 3. Denemem o yüzden eski heyecanım yok ama umudum var
Benim ilk transfer 5. Gün tek embriyo idi hiç tutmadı 2. Transfer 5. Gün 2 adet embriyo idi oda kimyasal olduAma 5 gun dondurulmus embriodu basda
Genelde etrafimdan duydumaBenim ilk transfer 5. Gün tek embriyo idi hiç tutmadı 2. Transfer 5. Gün 2 adet embriyo idi oda kimyasal oldutekrar yumurta toplandı bu sefer 6. Adet 5. Gün oldu kalitelerini bilmiyorum yarın 2 adet 5. Gün transfer edilecek artık 5. Gün 3 gün stresim kalmadı kaçtır 5. Embriyo transfer edildi olmadı 3. Gün embriyosu transfer olan arkadaşlarımın tuttu artık hakkımız da hayırlısı senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım Allah emeklerimizi görüyor boşa çıkarmayacaktırGenelde etrafimdan duyduma
5 gun embriosu tutu diorlar benim 3 embriom vardi 1 ini transfer etiler kimyasal
Oldu 2 embriom kaldi simdi 1 ini daha transfer edicekler bakalim Allahtan ümit kesilmez insallah bizlerede nasip
Olur Anne olmak
Amin insallah ben 1.5 senedir evliyim gecen sene polip ameliyati oldum ozel dr gitim dr dedigi tek sey stress yapmayin bebek olucak olucak diye kafanizindan cikarin bos birakin kendilinden olur o dedi … ama yapamiorum yasimda oldundan aklimda sadece o konu var 2 hafta once kimyasalHakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım Allah emeklerimizi görüyor boşa çıkarmayacaktırumarım yüzümüz bu ay Güler emeklerimiz heba olmaz 1 yıl içinde 2 opu oldum 2 transfer oldum belki de 50 kere muayeneye gittim Allah gönlümüze göre verecektir hiç merak etme
Kaderimiz nerde ise aynıAmin insallah ben 1.5 senedir evliyim gecen sene polip ameliyati oldum ozel dr gitim dr dedigi tek sey stress yapmayin bebek olucak olucak diye kafanizindan cikarin bos birakin kendilinden olur o dedi … ama yapamiorum yasimda oldundan aklimda sadece o konu var 2 hafta once kimyasal
Oldu evdeyzim
Dinlendim yarina baslicam belki iyi gelir dusunmem
Kafam dagilir hayirlisi olsun hepimiz icin
Ben viyanada yasiyorum … benimde polip alindi gun tuplerede bakildi ama tupler zaten acikmis ben belfitigi gecirdim 1 sene okce ve rahat 20Kaderimiz nerde ise aynıbende 1.5 yıldır evliyim bende gecen sene nisan ayında poliplerim aldırdım akabinde doktorlar polipler için histeroskopi yaparken tüpleri de aldı birde küçük miyom varmıs onu da aldı o yüzden bizde hızlı bir giriş yaptık o yüzden rahim temizken 5. Gün embriyosunun tutmasında çok ümidim vardı doktorumun da aynı şekilde fakat bir hatam var oda içki sigara onun içinde bir damar yolu iğnesi verdiler umarım işe yaramıştır da bu sefer olur siz hangi şehirde tedavi görüyorsunuz
Tamam canım teşekkürlerEkledim canim tarih belli olunca yazarız.
Ben kullanıyorum canım günde 3defa. Bende de alt katın bölgesine arada sızlama giriyor ilaca yoruyorum. Bir de bacaklarımda dün hafif halsizlik vardı. Ama baş ağrım olmadı herkeste farklı bir etki yapıyor galibaKızlar içinizde estrofem kullanan varmi? Yan etki yaptımi? Ben 2gundur kullanıyorum günde 3 defa baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı yaptı.
Şuanda belim kopuyor ağrıdan belimde ağrımaya başladı.Allahim çektiğimiz acılara agrilara karşı emeklerimizi boşa cikarmarmaz insaAllah.Ben kullanıyorum canım günde 3defa. Bende de alt katın bölgesine arada sızlama giriyor ilaca yoruyorum. Bir de bacaklarımda dün hafif halsizlik vardı. Ama baş ağrım olmadı herkeste farklı bir etki yapıyor galiba
Amin canım insaAllah. Bu mübarek günlerde hepimizin Allah gönlüne göre versin. Benimde ilk denemem olacak çok heyecanlıyim. İçimde bazen umut oluyor bazen olmuyor. Rabbim hayırlısını versin diyorum.Genelde etrafimdan duyduma
5 gun embriosu tutu diorlar benim 3 embriom vardi 1 ini transfer etiler kimyasal
Oldu 2 embriom kaldi simdi 1 ini daha transfer edicekler bakalim Allahtan ümit kesilmez insallah bizlerede nasip
Olur Anne olmak
Canim transfer oldu mu? Umarım hep birlikte pozitifleride görürüz.Canım bende varım 5. Gün embriyosu yarın yani 29 Mart transfer tarihim yaş 34yaşımda baya ilerlemiş buraya yazana kadar haberim yoktu
Amin canımm inşallahŞuanda belim kopuyor ağrıdan belimde ağrımaya başladı.Allahim çektiğimiz acılara agrilara karşı emeklerimizi boşa cikarmarmaz insaAllah.
Şuan hastahanedeyim yatışımı bekliyorum kimse yok sessiz sakin bugun umarım sıkıntısız atlatırımCanim transfer oldu mu? Umarım hep birlikte pozitifleride görürüz.
Gecmis olsun kuzum inşallah bakalımŞuan hastahanedeyim yatışımı bekliyorum kimse yok sessiz sakin bugun umarım sıkıntısız atlatırımhepiniz için dua ediyorum sizde bana edin nolur
İnsaAllah hayırlısıyla sıkıntısız geçer canim. Sana sıkı sıkı tutunur. Hep birlikte pozitifleri görürüz İnsaAllahŞuan hastahanedeyim yatışımı bekliyorum kimse yok sessiz sakin bugun umarım sıkıntısız atlatırımhepiniz için dua ediyorum sizde bana edin nolur
5. Gün ve 6. Gün embriyom var hangisi olacak bilmiyorum cuma kontrolüm var sanırım o zaman belli olacak canım