Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar, yarin 15.15'te transferim var. Ilk transfer olacagi icin biraz heyecanliyim acikcasi. Kisa mi suruyor islem? Beni aydinlatir misiniz 🤭 bir de nelere dikkat etmem gerek transferden hemen sonra tuvalete izin vermiyorlarmis sanirim dimi?

Merhaba kizlar, yarin 15.15'te transferim var. Ilk transfer olacagi icin biraz heyecanliyim acikcasi. Kisa mi suruyor islem? Beni aydinlatir misiniz 🤭 bir de nelere dikkat etmem gerek transferden hemen sonra tuvalete izin vermiyorlarmis sanirim dimi?
Tek söyleyeceğim sıkışık olduğun İçin kendini kalabilirsin kasmamak İçin başka şeyler düşün 3-4 dk lık kısa bir işlem tek şey kasmamak rahat olmak hayırlısı olsun hakkında inşallah

Selam canım inşallah kolaylıkla geçsin sürecin, sımsıkı tutunsun bebişin. İşlem çok kısa sürüo idrara sıkışık gelmeni istiyolar zaten solemislerdir, işlemden sonra 1 saat kadar yatiyosun dinlenme sürecin bittince tuvalete de cikablirsin kendini iyi hissedinde evine gecersin. Stres yapma yeter herşey çok güzel olsun inşallah🙏🙏🙋‍♀️

Selam canım inşallah kolaylıkla geçsin sürecin, sımsıkı tutunsun bebişin. İşlem çok kısa sürüo idrara sıkışık gelmeni istiyolar zaten solemislerdir, işlemden sonra 1 saat kadar yatiyosun dinlenme sürecin bittince tuvalete de cikablirsin kendini iyi hissedinde evine gecersin. Stres yapma yeter herşey çok güzel olsun inşallah🙏🙏🙋‍♀️
Beni 5 dk yatırdılar 😂

Kızlar bişey sorucam ben 6 Nisan'da 5.gün embriyosu taze transfer oldum ilk 2 yada 3 gün arada kasığımda batmalar oldu sonrasında hiç bir şey yok bugün 4.gündü 5.güne doğru yola çıktık ve bende herhangi bir durum yok böyle olması normal mi? Embriyo için gayet iyi kaliteli demişti doktorum ama içimi korku kapladı acaba olmadı mı diye akıl verir misiniz bana biraz panik yaptım ben galiba😢

Güzel haberler almanızı dilerim. 🙏
Bana hemen kalkip gidebilirsin dedi doktorum wcye.
Ben yarım saat 45 dk sonra kalktim 150 km yol geldim sonra. 3 5 dakikalık bir islem.. Rahat olun dua edin bol bol

Bugün 10. Gün yine kaset test yaptım 8. Gün yaptığım gibi yine negatif bende umutlar iyice tükendi kızlar çift embriyo tutsaydı çıkardı değil mi hayal çizgi bile yok

Tek söyleyeceğim sıkışık olduğun İçin kendini kalabilirsin kasmamak İçin başka şeyler düşün 3-4 dk lık kısa bir işlem tek şey kasmamak rahat olmak hayırlısı olsun hakkında inşallah
Ya cok tesekkur ederim insallah kolay bir sekilde atlatirim bu sureci

Stres degil de cok heyecanliyim ya nasil yapcam bilmiyorum 🤭 cok tesekkur ederim bilgiler icin 🙏

Güzel haberler almanızı dilerim. 🙏
Bana hemen kalkip gidebilirsin dedi doktorum wcye.
Ben yarım saat 45 dk sonra kalktim 150 km yol geldim sonra. 3 5 dakikalık bir islem.. Rahat olun dua edin bol bol
Ben allahtan cok yol gelmeyeceğim ama bazi doktorlar transfer gunu de serum veriyormus bakalim bizimki vercek mi. Insallah hepimiz guzel haberler alalimm

X