Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vajinadan görünür diyolar bilmiyorum ki canım herkes bişe diyor
Moralini yüksek tut canım. Pazartesi'yi bekle hayırlısıyla. Sen elinden geleni yaptın Bundan sonrası Rabbimin takdiri. Bol bol dua et. Olanda da olmayanda da vardır bir hayır. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🤲

Moralini yüksek tut canım. Pazartesi'yi bekle hayırlısıyla. Sen elinden geleni yaptın Bundan sonrası Rabbimin takdiri. Bol bol dua et. Olanda da olmayanda da vardır bir hayır. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🤲
Amin canım insallah allah güç versin olumlu olumsuz ikisinide güçlü bir şekilde karsılayayım

Ne zaman transfer olmuştunuz
Biraz daha bekleyin lütfen birde sanırım benden sonra idi transferiniz ben bile daha kese ve kalbe gitmedim çağırmadı doktorum
19 nisanda transfer oldum canım vaijnal ultrasonda şimdi görülmesi gerekirmiş ama görülmedi

19 nisanda transfer oldum canım vaijnal ultrasonda şimdi görülmesi gerekirmiş ama görülmedi
1000 den snra gözükür vajinal de ama bekleyin bence kanama yok ağrı yok dünle bugün arasında artış var 2 katı olmaz zaten 48 saati geçmesi lazım kötü düşünmeyelim biraz daha sabredin

19nısan transfer dediniz 5gun embrıyosı ise 5+1 gündesiniz. Ben 6 hafta cagırmıstı hocam.

1000 den snra gözükür vajinal de ama bekleyin bence kanama yok ağrı yok dünle bugün arasında artış var 2 katı olmaz zaten 48 saati geçmesi lazım kötü düşünmeyelim biraz daha sabredin
Öyle yapıyorum canım dün 1285 to görülmedi bugun 1700 falan olmustur görülmedi 2000 de falan görülcek herhalde vardır bi hayır

Benim hcg 14. Gün bile(geçtiğimiz pazartesi) 1000 uzeriydi ama beni haftaya cumaya çağırdı canım hcgye göre cagirsaydi beni bu hafta içi kesin cagirirdi
Çok doğru diyosun canım bende sey düşünüyorum acaba karından bakmak içinmi öyle dedi

X