Yaş 32 4.gün embriyosu 2 adet gönderecekler kuzum 4.denemeBenim ilk deneme 5. Gün embriyosu 2 adet transfer edilecek canım. Yaşım 38 senin yaş kaç? kaçıncı gün embriyosu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş 32 4.gün embriyosu 2 adet gönderecekler kuzum 4.denemeBenim ilk deneme 5. Gün embriyosu 2 adet transfer edilecek canım. Yaşım 38 senin yaş kaç? kaçıncı gün embriyosu?
Ay hadi inşallah güzel sonuçlar alalım ilk deneme mi pekiTeşekkür ederim Aminn inşallah 5. Gün embriyosu İstanbul Bahçeci sizin de hayırlı olsun tekrardan sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu
Sağlıkla tutunsunlar annelerine inşallah bu son denemeniz olsun da hayırlısıyla oglusunuza bı kardeş gelsin inşallahYaş 32 4.gün embriyosu 2 adet gönderecekler kuzum 4.deneme
Öncelikle allah sağlıkla ilerlemesini kucağına almanı nasip etsin inşallah canım evet oğlum ilk deneme 3.gün embriyosu pozitif sonuç sonraki 2 deneme hem başarısız hemde felaket bir tedavi bu son deneme 5 yumurta toplandı 2si 4.gün donduruldu 3ü 5.gün donduruldu ama hepsinin kalitesi iyi denildi ama 4.gün embriyoları çok iyi kalite imiş.o yüzden 4.gün olanlar transfer edilecek buarada yaş 32 ilk transfer 27 yaşta olmuştuOğlunuzun doğumundan sonraki 4. Tüp bebek tedavisi mi yaş kaç peki inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Aminn inşallah Evet ilk deneme inşallah ilkinde tuttururuzAy hadi inşallah güzel sonuçlar alalım ilk deneme mi peki
Amin inşallah tek temennimiz o ben o duyguyu tattım çok şükür allah herkese nasip etsin bizimki birazda tek kalmasın 1 kardeşi olsun diye tekrar bu zorlu sürece girdik allah utandırmasın inşallah oğluma 1 kardeş nasip olur sizinde inşallah sağlıkla tutunurlar su zorlu süreci yaşayan kimsenin allah kucağını boş bırakmasınSağlıkla tutunsunlar annelerine inşallah bu son denemeniz olsun da hayırlısıyla oglusunuza bı kardeş gelsin inşallah
Aminnn Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAmin inşallah tek temennimiz o ben o duyguyu tattım çok şükür allah herkese nasip etsin bizimki birazda tek kalmasın 1 kardeşi olsun diye tekrar bu zorlu sürece girdik allah utandırmasın inşallah oğluma 1 kardeş nasip olur sizinde inşallah sağlıkla tutunurlar su zorlu süreci yaşayan kimsenin allah kucağını boş bırakmasın
Şuan istanbul k.çekmece dr.fuat eserolda tedavimi görüyorum ilk tedavi florance nightgale hastanesi prof.bülent baysaldı aradaki 2 denemem çam sakura devlet (lanet gelsin) son deneme ilk doktorumun arkadaşı umarım uğurlu gelirOğlunuzun doğumundan sonraki 4. Tüp bebek tedavisi mi yaş kaç peki inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Ne güzel siz bu yola erkenden başlamışsınız benim de yaş 34 hadi bu bebiş tuttu diyelim doğurdum yeniden bi bebek daha düşündüm diyene kadar yaşım 37 ye gelecek tekrar sizin gibi bir tedaviyi vücudum kaldıracakmı acaba benimde şuan geride 6 embriyom kaldı ama 2 tanesi kötüÖncelikle allah sağlıkla ilerlemesini kucağına almanı nasip etsin inşallah canım evet oğlum ilk deneme 3.gün embriyosu pozitif sonuç sonraki 2 deneme hem başarısız hemde felaket bir tedavi bu son deneme 5 yumurta toplandı 2si 4.gün donduruldu 3ü 5.gün donduruldu ama hepsinin kalitesi iyi denildi ama 4.gün embriyoları çok iyi kalite imiş.o yüzden 4.gün olanlar transfer edilecek buarada yaş 32 ilk transfer 27 yaşta olmuştu
Suanki istanbul ulus liv hospital dr. fuat eserol canımOğlunuzun doğumundan sonraki 4. Tüp bebek tedavisi mi yaş kaç peki inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Çam sakura devlette ne yaptılar daŞuan istanbul k.çekmece dr.fuat eserolda tedavimi görüyorum ilk tedavi florance nightgale hastanesi prof.bülent baysaldı aradaki 2 denemem çam sakura devlet (lanet gelsin) son deneme ilk doktorumun arkadaşı umarım uğurlu gelir
Bence öyle düşünme canım ben 4 opu 4 transfer dünya kadar iğne oldum ilaç kullandım benim vücut dayandıysa senin hiç sorun olmaz çok fazla aralık vermemeye çalış 2.denemeni benim pandemi girmeseydi daha erken düşünüyordum ama kısmet işte hiç sıkıntıya girme maşallah 4 tane daha sağlıklı embriyon var(2si kötü dediğin için 4 dedim ) hic kalmayan yada 1 tane ile umut bağlayan gebe kalanlar var çok şanslı gör kendiniNe güzel siz bu yola erkenden başlamışsınız benim de yaş 34 hadi bu bebiş tuttu diyelim doğurdum yeniden bi bebek daha düşündüm diyene kadar yaşım 37 ye gelecek tekrar sizin gibi bir tedaviyi vücudum kaldıracakmı acaba benimde şuan geride 6 embriyom kaldı ama 2 tanesi kötü
Hic ilgilenmeyip ilk tedavide 10 yumurta toplayıp 1 taneye kadar düşürdüler üstüne sürekli azarlamaya çalışmalar 2.tedavide 5 yumurta toplayıp yine 1e düşürdüler 3.güne kadar zor yaşattılar kapıdan her girdiğinde ilki tutmuş ama 2.tutmayabilir bak diyerek her seferinde moral bozma lar daha neler hangisini söyleyeyim embriyologlar 5 para etmez doktorların umru değil zaten saatimi dolduriyim gidiyimÇam sakura devlette ne yaptılar da
Benim de ilk 1 opu ve 2 transfer de hastanem degil ama doktorum orada yeni idi doktorum kusurlu idi tam hastaneden vazgeçiyordum o hastanenin Prof olan başka bi doktoru tuttu beni bi opu daha yapalım dedi şans ver dedi adam gerçekten ilk transferinde başardı 4 embriyom bu Prof dan o kötü dediğim 2 embriyo eski kötü doktordanHic ilgilenmeyip ilk tedavide 10 yumurta toplayıp 1 taneye kadar düşürdüler üstüne sürekli azarlamaya çalışmalar 2.tedavide 5 yumurta toplayıp yine 1e düşürdüler 3.güne kadar zor yaşattılar kapıdan her girdiğinde ilki tutmuş ama 2.tutmayabilir bak diyerek her seferinde moral bozma lar daha neler hangisini söyleyeyim embriyologlar 5 para etmez doktorların umru değil zaten saatimi dolduriyim gidiyim
Hayırlı olsun canim.insaAllah sıkıca tutunmuştur.Erken gebelik testi felan yaptın mı? Kaçıncı gün embriyosu?Seni de ekliyeyim topigimizeMerhaba bende 4 nisanda transfer oldum. Yaşım 28. Perşembe günü kan testim var, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Hayır yapmadım, kan testine kadar beklemeyi düşünüyorum ama zaman geçmiyor resmen 5. Gün embriyosuHayırlı olsun canim.insaAllah sıkıca tutunmuştur.Erken gebelik testi felan yaptın mı? Kaçıncı gün embriyosu?Seni de ekliyeyim topigimize
Evet canım beklemek daha fazla yoruyor. Bende erken olmasa gidip kan veresim geliyor vallaHayır yapmadım, kan testine kadar beklemeyi düşünüyorum ama zaman geçmiyor resmen 5. Gün embriyosu
29Tamam canım ekleyeyim.Hayirli olsun tedavin insaAllah sıkıca tutunur. Bu arada yaş kaçtı?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah pozıfıt sonuçlar alacağız perşembeye hiç bir şey kalmadı vallahi bende çarsamba 4. Testimi vereceğimMerhaba bende 4 nisanda transfer oldum. Yaşım 28. Perşembe günü kan testim var, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.