Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 10. Gün yine kaset test yaptım 8. Gün yaptığım gibi yine negatif bende umutlar iyice tükendi kızlar çift embriyo tutsaydı çıkardı değil mi hayal çizgi bile yok
Merhaba 3.gün embriyosuydu dimi. Benimde ilk tüp bebek tedavim 2 adet 3.gün embriyo transfer edilmişti 12.gün kan testi vermeye gittim kanı verdim beklerken dayanamayıp kaset test yaptım ve sonuç negatif umudum bitti o an sonra kan testi cıktı ve pozitifi gördüm şuan 4 yaşında 1 oğlum var sanada moral olsun diye yazma isteği duydum inşallah sende pozitif sonuçlar alırsın duam sizlerle kendini sakın strese sokma çok zor bi dönem biliyorum ama umudunu yitirme

Kızlar merhaba bu arada bende 4.tüp bebek tedavisindeyim ve nisan 15 transfer günüm 2 adet dondurulmuş 4.gün embriyosu transfer edilcek dualarınızı bekliyorum
Oğlunuzun doğumundan sonraki 4. Tüp bebek tedavisi mi yaş kaç peki inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…