Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, 5.gün embriyosu idi yaş 30 ilk denemem. Muğla eğitim ve araştırma hastanesi. Sebepsiz infertilite dedi doktorum fakat hidrosalpenks de var.

Doktoruma yazdım yanıt bekliyorum, erken mi davrandım acaba. Kendi kendime eziyet ediyorum resmen ne var birkaç gün daha beklesem sanki.
Çok erken yaptırmışsın gerçekten, üzme kendini

Pazartesi günü tekrar vereyim en azından artmış mı 0 lanmış mı bakayım

Canım ben transfer öncesi, yapılacak olan dişlerimi yaptırdım sonrasında sıkıntı yaşamamak için. Hatta yarın son randevum olacak inşallah. Transferden önce gidip halletmen senin için daha iyi olur
Gittim canim doktorada sordum islem yaptirma dedi.Yptircaksan iptal edelim transfri dedi Allahtan dis hassasiyeti olmus dis etlerimde sknti yokmus oyuzden agri sizi hissetmisim bu hormon ilaclari da yapar dedi disci vitaminler hormon ilaclari etkiliomus.

Benim dolgu yapılması gereken dişlerim vardı ve diş eti hassasiyetim vardi benim doktorum da hemen yaptirmami söylemişti tabi ben yaptirali 15 gün olmuştur. Kaplama yapılacak bi dişim var o da yarın takılacak. Diş etlerim için de hergun tuzlu suyla gargara yapıyorum. Diş etleriniz için siz de deneyebilirsiniz.

cok iyi dusunmussun valla yaptirmak lazimmis gercekten . Bana da disci tuzlu suyla gargara yap dedi bende ole yapicam umarm iyi gelir .Sagsalim kolaylikla gecsin şu surec insallah

cok iyi dusunmussun valla yaptirmak lazimmis gercekten . Bana da disci tuzlu suyla gargara yap dedi bende ole yapicam umarm iyi gelir .Sagsalim kolaylikla gecsin şu surec insallah
Bende transfer öncesi kanal tedavisi yaptırmaya başladım dişim o kadar ağrıdı ki geçmedi bir türlü ağrısı. Bende dişimi çektirdim şuan rahatım ama diş etlerim yara olmuş, bende tuzlu su ile gargara yapıyorum.

kızlar merhaba transfer sonrası nelere dikkat ettiniz benimde çarşamba transferim

Çok erken yaptırmışsın gerçekten, üzme kendini
Hastaneyi aradım şimdi, çok çok erken yapmışsınız bu değer de kullandığınız ilacın değeridir dedi. 12. Günde bile yanıltıcı olabiliyor sabredin 13 14.günde yapın dedi.

Benimde ole dis etlerim hormon ilaclari daha da arttiriomus hassasiyeti cok oluomus bu sekilde dis problemleri ben yeni basladm tuzlu suya gargara da verdi ama onu kullanmam artik riske girmeyelim tuzlu su rahatlatir insallah

Benimde ole dis etlerim hormon ilaclari daha da arttiriomus hassasiyeti cok oluomus bu sekilde dis problemleri ben yeni basladm tuzlu suya gargara da verdi ama onu kullanmam artik riske girmeyelim
tuzlu su rahatlatir insallah
Hamilelikte, hamilelik tümörü diye bir şey var ablam olmuştu. Oda hormonlardan oluyor canım.

Hanımlar iyi akşamlar herkese nasılsınız ben Birşey soracaktım kasıklarımda batmalar var pozıtıf sonuçtan sonra bu batmalar niye oluyor bilgisi olan var mı

Hanımlar iyi akşamlar herkese nasılsınız ben Birşey soracaktım kasıklarımda batmalar var pozıtıf sonuçtan sonra bu batmalar niye oluyor bilgisi olan var mı
Rahim genişliyor canım bir süre olacak. Bir kaç ay her regli döneminde regl belirtilerde olacak:)

Benimde ole dis etlerim hormon ilaclari daha da arttiriomus hassasiyeti cok oluomus bu sekilde dis problemleri ben yeni basladm tuzlu suya gargara da verdi ama onu kullanmam artik riske girmeyelim tuzlu su rahatlatir insallah
Tuzlu su o kadar iyi geliyor ki anlatamam birkaç güne toparlayacaktır inşallah bir de haftada iki gün diş ipi uyguluyorum. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…