Hayırlı olsun inşallahBenim çift transfer yaptılar 5. Gün embriyosu. İlk denemem:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşallahBenim çift transfer yaptılar 5. Gün embriyosu. İlk denemem:)
Sağol canım, sende ne durum var?Hayırlı olsun inşallah
Bende 1 nisanda 3. Gün embriyosu çift transfer oldum 8. Gün test yaptım meraktan kaset test negatif çıktı o yüzden buraya yazdım biraz morallenen çöktümSağol canım, sende ne durum var?
Tek söyleyeceğim sıkışık olduğun İçin kendini kalabilirsin kasmamak İçin başka şeyler düşün 3-4 dk lık kısa bir işlem tek şey kasmamak rahat olmak hayırlısı olsun hakkında inşallahMerhaba kizlar, yarin 15.15'te transferim var. Ilk transfer olacagi icin biraz heyecanliyim acikcasi. Kisa mi suruyor islem? Beni aydinlatir misiniz bir de nelere dikkat etmem gerek transferden hemen sonra tuvalete izin vermiyorlarmis sanirim dimi?
Selam canım inşallah kolaylıkla geçsin sürecin, sımsıkı tutunsun bebişin. İşlem çok kısa sürüo idrara sıkışık gelmeni istiyolar zaten solemislerdir, işlemden sonra 1 saat kadar yatiyosun dinlenme sürecin bittince tuvalete de cikablirsin kendini iyi hissedinde evine gecersin. Stres yapma yeter herşey çok güzel olsun inşallahMerhaba kizlar, yarin 15.15'te transferim var. Ilk transfer olacagi icin biraz heyecanliyim acikcasi. Kisa mi suruyor islem? Beni aydinlatir misiniz bir de nelere dikkat etmem gerek transferden hemen sonra tuvalete izin vermiyorlarmis sanirim dimi?
Beni 5 dk yatırdılarSelam canım inşallah kolaylıkla geçsin sürecin, sımsıkı tutunsun bebişin. İşlem çok kısa sürüo idrara sıkışık gelmeni istiyolar zaten solemislerdir, işlemden sonra 1 saat kadar yatiyosun dinlenme sürecin bittince tuvalete de cikablirsin kendini iyi hissedinde evine gecersin. Stres yapma yeter herşey çok güzel olsun inşallah
Tek çift transfer neye göre belirleniyor1 nisan transfer ilk transferim tek transfer olacağım.
Benim daha belli değil muhtemelen diğer ay reglimde olacak ama şimdiden çok heyecanlıyımHaydi canlar topiklerimizi oluşturalim birlikte.Transfer tarihlerinizi ve embriyo bilgilerinizi yazın. Birbirimize destek olalım insaAllah.
Hayırlı olsun tedavin canim. O heyecanlar hiç bitmez.Benim daha belli değil muhtemelen diğer ay reglimde olacak ama şimdiden çok heyecanlıyım
Güzel haberler almanızı dilerim.Merhaba kizlar, yarin 15.15'te transferim var. Ilk transfer olacagi icin biraz heyecanliyim acikcasi. Kisa mi suruyor islem? Beni aydinlatir misiniz bir de nelere dikkat etmem gerek transferden hemen sonra tuvalete izin vermiyorlarmis sanirim dimi?
Ya cok tesekkur ederim insallah kolay bir sekilde atlatirim bu sureciTek söyleyeceğim sıkışık olduğun İçin kendini kalabilirsin kasmamak İçin başka şeyler düşün 3-4 dk lık kısa bir işlem tek şey kasmamak rahat olmak hayırlısı olsun hakkında inşallah
Stres degil de cok heyecanliyim ya nasil yapcam bilmiyorum cok tesekkur ederim bilgiler icinSelam canım inşallah kolaylıkla geçsin sürecin, sımsıkı tutunsun bebişin. İşlem çok kısa sürüo idrara sıkışık gelmeni istiyolar zaten solemislerdir, işlemden sonra 1 saat kadar yatiyosun dinlenme sürecin bittince tuvalete de cikablirsin kendini iyi hissedinde evine gecersin. Stres yapma yeter herşey çok güzel olsun inşallah
Ben allahtan cok yol gelmeyeceğim ama bazi doktorlar transfer gunu de serum veriyormus bakalim bizimki vercek mi. Insallah hepimiz guzel haberler alalimmGüzel haberler almanızı dilerim.
Bana hemen kalkip gidebilirsin dedi doktorum wcye.
Ben yarım saat 45 dk sonra kalktim 150 km yol geldim sonra. 3 5 dakikalık bir islem.. Rahat olun dua edin bol bol
Hadi ya 5 dk sonra eve gidebilirsin mi dedilerBeni 5 dk yatırdılar
Akışına bırak hop gecio zaten 12 gunluk surec aklindan negatif her dusunceyi cikar . Öle daha kolay gecio diger turlu stres oluo insan hadi iyi sanslar bugun sanaStres degil de cok heyecanliyim ya nasil yapcam bilmiyorum cok tesekkur ederim bilgiler icin