- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Merhaba 3.gün embriyosuydu dimi. Benimde ilk tüp bebek tedavim 2 adet 3.gün embriyo transfer edilmişti 12.gün kan testi vermeye gittim kanı verdim beklerken dayanamayıp kaset test yaptım ve sonuç negatif umudum bitti o an sonra kan testi cıktı ve pozitifi gördüm şuan 4 yaşında 1 oğlum var sanada moral olsun diye yazma isteği duydum inşallah sende pozitif sonuçlar alırsın duam sizlerleBugün 10. Gün yine kaset test yaptım 8. Gün yaptığım gibi yine negatif bende umutlar iyice tükendi kızlar çift embriyo tutsaydı çıkardı değil mi hayal çizgi bile yok
Evet canım 3 gün kaldı bişey kalmadı şükürAz kalmış kuzum
Benim de 17siKızlar merhaba bu arada bende 4.tüp bebek tedavisindeyim ve nisan 15 transfer günüm 2 adet dondurulmuş 4.gün embriyosu transfer edilcek dualarınızı bekliyorum
İnsallah kolaylikla gecer surecin canim pozitif haberleri hep birlikte duyariz.aminnnKızlar merhaba bu arada bende 4.tüp bebek tedavisindeyim ve nisan 15 transfer günüm 2 adet dondurulmuş 4.gün embriyosu transfer edilcek dualarınızı bekliyorum
Hemen ekliyorum canim. Hayırlı olsun insaAllah.
Aminn canimmm Allah razı olsunEvet çift transfer kuzumbakalım 2 hafta sonra öğrenicem inşallah darısı sana kuzum Allahım sana nasip etsin en kısa zamanda
Evet inşallah seninde stressiz rahat geçerBenim de 17sibirlikte bekleyeceğiz demekki hayırlı güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah
Amin canım inşallahİnsallah kolaylikla gecer surecin canim pozitif haberleri hep birlikte duyariz.aminnn
Senin transfer kaçıncı gün ve adet embriyo canım kaçıncı denemenBenim de 17sibirlikte bekleyeceğiz demekki hayırlı güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah
Tabiki eklerim canim benim. Hayırlı olsun tedavin insaAllah.Naz8684 Listeye benide eklermisiniz15 nisan transfer 2 adet 4.gün embriyosu yaş 32
Amin inşallahTabiki eklerim canim benim. Hayırlı olsun tedavin insaAllah.
Hayırlı uğurlu olsun kaçıncı gün embriyosu hangi hastane
Oğlunuzun doğumundan sonraki 4. Tüp bebek tedavisi mi yaş kaç pekiKızlar merhaba bu arada bende 4.tüp bebek tedavisindeyim ve nisan 15 transfer günüm 2 adet dondurulmuş 4.gün embriyosu transfer edilcek dualarınızı bekliyorum
Aminn inşallahEvet inşallah seninde stressiz rahat geçerama benim şimdiden heyecanım tavan sanki ilk defa yapıyormuşum gibi ilkinde bu kadar olmamıştım
Benim ilk deneme 5. Gün embriyosu 2 adet transfer edilecek canım. Yaşım 38Senin transfer kaçıncı gün ve adet embriyo canım kaçıncı denemen
Teşekkür ederim Aminn inşallahHayırlı uğurlu olsun kaçıncı gün embriyosu hangi hastane