Amin canım benim insallah bugün güzel haberler bekliyoruz senden,kötü dusunceleri aklindan cikar suana kadr iyi ilerlio bak cok sukur insallah hep bole ilerlerHanımlar bende şimdi kendi hastaneme geldim 12. Gün kanımı verdimöğlen 13.00 de açıklanırmış umarım güzel sonuçlar elde ederim umarım kimyasal olmaz ularım hepimiz pozitifleri görürüz
Ben kullanıyorum canımHekese merhaba, progestan dex 25mg/1 mL ve estrofem kullanan arkdşlar bana bi mesaj atabilir misiniz?
2 gun rapor alip sonra isime devam etmeyi dusunuyorum normal yasantima donup yoksa surekli bebegi dusunurumAkışına bırak hop gecio zaten 12 gunluk surec aklindan negatif her dusunceyi cikar . Öle daha kolay gecio diger turlu stres oluo insan hadi iyi sanslar bugun sana
Guzel sonuclar cikacak hissediyorumHanımlar bende şimdi kendi hastaneme geldim 12. Gün kanımı verdimöğlen 13.00 de açıklanırmış umarım güzel sonuçlar elde ederim umarım kimyasal olmaz ularım hepimiz pozitifleri görürüz
Amin inşaallah canım. Dualarım seninleHanımlar bende şimdi kendi hastaneme geldim 12. Gün kanımı verdimöğlen 13.00 de açıklanırmış umarım güzel sonuçlar elde ederim umarım kimyasal olmaz ularım hepimiz pozitifleri görürüz
Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunAmin inşaallah canım. Dualarım seninle
Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunGuzel sonuclar cikacak hissediyorum
Canım öncelikle hayırlı olsun umarım çok güzel geçer ben de cumartesi oldum 5 dakika kadar sürdü zaten idrara sıkışık gel dediler ben çok sıkışık değildim 6 bardak su içip gittimMerhaba kizlar, yarin 15.15'te transferim var. Ilk transfer olacagi icin biraz heyecanliyim acikcasi. Kisa mi suruyor islem? Beni aydinlatir misinizbir de nelere dikkat etmem gerek transferden hemen sonra tuvalete izin vermiyorlarmis sanirim dimi?
Ayyy canım çok sevindim ya çok şükür bayram şekerimiz geliyor inşallah aminnnnSonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Ayy çok sevindim canım çok şükür Allah gönlüne göre verdi. Rabbim bizlere nasip etsin İnsaAllahSonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Darısı sizlere olsun lütfen hepimiz pozitif haberler alalım inşallah bayrama mutlu Mesut girelimAyyy canım çok sevindim ya çok şükür bayram şekerimiz geliyor inşallah aminnnn
Canim benim senin 3.gun embriyosu dimi. Umudunu kaybetme kan ver bence idrarda hemen çıkmayabilir.Bugün 10. Gün yine kaset test yaptım 8. Gün yaptığım gibi yine negatif bende umutlar iyice tükendi kızlar çift embriyo tutsaydı çıkardı değil mi hayal çizgi bile yok
İnşallah canım inşallah ben bu topıgın kısmetine inanıyorum o yüzden açıklanmadan önce bile hep buraya yazdım hepimiz güzel haberler alacağız eminimAyy çok sevindim canım çok şükür Allah gönlüne göre verdi. Rabbim bizlere nasip etsin İnsaAllah
Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif
Maşallah çok güzel çıkmışSonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
8. Gün negatif 10. Gün de negatif umut bitti sivilcelerim çıktı 3. Gün iki adet ambriyo benim çarşamba test günü ama hiç gidesim bile kalmadıCanim benim senin 3.gun embriyosu dimi. Umudunu kaybetme kan ver bence idrarda hemen çıkmayabilir.
Gözün aydın canım benim en güzel bayram hediyesi oldu bu sana Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sonuç bekleyen herkes de inşallah senin gibi pozitifi görürSonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canımmm, maşallaahhh...Canım bugun bende pozitifi gordum 29 mart bize hayırlı gelicek Allahın izniyle
Amin canım inşallahDarısı sizlere olsun lütfen hepimiz pozitif haberler alalım inşallah bayrama mutlu Mesut girelim
Aslında 7. Gün gibi idrar testinde çıkmaması normal benim de çenemde sivilceler çıktı sağda solda çenemin izasında hep kan vermen yada gününü beklemen gerekir gibi yani ben idrar testinde negatif görüp kanda pozitif gören i gördüm burda8. Gün negatif 10. Gün de negatif umut bitti sivilcelerim çıktı 3. Gün iki adet ambriyo benim çarşamba test günü ama hiç gidesim bile kalmadı
Geç tutunma olabilir canim hemen olumsuz düşünme. Ben iki gun önce transfer oldumm. Bende bile sivilceler çıktı. Kullandığımız ilaçlardan olabilir.8. Gün negatif 10. Gün de negatif umut bitti sivilcelerim çıktı 3. Gün iki adet ambriyo benim çarşamba test günü ama hiç gidesim bile kalmadı