- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Bu 3. Transfer ya ondan böyle stresliyimAman sakin olun bebiş sizinle bence
Eee doktor çıkmış falcı falan inanılmaz ama Nisan ayı hamilesin demiş hadi inşallah doğru çıkar Rabbime dua et sen yine de gerisini Allah'a Bırak ol derse oo olur bu mübarek aylarda inşallahBu 3. Transfer ya ondan böyle stresliyimbirde aylar öncesinde benim arkadaşlarım bir falcıya gitmişlerdi bir eve bende onlarla gitmiştim sonra beni zorladılar bak çıkıyor baktır kendine diye neyse o zaman da transferlerim vardı heyecanla bekliyordum falcı bana dediki hayır olmayacak dedi sen nisan ayında hamile olduğunu öğreneceksin dedi birde doktorun değişecek dedi tabi ben böyle şeylere inanmadığım İçin gülerek dinledim ciddiye bile almadım neyse gel zaman git zaman son embriyoları transfer etmek için hastaneye gittim ki ne öğreneyim doktorum oradan ayrılmış ee falcının dediği gibi doktor değişmesin mi şimdi diyorum dinlerken gülüp geçmiştim ama dediği çıkar mı ki taa ekim kasım da oldu bu olaylar nisan ayı geldi çattı
Stres yapma canim. Kimisinde hiç belirti olmuyormuş. Sancı olsa acaba tutmadı mi diye düşünürüz. Olsa ayrı bir dert olmasa ayrı bir dert. Rabbim ol derse olacak.Doktor beslenmenle alakalı birşey söyledimi?Canım iyiyim şükür stresliyim biraz günler geçmek bilmiyor sonucu öğrenensek istiyorum bir an önce 3. Günümdeyim 9. Günümde test yapacağım çok stresli olursam 8. Günde yapabilirim bi belirtim yoktu bugüne kadar bi dün ağzıma metal bir tat geldi 1. Gece kasılmam oldu bugun de hiç bi belirtim yok diye üzülürken biraz adet sancısı gelmeye başladı hayırlısı
Şaka gibi valla bende arkadaşlarımın gazına gelerek bende gitmiştim falciya ballana ballana anlattı 2 ay içerisinde hamile kalacaksın dedi. Bende gülüp geçtimBu 3. Transfer ya ondan böyle stresliyimbirde aylar öncesinde benim arkadaşlarım bir falcıya gitmişlerdi bir eve bende onlarla gitmiştim sonra beni zorladılar bak çıkıyor baktır kendine diye neyse o zaman da transferlerim vardı heyecanla bekliyordum falcı bana dediki hayır olmayacak dedi sen nisan ayında hamile olduğunu öğreneceksin dedi birde doktorun değişecek dedi tabi ben böyle şeylere inanmadığım İçin gülerek dinledim ciddiye bile almadım neyse gel zaman git zaman son embriyoları transfer etmek için hastaneye gittim ki ne öğreneyim doktorum oradan ayrılmış ee falcının dediği gibi doktor değişmesin mi şimdi diyorum dinlerken gülüp geçmiştim ama dediği çıkar mı ki taa ekim kasım da oldu bu olaylar nisan ayı geldi çattı
inşallah inşallahEee doktor çıkmış falcı falan inanılmaz ama Nisan ayı hamilesin demiş hadi inşallah doğru çıkar Rabbime dua et sen yine de gerisini Allah'a Bırak ol derse oo olur bu mübarek aylarda inşallah
İnşallahŞaka gibi valla bende arkadaşlarımın gazına gelerek bende gitmiştim falciya ballana ballana anlattı 2 ay içerisinde hamile kalacaksın dedi. Bende gülüp geçtimBende normalde hayatta baktırmam geleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Dediği de olmadı zaten. Onlar hep para tuzağı. Rabbim hepimize anneliği eşlerimize babaliğı tattirmayi nasip eder insaAllah.
Amin canım. Bazen bende bakıyorum. Televizyonlarda hep aynı seyler. Bende o kadar çok kızıyorum ki isyan ettiğim bile oldu. Sonra tövbe çekiyorum. Allah'ın vardır bir bildiği diyorum. Hayırlı zaman değil demek ki diyorum. Ben 12 senelik evliyim.Anca tedavi için böyle bir yola girebildik. Allah demek ki şimdi hayırlı kıldı. Dualarım da hep Allah'ım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip et dedim. İşlerimizde kolaylık nasip et diye dua ettim. Zaten 2 sene önceye kadar tedaviye başlamış olsaydik. Hiç anne olamayacaktım. Eşimde azosperm var. Mikro tese oldu. Sperm bulunamadı. Yuvarlak hücrelerle Rosi tekniği uygulandi. Oylelikle 2 embriyom oluştu. Fakat onda da %8 şansımız var. Buralara kadar geldiğime şükür ediyorum. Tek korkum şuanda embriyolar çözüldüğünde kalitesinin düşüp transferimin iptal edilmesi.İnşallahinşallah o kadar çok hak ediyoruz ki anne olmayı eskiden çok yoğun çalışıyordum bu tedavi sürecini biraz evde geçirdim iş bu sebeple Esra Erol izlemeye başladım şöyle bakıyorum da bazıları çocuklarını bırakıp internette tanıştıkları insanlara gidiyorlar evlatlarına sahip çıkmıyorlar oysa biz ne çok hak ediyoruz anne olmayı allahım yüzümüze baksın
Çok geçmiş olsun canım şükür ki 2 embriyon varAmin canım. Bazen bende bakıyorum. Televizyonlarda hep aynı seyler. Bende o kadar çok kızıyorum ki isyan ettiğim bile oldu. Sonra tövbe çekiyorum. Allah'ın vardır bir bildiği diyorum. Hayırlı zaman değil demek ki diyorum. Ben 12 senelik evliyim.Anca tedavi için böyle bir yola girebildik. Allah demek ki şimdi hayırlı kıldı. Dualarım da hep Allah'ım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip et dedim. İşlerimizde kolaylık nasip et diye dua ettim. Zaten 2 sene önceye kadar tedaviye başlamış olsaydik. Hiç anne olamayacaktım. Eşimde azosperm var. Mikro tese oldu. Sperm bulunamadı. Yuvarlak hücrelerle Rosi tekniği uygulandi. Oylelikle 2 embriyom oluştu. Fakat onda da %8 şansımız var. Buralara kadar geldiğime şükür ediyorum. Tek korkum şuanda embriyolar çözüldüğünde kalitesinin düşüp transferimin iptal edilmesi.
Allah razı olsun canim.Yaşım 37 olmadı malesef. Eşim hep ameliyattan korktu. Psikolojisi de epey bi bozuldu. Birde maddi sıkıntılar vardı hep.Yine olmazdı da benimde epey bir sıkıntılarım oldu . Sürekli rahim duvarim kalinlasiyirdu. Ara kanamalarım başlamıştı 4 defa operasyon geçirdim. Kanser olma riskim vardi. Gittiğim bütün kadın dogumcular gebelik şart dedi. Her serde vardır bir hayır dedikleri bu olsa gerek.Böylelikle anca nasip oldu. İyi ki de şuanda başladık çünkü Rosi tekniği 2019 da çıktı. Rosi olmasaydı kesinlikle hic olmazdı. Eşimin Dr Kaan Aydos o bile dedi iki yıl önce gelmiş olsaydın yapılabilecek hicbirsey yoktu diye. 3. Gün embriyosu ama birinin kalitesi çok düşük 3. Günde anca 4 hücreye bölünmüş diğeri de 8 hücreye bölünmüş.Nasip artık.Çok geçmiş olsun canım şükür ki 2 embriyon varembriyolar çözüldüğünde kalitesinde düşme olmaz merak etme olasılığı taze transfer den daha fazla emin ol yaş kaç 12 sene içerisinde hiç denemeniz olmadı mı
Benim ilk daha opum oldu işte 3 tane embriyom var 5 güne giden iki tanesi AA kalite biri okdr iyi değil 18 inde transferim olucak inşallah bakalıminşallah inşallahyaşlarımız da nerde ise yakın sizin kaçıncı deneme
Kaç yumurta toplanmıştıBenim ilk daha opum oldu işte 3 tane embriyom var 5 güne giden iki tanesi AA kalite biri okdr iyi değil 18 inde transferim olucak inşallah bakalım
Hiç kaliteye bakmayın inanın benim bu 3. Transferim ilk transferim de 5. Gün AA transfer edildi tutmadı ikinci transferde 2 adet 5. Gün transfer edildi gene tutmadı tekrar opu oldum şimdi gene 2 adet 5. Gün AA transfer edildi büyük bi ihtimal tutmaz çünkü hiç belirtim yok bu süreçte kaç adet 3. Gün embriyoları tuttu bi bilsenizAllah razı olsun canim.Yaşım 37 olmadı malesef. Eşim hep ameliyattan korktu. Psikolojisi de epey bi bozuldu. Birde maddi sıkıntılar vardı hep.Yine olmazdı da benimde epey bir sıkıntılarım oldu . Sürekli rahim duvarim kalinlasiyirdu. Ara kanamalarım başlamıştı 4 defa operasyon geçirdim. Kanser olma riskim vardi. Gittiğim bütün kadın dogumcular gebelik şart dedi. Her serde vardır bir hayır dedikleri bu olsa gerek.Böylelikle anca nasip oldu. İyi ki de şuanda başladık çünkü Rosi tekniği 2019 da çıktı. Rosi olmasaydı kesinlikle hic olmazdı. Eşimin Dr Kaan Aydos o bile dedi iki yıl önce gelmiş olsaydın yapılabilecek hicbirsey yoktu diye. 3. Gün embriyosu ama birinin kalitesi çok düşük 3. Günde anca 4 hücreye bölünmüş diğeri de 8 hücreye bölünmüş.Nasip artık.
Sen olsun olumlu düşün olumlu olsun canim. Hakkımızda hayırlısı artık. Allah nasip ederse olacak. Belirti olmuyor diye kafana takma. Olacaksa da böyle stres yaptığımiz için olmaz. İnsaAllah hayırlısıyla pozitif haberlerini alırız.Hiç kaliteye bakmayın inanın benim bu 3. Transferim ilk transferim de 5. Gün AA transfer edildi tutmadı ikinci transferde 2 adet 5. Gün transfer edildi gene tutmadı tekrar opu oldum şimdi gene 2 adet 5. Gün AA transfer edildi büyük bi ihtimal tutmaz çünkü hiç belirtim yok bu süreçte kaç adet 3. Gün embriyoları tuttu bi bilsenizyani inanın embriyonun günü hiç önemli değil
Hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar benşmde nisan da adetimle tedavim başlayacak ilk transferim tuttu 8. Hafta kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durdu 2 adetimi bekliyorum şimdi dondurulmuş embriyolarım var 2 adet nasip okursa o transfer olacak tedirginlik var bende burada yerimi alayım transfer olacağım güne kadar
Ekliyorum canim.Merhaba beni de ekleyebilirsiniz 39 yaş 8 nisan transfer günüm taze transfer olacak 5.gun embriyosu uğurlu gelsin bize burası isteyen hepimizin kucagi dolsun
Hayırlı olsun tedavin canim. İnsaAllah pozitifleri görürüz.Merhaba beni de ekleyebilirsiniz 39 yaş 8 nisan transfer günüm taze transfer olacak 5.gun embriyosu uğurlu gelsin bize burası isteyen hepimizin kucagi dolsun