Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde şu an 9. GünümBenim 11. Günün sabahı migdem bulanmıstı ama hiç aklıma gelmemişti şimdi sen diyince aklıma geldi
İnşallah bebişler size tutunur:) inşallah güzel haberler alırsınız:)Selam kızlar bende 3 nisanda çift embriyo transferi oldum. 15 Nisan test günüm ama günler geçmek bilmiyor. Yaş 35 dua istiyorum sizden. Ben tüm mesajları okudum ve herkese dua ettim
Canım senin doktorun oncesinde ya da simdi prednol vermedimi hicCanım ben estrofem i sabah iki akşam iki kullanıyorum progestan fitil i de sabah 1 öğlen 1 akşam 1 gece 1 şeklinde kullanıyorum bir tane paragraf adlı bir ilaç var sabah 1 akşam 1 de onu kullanıyorum oda sanırım organ nakillerinde kullanılan bir ilaç embriyo da organ gibi nakil edildi ya o amaçla veriliyor geri kalan tüm ilaçlar vitamin
Prednol u transferden önce 5 gün kullandım diye hatırlıyorumCanım senin doktorun oncesinde ya da simdi prednol vermedimi hic
Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar bende 3 nisanda çift embriyo transferi oldum. 15 Nisan test günüm ama günler geçmek bilmiyor. Yaş 35 dua istiyorum sizden. Ben tüm mesajları okudum ve herkese dua ettim
Amin inşaAllahİnşallah bebişler size tutunur:) inşallah güzel haberler alırsınız:)
Amin inşaAllah ilk denemem heyecan çokRabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Kaçıncı gün embriyosu hangi hastene birde hikayeniz ne idiAmin inşaAllah ilk denemem heyecan çok
3. Gün embriyosuydular. Biri 8 diğeri 7 hücreli. Diyarbakır bahçeci de yaptırdım işlemlerimi. Benim yumurta rezervim düşüktü 6 tane varmış. Eşimde de biraz problem vardı. 6 yumurtadan 4 tanesi döllendi biri tutmadı 2 si transfer oldu 3. Olan 5 gün olsunda donduralım dedik ama 5. Güne ulaşamadı.Kaçıncı gün embriyosu hangi hastene birde hikayeniz ne idi
Bu arada sizin adınıza çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahKaçıncı gün embriyosu hangi hastene birde hikayeniz ne idi
Canım opu öncesi vitamin takviyesi yaptılar dimi bahçeci iyidir bende bahçeci ye gidecektim bi aksilik oldu Acıbadem e gittim her zaman da aklımda bahçeci kalmıştır3. Gün embriyosuydular. Biri 8 diğeri 7 hücreli. Diyarbakır bahçeci de yaptırdım işlemlerimi. Benim yumurta rezervim düşüktü 6 tane varmış. Eşimde de biraz problem vardı. 6 yumurtadan 4 tanesi döllendi biri tutmadı 2 si transfer oldu 3. Olan 5 gün olsunda donduralım dedik ama 5. Güne ulaşamadı.
Evet folic verdiler ama başka bişey vermedilerCanım opu öncesi vitamin takviyesi yaptılar dimi bahçeci iyidir bende bahçeci ye gidecektim bi aksilik oldu Acıbadem e gittim her zaman da aklımda bahçeci kalmıştır
Canim benim senide ekledik listeye. İnsaAllah hepimize şans getirirSelam kızlar bende 3 nisanda çift embriyo transferi oldum. 15 Nisan test günüm ama günler geçmek bilmiyor. Yaş 35 dua istiyorum sizden. Ben tüm mesajları okudum ve herkese dua ettim
Teşekkür ederim herkesten iyi sonuçlar gelmesi dileğiyleCanim benim senide ekledik listeye. İnsaAllah hepimize şans getirir
Benim de ilk denemem bende de fazlasıyla heyecan ve korku var Allah güzel haberler alabilmeyi, verebilmeyi nasip etsin inşallahAmin inşaAllah ilk denemem heyecan çok
Ben de İstanbul bahçecide yaptırıyorum. Ama bana çok fazla vitamin verdiler öncesinde. Yaşımdan ötürü olabilir diye düşünüyorum. Hala kullanıyorum aynı vitaminleri. Hatta artık vitaminlerden midem bulaniyor Bunlar bitince sadece folik asit kullanmaya devam edecekmisimEvet folic verdiler ama başka bişey vermediler
Progestan iğne günde 2 kez, progestan fitil günde 2 kez, oksapar iğne günde bir kez olarak test gününe kadar devam et dediler.Ben de İstanbul bahçecide yaptırıyorum. Ama bana çok fazla vitamin verdiler öncesinde. Yaşımdan ötürü olabilir diye düşünüyorum. Hala kullanıyorum aynı vitaminleri. Hatta artık vitaminlerden midem bulaniyor Bunlar bitince sadece folik asit kullanmaya devam edecekmisim
Benim transfer pazartesi olacak inşallah estrofem ve coraspini 10 gündür kullanıyorum bunlara devam edecekmisim. Bugün de prednol ve prolutex verdiler. Kişiden kişiye değişiyor demekkiProgestan iğne günde 2 kez, progestan fitil günde 2 kez, oksapar iğne günde bir kez olarak test gününe kadar devam et dediler.
Yok canım 3üz degıldir y aman ben 3üzden korkarım 2 adet konulmuştu 2side tuttu heralde diye dusundumOff 11. Gün 2206 ne demek ya 3 üz olmasın