Hay allah üzüldüm. Bol bol su icmeye devam et canım.. Gecer diye tahmin ediyorum bir iki güne.Kizlar bol su tuketiyorum ama sistit olmusum yaa bebislere sorun olmaz dimi korktum simdi :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay allah üzüldüm. Bol bol su icmeye devam et canım.. Gecer diye tahmin ediyorum bir iki güne.Kizlar bol su tuketiyorum ama sistit olmusum yaa bebislere sorun olmaz dimi korktum simdi :/
Ben günde 3 litreden fazla içiyordum zararı yok faydası varKizlar bol su tuketiyorum ama sistit olmusum yaa bebislere sorun olmaz dimi korktum simdi :/
Valla bende oyle yapacagim doktora sordum bol su dedi embriyolara zarari olmazmis allahtan yaHay allah üzüldüm. Bol bol su icmeye devam et canım.. Gecer diye tahmin ediyorum bir iki güne.
Beni de ekleyebilirsiniz. Yaş 30 ilk deneme. 5.gün embriyosu 1 adet.Benide ekleyebilir misiniz 7 Nisan 2 adet 4. Gün embriyo transferi oldum yaş 33
Çok heyecanlı acilden mi verdin sonuç ne zaman çıkar mısVerdim kızlar kanı
Benim negatif çıktı kızlarVerdim kızlar kanı
Hadi hayirlisiyla insallahVerdim kızlar kanı
YaaaBenim negatif çıktı kızlar
Nasıl yani kaç çıktı kan sonucuBenim negatif çıktı kızlar
3 de aynı merkezde yapıldıCok Üzüldüm gecmiş deneyimleriniz için
Rabbim bu sefer yüzünü güldürür insallah Sağlıklı bir hamilelik gecirip saglicakla kucagina alırsınız.
3 u de aynı merkezde mi yapıldı. Farkli mi?
Ne çıktıVerdim kızlar kanı
Daha sonuç belli değil bakalım daha yeni verdimNe çıktı
Ya cok uzuldum umudunu yitirme lutfen vardir bunda da bi hayirBenim negatif çıktı kızlar
Hadi pozitif sonuclarla gel bize insallah dua ediyorum hepimiz icinDaha sonuç belli değil bakalım daha yeni verdim
Merhaba size 5.gün embriyosu ile ilgili bilgi verdiler mi aa bb gibiBeni de ekleyebilirsiniz. Yaş 30 ilk deneme. 5.gün embriyosu 1 adet.
Evet cnm üzüldüm ağladım ama umudumu kaybetmiyorum idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok arkadaş var. İnşaAllah öyle olur kuzularım benimle kalırlarSadece ikizde değil tekdede çıkar sabah ilk idrar ilemi yaptın cnm
<2Nasıl yani kaç çıktı kan sonucu
Aynen nasipte yoksa olmuyor benim için tüp bebek devri kapanmıştırYa cok uzuldum umudunu yitirme lutfen vardir bunda da bi hayir
Canım hemen kapatma dur bakalım gün doğmadan neler doğar hangi merkezde tedavi olmustun birde geriye kalan embriyoların varmı tranfer edilen hangi embriyo idi sigara falan var mı idi bi konuşalım bakalım bi çözüm bi umut buluruz belkiAynen nasipte yoksa olmuyor benim için tüp bebek devri kapanmıştır