Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanmadım yedim 😇 ah daha neler istiyor canım kokoreç i ne zaman yiyebilirim ki artık 🥺 yada çiğ köfteyi 🥺
Ben çiğ köfte yedim transferin ertesi günğ ve dün 😂 çok yemiyorum ya millet alkol içiyor hamileyken. Çok az yediğim için bişey olacağını sanmıyorum

Dayanmadım yedim 😇 ah daha neler istiyor canım kokoreç i ne zaman yiyebilirim ki artık 🥺 yada çiğ köfteyi 🥺
Aslinda hic biseyi yasaklamiolr yeme konusunda asiri yemedgin surece mesela bazilari maydanoz yeme asla dio bazi doktorlarda asiriya kacmadgn surece skntı degil dio .oyuzden canin istiosa ye az da olsa bosver 🥰🥰

İlk başlarda stres yapıyordum belirti yok diye ama rahatım bugün 🙏🏻 kuzenimin stresten bebekleri tutunamıyordu. Bi ay saldım Allah'a olursa olur olmazsa olmaz demiş o ay hamile kalmıştı. Hep o geliyor aklıma. o yüzden stres yapmamaya çalışıyorum 🙈 23 Nisan benim test günüm canım 🥰 seninki ne zaman?
Bende de hiç belirti yok ve test günümüz aynı 23 Nisan :) çok heyecanlıyım senin nasıl geçiyor

Hanımlar gününüz Aydın olsun inşallah benim bir mecalim var 🥰 ben normalde yüzümün üstüne yatardım geceleri bacağımın birini de belime kadar çekerdim transfer den sonra sırt üstü yatmaya başladım pozıtıf de oldu ya sırt üstü yatmaya devam ediyorum artık çok yoruldum dün yasaklar konuşulunca aklıma geldi yani yatış şeklimiz de bi yasak var mı yani şuan ben yüz üstü yada yan yatsam bir sorun olur mu ki

Hanımlar gününüz Aydın olsun inşallah benim bir mecalim var 🥰 ben normalde yüzümün üstüne yatardım geceleri bacağımın birini de belime kadar çekerdim transfer den sonra sırt üstü yatmaya başladım pozıtıf de oldu ya sırt üstü yatmaya devam ediyorum artık çok yoruldum dün yasaklar konuşulunca aklıma geldi yani yatış şeklimiz de bi yasak var mı yani şuan ben yüz üstü yada yan yatsam bir sorun olur mu ki
Doktorum yuz ustu yatma rahime baski olmasin dedi, sol tarafa ve sag tarafa donmede sorun yok bende bu sekillerde yatiyorum hep. Senin gibi yuz ustu yatmayi cok severdim ama kisa bir sure ara verdim 🤭

X