- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Canım benimki 5. Gün embriyolar da da 3AA 3AB yazıyordu bende bilmiyordum biri tuttu ama hangisi tuttu bilmiyorumKızlar benim bugün 5.gün embriyom donduruldu çok şükür ama 2bb yazıyor. Anlamadım çok mu kötü5.gün ama niye öyle yazıyor
İnşallah ya ne bileyim Allah büyükCanım benimki 5. Gün embriyolar da da 3AA 3AB yazıyordu bende bilmiyordum biri tuttu ama hangisi tuttu bilmiyorum
Onları transfer etmeyelim mi yaniCanım senin yerinde olsam eşim birkaç ay vitamin takviyeleri kullandıktan sonra tekrar embriyo oluştururdum.
Hemen hemen aynı embriyolar bir önceki transferimde 5. Gün 5AA idi tutmadı direk negatif aldım akabinde 5. Gün AA çift embriyo transfer ettim kimyasal oldu akabinde vitamin takviyesi aldım tekrar opu oldum bu da 5. Gün 3AA 3AB idi çift embriyo trander ettim bu tuttuİnşallah ya ne bileyim Allah büyük
Yani hiç belli olmuyor diyorsun. Umutsuz vaka değil yani öyle mi canımHemen hemen aynı embriyolar bir önceki transferimde 5. Gün 5AA idi tutmadı direk negatif aldım akabinde 5. Gün AA çift embriyo transfer ettim kimyasal oldu akabinde vitamin takviyesi aldım tekrar opu oldum bu da 5. Gün 3AA 3AB idi çift embriyo trander ettim bu tuttu
Büro yönetimi ve sekreterlik.Benim işim de çok stresli benim rapor çoktan bitti dün kavga gürültü oldu inşallah bebeğim düşmez dedim şimdi siz öyle diyince merak ettim meslek ne sizin
Canım inşallah canım bir an önce günler geçsin sizlerin de pozıtıf sonuçlarınızı öğrenelim inşallah
Umut her zaman var. Şansınız olmasa niye transfer yapsinlar. Dogal yolla oluşan embriyolari göruyormuyuz şu kalitede bu kalitede diye. Ool diyince oluyor. Strese sokma kendini lütfenYani hiç belli olmuyor diyorsun. Umutsuz vaka değil yani öyle mi canım
İnşallah canım ben yine de deneyeceğim için çok mutluyum. Allah’a bırakıyorum o ol derse olur. Olacak olan olur.Umut her zaman var. Şansınız olmasa niye transfer yapsinlar. Dogal yolla oluşan embriyolari göruyormuyuz şu kalitede bu kalitede diye. Ool diyince oluyor. Strese sokma kendini lütfenHayırlı haberler veririsin insallah bize
Hayır canım deneyin tabii ki. Ama olmazsa da üzülmeyin. Takviye kullandıktan sonra eminim ki çok daha iyi embriyolar oluşacaktır. İnşaallah sımsıkı tutunur sana embriyolar. Transfer yapılacak mı bu ay?Onları transfer etmeyelim mi yani
Sadece ikizde değil tekdede çıkar sabah ilk idrar ilemi yaptın cnmİdrar testi yaptırdım ikiz gebelikte erken çıkıyor dediler diye yaptım ama tek çizgi çıktı
Hayırlı olsun transferiniz10 Nisan transfer oldum 3 günüm 19 test günüm
Teşekkür ediyorum bu benim 3 transferim ilk transferim tutmadı 2 Çin tuttu 24 haftalık bebeğimi kaybettim 3 cü transferimde sadece hayırlısı ve yiyeceği ekmeği varsa olsun die dua ediyorum gebe kalmakla bitmiyor herşey ne yazıkkiHayırlı olsun transferiniz
Hangi merkezde tedavi görüyorsunuzİnşallah canım ben yine de deneyeceğim için çok mutluyum. Allah’a bırakıyorum o ol derse olur. Olacak olan olur.
Cok Üzüldüm gecmiş deneyimleriniz içinTeşekkür ediyorum bu benim 3 transferim ilk transferim tutmadı 2 Çin tuttu 24 haftalık bebeğimi kaybettim 3 cü transferimde sadece hayırlısı ve yiyeceği ekmeği varsa olsun die dua ediyorum gebe kalmakla bitmiyor herşey ne yazıkki
Antalya tüp bebekHangi merkezde tedavi görüyorsunuz
Mayıs sonu yapılacak dedi doktorum inşallah canım bakalımHayır canım deneyin tabii ki. Ama olmazsa da üzülmeyin. Takviye kullandıktan sonra eminim ki çok daha iyi embriyolar oluşacaktır. İnşaallah sımsıkı tutunur sana embriyolar. Transfer yapılacak mı bu ay?