Tamam canım transfer tarihinde mi o zaman belli olacak.5. Gün ve 6. Gün embriyom var hangisi olacak bilmiyorum cuma kontrolüm var sanırım o zaman belli olacak canım
6 sı demişti bir önceki kontrolde bakalım cuma kesinleşecek canımTamam canım transfer tarihinde mi o zaman belli olacak.
Hadi hayırlısı canım. Rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin insaAllah6 sı demişti bir önceki kontrolde bakalım cuma kesinleşecek canım
Canım şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediİnsaAllah hayırlısıyla sıkıntısız geçer canim. Sana sıkı sıkı tutunur. Hep birlikte pozitifleri görürüz İnsaAllah
Benimde 5aa bebisler ama hala hasta olamadım dondu yavrucaklarCanım şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum çalarım artık 10 15 dakkaya
İnsaAllah canım. Çok geçmiş olsun.İnsaAllah sana sıkıca tutunurlar. Hayırlısıyla bizde atlatsak biran önce. Kendine çok dikkat et canım. Kendini yorma. Tutacak mi tutmayacak mi diye düşünüp stresede girme.Canım şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum çalarım artık 10 15 dakkaya
Ayy beklemek kadar kotu birşey yok canım. Bende 2 buçuk aya yakın bekledim daha halende bekliyorum. Rahim kalinlassin diyeBenimde 5aa bebisler ama hala hasta olamadım dondu yavrucaklar
Teşekkür ediyorum inşallah bir an önce sizlerde atlatırsınız bu süreciİnsaAllah canım. Çok geçmiş olsun.İnsaAllah sana sıkıca tutunurlar. Hayırlısıyla bizde atlatsak biran önce. Kendine çok dikkat et canım. Kendini yorma. Tutacak mi tutmayacak mi diye düşünüp stresede girme.
Ayy hadi hayırlısı olsun canım. İnsaAllah sıkıca tutunur sana. Bayramda güzel haberlerimiz olur insaAllah.Transfer tarihim kesinleşti kızlar6 Nisan 5. Gün embriyosu ,tek embriyo ,ilk denemem yaş 26
Canim transfer tarihin belli oldu mu?Ekledim canim tarih belli olunca yazarız.
Canım transfer tarihim belli oldu inşallah 8 nisan
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 10 Nisan @nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
Ankalinka 5.gün embriyosu 29 O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 B bamagirl89 5.gün embriyosu 33 @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 S sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan
Benimde bir aksilik olmazsa 18 Nisan insallah
Benimde bir aksilik olmazsa 18 Nisan inşallah
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 10 Nisan @nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
Ankalinka 5.gün embriyosu 29 O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 B bamagirl89 5.gün embriyosu 33 @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 S sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan
Canim nasılsın? Nasıl gidiyor?Canım şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum çalarım artık 10 15 dakkaya
İnsaAllah canım kalbimizi içimizi ferah tutalım. Hayırlısıyla bebislerimizde sağlıklı hayirli bir şekilde bize tutunsun insaAllah.Benimde bir aksilik olmazsa 18 Nisan inşallah
İnşallahİnsaAllah canım kalbimizi içimizi ferah tutalım. Hayırlısıyla bebislerimizde sağlıklı hayirli bir şekilde bize tutunsun insaAllah.
Canım iyiyim şükür stresliyim biraz günler geçmek bilmiyor sonucu öğrenensek istiyorum bir an önce 3. Günümdeyim 9. Günümde test yapacağım çok stresli olursam 8. Günde yapabilirim bi belirtim yoktu bugüne kadar bi dün ağzıma metal bir tat geldi 1. Gece kasılmam oldu bugun de hiç bi belirtim yok diye üzülürken biraz adet sancısı gelmeye başladı hayırlısıCanim nasılsın? Nasıl gidiyor?
Aman sakin olun bebiş sizinle benceCanım iyiyim şükür stresliyim biraz günler geçmek bilmiyor sonucu öğrenensek istiyorum bir an önce 3. Günümdeyim 9. Günümde test yapacağım çok stresli olursam 8. Günde yapabilirim bi belirtim yoktu bugüne kadar bi dün ağzıma metal bir tat geldi 1. Gece kasılmam oldu bugun de hiç bi belirtim yok diye üzülürken biraz adet sancısı gelmeye başladı hayırlısı