- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Yasak bakteri barındırdığı İçin bana hastane yeme dediTon balığı yasak mı kızlar bilgisi olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasak bakteri barındırdığı İçin bana hastane yeme dediTon balığı yasak mı kızlar bilgisi olan var mı ?
Aynen paketli hazir olan seyleri yemeyin diolar ya taze balik yemk daha mantkli.Hic riske atmamk lazmO zaman riske atmamak en iyisi
Kendin patlatacaksan yasak değil ama hazır alınmışlar yasaktır hence. Kendi patlattığını da az tuz ile yapmak mantıklıPeki Mısır patlatması yasak mı ?
Canin mi cekti mısırPeki Mısır patlatması yasak mı ?
Dayanmadım yedim ah daha neler istiyor canım kokoreç i ne zaman yiyebilirim ki artık yada çiğ köfteyiCanin mi cekti mısır
Ben çiğ köfte yedim transferin ertesi günğ ve dün çok yemiyorum ya millet alkol içiyor hamileyken. Çok az yediğim için bişey olacağını sanmıyorumDayanmadım yedim ah daha neler istiyor canım kokoreç i ne zaman yiyebilirim ki artık yada çiğ köfteyi
Zaten bulgur diyorumBen çiğ köfte yedim transferin ertesi günğ ve dün çok yemiyorum ya millet alkol içiyor hamileyken. Çok az yediğim için bişey olacağını sanmıyorum
Aslinda hic biseyi yasaklamiolr yeme konusunda asiri yemedgin surece mesela bazilari maydanoz yeme asla dio bazi doktorlarda asiriya kacmadgn surece skntı degil dio .oyuzden canin istiosa ye az da olsa bosverDayanmadım yedim ah daha neler istiyor canım kokoreç i ne zaman yiyebilirim ki artık yada çiğ köfteyi
Bende de hiç belirti yok ve test günümüz aynı 23 Nisan :) çok heyecanlıyım senin nasıl geçiyorİlk başlarda stres yapıyordum belirti yok diye ama rahatım bugün kuzenimin stresten bebekleri tutunamıyordu. Bi ay saldım Allah'a olursa olur olmazsa olmaz demiş o ay hamile kalmıştı. Hep o geliyor aklıma. o yüzden stres yapmamaya çalışıyorum 23 Nisan benim test günüm canım seninki ne zaman?
Hayırlı olsun canim.Ekliyeyim seni de listeye yaş kaç.Benimde 7 Nisan 3.gün embriyosu taze transfer 19 Nisan test günüm
Canım idrar testimi yaptınKızlar benim 6 günüm test yaptım ama hiç birşey çıkmadı
Cok erken degil mi kacinci gun embriyosuyduKızlar benim 6 günüm test yaptım ama hiç birşey çıkmadı
5 gün embriyosu 2 adet ne bilim deneyeyim dedim adete 5 gün almıştı ama çıkmadıCok erken degil mi kacinci gun embriyosuydu
Doktorum yuz ustu yatma rahime baski olmasin dedi, sol tarafa ve sag tarafa donmede sorun yok bende bu sekillerde yatiyorum hep. Senin gibi yuz ustu yatmayi cok severdim ama kisa bir sure ara verdimHanımlar gününüz Aydın olsun inşallah benim bir mecalim var ben normalde yüzümün üstüne yatardım geceleri bacağımın birini de belime kadar çekerdim transfer den sonra sırt üstü yatmaya başladım pozıtıf de oldu ya sırt üstü yatmaya devam ediyorum artık çok yoruldum dün yasaklar konuşulunca aklıma geldi yani yatış şeklimiz de bi yasak var mı yani şuan ben yüz üstü yada yan yatsam bir sorun olur mu ki
Dur bakalim daha cok erken bak bir gunde arkadaşımızın 6dan 80e cikti degeri5 gün embriyosu 2 adet ne bilim deneyeyim dedim adete 5 gün almıştı ama çıkmadı
Evet idrar testiCanım idrar testimi yaptın
gerçektenmi bilmiyorum ya üzülmedim değil yani en azından biri tutar dedimDur bakalim daha cok erken bak bir gunde arkadaşımızın 6dan 80e cikti degeri