Aminnnn inşallah uğurlu gel bizeArtık rahatladım bugüne kadar az mı yükseldi düşecek mi stresi yaşıyordum şükür darısı inşallah sizlere olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn inşallah uğurlu gel bizeArtık rahatladım bugüne kadar az mı yükseldi düşecek mi stresi yaşıyordum şükür darısı inşallah sizlere olur
Evet 4yumurta toplanmıştı 3ü döllendi. Hepsi de en iyi kalite dedi embriyolog.Merhaba size 5.gün embriyosu ile ilgili bilgi verdiler mi aa bb gibi
Aynen nasipte yoksa olmuyor benim için tüp bebek devri kapanmıştır
Canim transferin ne zaman. Hayırlı olsun tedavinEvet 4yumurta toplanmıştı 3ü döllendi. Hepsi de en iyi kalite dedi embriyolog.
Tatlim Allah yüzünü güldürsün bekliyoruz sabirsizliklaVerdim kızlar kanı
Geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallahBenim negatif çıktı kızlar
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar 336 çıktııı
Hadi gözün aydın canım benimçok sevindim. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallah Darısı bizim başımızaKızlar 336 çıktııı
Canim bunda da vardır bir hayır. Üzülme diyeceğim ama elde değilRabbim hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hayırlı evlat nasip etsin İnsaAllahBenim negatif çıktı kızlar
Sayıyı görünce ayyyy diye bağırmışım çok sevindim hayırla sağlıkla gelsin inşaAllahKızlar 336 çıktııı
Teşekkür ederim:) haftaya kese randevum var inşallahSayıyı görünce ayyyy diye bağırmışım çok sevindim hayırla sağlıkla gelsin inşaAllah
Pozitif sonuç vallahi güzel haberler alıyoruz bol pozıtıflı bir topik olur inşallah değer çok güzel sizin 11. Gün öğlen saati 336 çıkmış benim 12. Gün sabahı 313 çıkmıştı bundan sonra 800 900 lere cıkarKızlar 336 çıktııı
Allah hiç ummadığın anda mucizeni nasip etsin inşallah çok üzgünüm canım inşallah bundan sonrası çok daha güzel olurBenim negatif çıktı kızlar
Çok sevindimm sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah dua et bize deKızlar 336 çıktııı
İnşallah canım herşey istediğiniz gibi olsunÇok sevindimm sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah dua et bize de
İlk günlerde hafif kasık batmalarım oldu, sonraki zamanlarda sabahları adet ağrısı gibi ağrım oldu. Sürekli sırtım ağrıyordu, midem dünden önceki gün bulanmıştı, bacaklarım ayağa kalkınca ağrıyordu halsiz gibi. Ama aşırı bir belirtim var diyemem yani öyle uyutmayacak kadar falan.
Hayırlı olsunDaha sonuç belli değil bakalım daha yeni verdim
Ben sana demiştim hamile kalacanKızlar 336 çıktııı