Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ya ne bileyim Allah büyük
Hemen hemen aynı embriyolar bir önceki transferimde 5. Gün 5AA idi tutmadı direk negatif aldım akabinde 5. Gün AA çift embriyo transfer ettim kimyasal oldu akabinde vitamin takviyesi aldım tekrar opu oldum bu da 5. Gün 3AA 3AB idi çift embriyo trander ettim bu tuttu

Yani hiç belli olmuyor diyorsun. Umutsuz vaka değil yani öyle mi canım

Yani hiç belli olmuyor diyorsun. Umutsuz vaka değil yani öyle mi canım
Umut her zaman var. Şansınız olmasa niye transfer yapsinlar. Dogal yolla oluşan embriyolari göruyormuyuz şu kalitede bu kalitede diye. Ool diyince oluyor. Strese sokma kendini lütfen Hayırlı haberler veririsin insallah bize

Umut her zaman var. Şansınız olmasa niye transfer yapsinlar. Dogal yolla oluşan embriyolari göruyormuyuz şu kalitede bu kalitede diye. Ool diyince oluyor. Strese sokma kendini lütfen Hayırlı haberler veririsin insallah bize
İnşallah canım ben yine de deneyeceğim için çok mutluyum. Allah’a bırakıyorum o ol derse olur. Olacak olan olur.

Hayırlı olsun transferiniz
Teşekkür ediyorum bu benim 3 transferim ilk transferim tutmadı 2 Çin tuttu 24 haftalık bebeğimi kaybettim 3 cü transferimde sadece hayırlısı ve yiyeceği ekmeği varsa olsun die dua ediyorum gebe kalmakla bitmiyor herşey ne yazıkki

Cok Üzüldüm gecmiş deneyimleriniz için
Rabbim bu sefer yüzünü güldürür insallah Sağlıklı bir hamilelik gecirip saglicakla kucagina alırsınız.
3 u de aynı merkezde mi yapıldı. Farkli mi?

Kizlar bol su tuketiyorum ama sistit olmusum yaa bebislere sorun olmaz dimi korktum simdi :/

Hayır canım deneyin tabii ki. Ama olmazsa da üzülmeyin. Takviye kullandıktan sonra eminim ki çok daha iyi embriyolar oluşacaktır. İnşaallah sımsıkı tutunur sana embriyolar. Transfer yapılacak mı bu ay?
Mayıs sonu yapılacak dedi doktorum inşallah canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…