Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bende 3 nisanda çift embriyo transferi oldum. 15 Nisan test günüm ama günler geçmek bilmiyor. Yaş 35 dua istiyorum sizden. Ben tüm mesajları okudum ve herkese dua ettim ☺️
İnşallah bebişler size tutunur:) inşallah güzel haberler alırsınız:)

Canım ben estrofem i sabah iki akşam iki kullanıyorum progestan fitil i de sabah 1 öğlen 1 akşam 1 gece 1 şeklinde kullanıyorum bir tane paragraf adlı bir ilaç var sabah 1 akşam 1 de onu kullanıyorum oda sanırım organ nakillerinde kullanılan bir ilaç 💊 embriyo da organ gibi nakil edildi ya o amaçla veriliyor geri kalan tüm ilaçlar vitamin
Canım senin doktorun oncesinde ya da simdi prednol vermedimi hic

Kaçıncı gün embriyosu hangi hastene birde hikayeniz ne idi 🥰
3. Gün embriyosuydular. Biri 8 diğeri 7 hücreli. Diyarbakır bahçeci de yaptırdım işlemlerimi. Benim yumurta rezervim düşüktü 6 tane varmış. Eşimde de biraz problem vardı. 6 yumurtadan 4 tanesi döllendi biri tutmadı 2 si transfer oldu 3. Olan 5 gün olsunda donduralım dedik ama 5. Güne ulaşamadı.

3. Gün embriyosuydular. Biri 8 diğeri 7 hücreli. Diyarbakır bahçeci de yaptırdım işlemlerimi. Benim yumurta rezervim düşüktü 6 tane varmış. Eşimde de biraz problem vardı. 6 yumurtadan 4 tanesi döllendi biri tutmadı 2 si transfer oldu 3. Olan 5 gün olsunda donduralım dedik ama 5. Güne ulaşamadı.
Canım opu öncesi vitamin takviyesi yaptılar dimi bahçeci iyidir bende bahçeci ye gidecektim bi aksilik oldu Acıbadem e gittim her zaman da aklımda bahçeci kalmıştır

Selam kızlar bende 3 nisanda çift embriyo transferi oldum. 15 Nisan test günüm ama günler geçmek bilmiyor. Yaş 35 dua istiyorum sizden. Ben tüm mesajları okudum ve herkese dua ettim ☺️
Canim benim senide ekledik listeye. İnsaAllah hepimize şans getirir🐞

Evet folic verdiler ama başka bişey vermediler
Ben de İstanbul bahçecide yaptırıyorum. Ama bana çok fazla vitamin verdiler öncesinde. Yaşımdan ötürü olabilir diye düşünüyorum. Hala kullanıyorum aynı vitaminleri. Hatta artık vitaminlerden midem bulaniyor🙈 Bunlar bitince sadece folik asit kullanmaya devam edecekmisim

Ben de İstanbul bahçecide yaptırıyorum. Ama bana çok fazla vitamin verdiler öncesinde. Yaşımdan ötürü olabilir diye düşünüyorum. Hala kullanıyorum aynı vitaminleri. Hatta artık vitaminlerden midem bulaniyor🙈 Bunlar bitince sadece folik asit kullanmaya devam edecekmisim
Progestan iğne günde 2 kez, progestan fitil günde 2 kez, oksapar iğne günde bir kez olarak test gününe kadar devam et dediler.

Progestan iğne günde 2 kez, progestan fitil günde 2 kez, oksapar iğne günde bir kez olarak test gününe kadar devam et dediler.
Benim transfer pazartesi olacak inşallah 🤲 estrofem ve coraspini 10 gündür kullanıyorum bunlara devam edecekmisim. Bugün de prednol ve prolutex verdiler. Kişiden kişiye değişiyor demekki

X