- 3 Ocak 2013
- 555
- 578
İnternette hesaplama robotları var canim. Ben 17 Nisan'da transfer oldum. Benim 5+3 ise senin de 5+1 demekki. Bence daha erken kese içinDoktorumun dediği tarih 13 mayıstı benim 19 unda transfer oldum kac haftalık oluyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternette hesaplama robotları var canim. Ben 17 Nisan'da transfer oldum. Benim 5+3 ise senin de 5+1 demekki. Bence daha erken kese içinDoktorumun dediği tarih 13 mayıstı benim 19 unda transfer oldum kac haftalık oluyorm
Vajinadan görünür diyolar bilmiyorum ki canım herkes bişe diyorİnternette hesaplama robotları var canim. Ben 17 Nisan'da transfer oldum. Benim 5+3 ise senin de 5+1 demekki. Bence daha erken kese için
Moralini yüksek tut canım. Pazartesi'yi bekle hayırlısıyla. Sen elinden geleni yaptın Bundan sonrası Rabbimin takdiri. Bol bol dua et. Olanda da olmayanda da vardır bir hayır. Rabbim yüzünü güldürsün inşallahVajinadan görünür diyolar bilmiyorum ki canım herkes bişe diyor
Ne zaman transfer olmuştunuzVajinadan görünür diyolar bilmiyorum ki canım herkes bişe diyor
Dıs gebelık bir artıp bir artmıyordu ole okumuştum. Özelde nerde yapılıyor kontrolünüz.Ben cok erken test yapmıştım 6. Gün 16 cıkmıstı 8. Gün 29 cıkmıstı 10. Gün 91 sonrada sırasıyla 318 700 1285 cıktı
Benim de 15 nisandi transfer ve doktorum 9 mayısa çağırdı aynı senin gibi aralık canımDoktorumun dediği tarih 13 mayıstı benim 19 unda transfer oldum kac haftalık oluyorm
Amin canım insallah allah güç versin olumlu olumsuz ikisinide güçlü bir şekilde karsılayayımMoralini yüksek tut canım. Pazartesi'yi bekle hayırlısıyla. Sen elinden geleni yaptın Bundan sonrası Rabbimin takdiri. Bol bol dua et. Olanda da olmayanda da vardır bir hayır. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Tüp bebek doktorumla devam ediyorum degerlerim iki kat olarak devam ediyor böyle de olabilşyormus demekkiDıs gebelık bir artıp bir artmıyordu ole okumuştum. Özelde nerde yapılıyor kontrolünüz.
19 nisanda transfer oldum canım vaijnal ultrasonda şimdi görülmesi gerekirmiş ama görülmediNe zaman transfer olmuştunuz
Biraz daha bekleyin lütfen birde sanırım benden sonra idi transferiniz ben bile daha kese ve kalbe gitmedim çağırmadı doktorum
Bu değerde vajinadan görülmesi gerekirmiş hakkımda hayırlısı artık güçlü kalkar tekrar denerimBenim de 15 nisandi transfer ve doktorum 9 mayısa çağırdı aynı senin gibi aralık canım
1000 den snra gözükür vajinal de ama bekleyin bence kanama yok ağrı yok dünle bugün arasında artış var 2 katı olmaz zaten 48 saati geçmesi lazım kötü düşünmeyelim biraz daha sabredin19 nisanda transfer oldum canım vaijnal ultrasonda şimdi görülmesi gerekirmiş ama görülmedi
Bence haftaya göre değilde hcg ye göre bakıyolar cagırdıgı tarihte karından mı bakmıştı19nısan transfer dediniz 5gun embrıyosı ise 5+1 gündesiniz. Ben 6 hafta cagırmıstı hocam.
Öyle yapıyorum canım dün 1285 to görülmedi bugun 1700 falan olmustur görülmedi 2000 de falan görülcek herhalde vardır bi hayır1000 den snra gözükür vajinal de ama bekleyin bence kanama yok ağrı yok dünle bugün arasında artış var 2 katı olmaz zaten 48 saati geçmesi lazım kötü düşünmeyelim biraz daha sabredin
Alttan baktı. Hcg güzeldi 6. Haftada bakıomıs. Bekledik mecburen.Bence haftaya göre değilde hcg ye göre bakıyolar cagırdıgı tarihte karından mı bakmıştı
İnsallah benimde cıkarAlttan baktı. Hcg güzeldi 6. Haftada bakıomıs. Bekledik mecburen.
Benim hcg 14. Gün bile(geçtiğimiz pazartesi) 1000 uzeriydi ama beni haftaya cumaya çağırdı canım hcgye göre cagirsaydi beni bu hafta içi kesin cagirirdiBence haftaya göre değilde hcg ye göre bakıyolar cagırdıgı tarihte karından mı bakmıştı
Çok doğru diyosun canım bende sey düşünüyorum acaba karından bakmak içinmi öyle dediBenim hcg 14. Gün bile(geçtiğimiz pazartesi) 1000 uzeriydi ama beni haftaya cumaya çağırdı canım hcgye göre cagirsaydi beni bu hafta içi kesin cagirirdi
Hiç bilmiyorum canım gidince öğreneceğim inşallah. Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallahÇok doğru diyosun canım bende sey düşünüyorum acaba karından bakmak içinmi öyle dedi
İnsalalh hep tez canlıydım ben beklesem belki streste olmayacaktım hayırlısı hakkımdaHiç bilmiyorum canım gidince öğreneceğim inşallah. Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah