- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Ben de yarin kese gorecegimMaşallah darısı bizim başımıza bende yarın kese görücem inşallah herşey yolundadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yarin kese gorecegimMaşallah darısı bizim başımıza bende yarın kese görücem inşallah herşey yolundadır
Ay ben kanda pozitif görüp kaset testte negatif görünce pinpiriklenen biriyim dediğin gbi herkes aynı şuan korku var hepimizde aminnn inşallah canım doktora ne zaman gideceksin?İnşallah güzel artışın olur canım benim öyle mi diyorsun ben çok pimpirikliyim galiba gerçi hepimiz aynı yoldan geçiyoruz aynı korku hepimiz de var Rabbim bu yolda olan herkese nasip etsin evladını
Valla bilmiyorum ki hemşirem söylüyor onu ama tahminimce 15 mayıstan sonra olurAy ben kanda pozitif görüp kaset testte negatif görünce pinpiriklenen biriyim dediğin gbi herkes aynı şuan korku var hepimizde aminnn inşallah canım doktora ne zaman gideceksin?
En az %60 artması gerekiyorTeşekkür ederim canım tedirgin oldum bi tam ikiye katlamamış ya korkuyorum daha önce kaybım var bi tane senin ki hemen hemen 3 4 e katlamış maşallah yarın yeniden verecek misin
Canım benim 7. Gün 51,32 idi 9. Gün ise 99,2 idi Bugun kalp atışını duyduk maşşalah çok sağlıklıHayırlı akşamlar kızlar 24 nisanda 5.gün embriyosu transferim, pazartesi kan 50,53 bugün ise 99,12 iyi mi sizce artış
Siz de keseyle birlikte kalp atışını öğrendiniz dimiCanım benim 7. Gün 51,32 idi 9. Gün ise 99,2 idi Bugun kalp atışını duyduk maşşalah çok sağlıklı
Hemde nasıl var az az masaj iyi geliyor canımPozitif alan arkadaşlar,bel ağrınız var mı yazarsanız sevinirim
Prolutex estrofem climara bant ve bazen progrstan capsHangilerini ücretli alıyorsunuz?
Merhaba benim bugün transferimin 10.günü 2.gününden itibaren normal hayatıma döndümHerkese günaydın arkadaşlar bizde Allahin izniyle keseyi gorucez yarn insallah, ben hala yavas yavas harektler yapiorum normal hareket etmeye baslayamadim bi turlu ayakkabimi giymek icin bile egilmiorum. Çok mu pimpirikleniorum acaba normale donmek gerekirmi sizce siz nasil davraniyosunuz.
Sizin kaçıncı gün acaba benim 16. Gün kaşık ve bel ağrım varHemde nasıl var az az masaj iyi geliyor canım
Merhaba bende 24 nisanda transfrr oldum 5.gün embriyosu sadece 8.gün baktırdım 86 geldi. Tekrar 12.gün baktıracağım. Ama kontrole ptesi gideceğim sizin kontrolünüz neden 15 mayıstan sonra geç değilmi?Teşekkür ederim canım tedirgin oldum bi tam ikiye katlamamış ya korkuyorum daha önce kaybım var bi tane senin ki hemen hemen 3 4 e katlamış maşallah yarın yeniden verecek misin
21.gun canım Bugun adet ağrısı gibi aynı bendede var kasik ve bel keseler oluşuyor normal sakın merak etme kötü bir durum değilSizin kaçıncı gün acaba benim 16. Gün kaşık ve bel ağrım var
Nekdar güzel biraz daha rahat olmak gerek galiba Sağlikla guzel haberler almak.nasip olsun sizede insallah.Merhaba benim bugün transferimin 10.günü 2.gününden itibaren normal hayatıma döndüm
Çok iyi arkadaşım,1.ve ikinci testi saat kaçta verdin o da önemliHayırlı akşamlar kızlar 24 nisanda 5.gün embriyosu transferim, pazartesi kan 50,53 bugün ise 99,12 iyi mi sizce artış
Merhaba beta kaç bendeyken duydunuz acaba tebrik ederim bu arada maşallahCanım benim 7. Gün 51,32 idi 9. Gün ise 99,2 idi Bugun kalp atışını duyduk maşşalah çok sağlıklı
Yaaa çok teşekkür ederim özdencim içimi rahatlattın kalp atışını kaçıncı hafta duymuş oldunCanım benim 7. Gün 51,32 idi 9. Gün ise 99,2 idi Bugun kalp atışını duyduk maşşalah çok sağlıklı
1.testi akşam 7 de,2.testi akşam 9 buçuk da verdimÇok iyi arkadaşım,1.ve ikinci testi saat kaçta verdin o da önemli
İkinci gebeliğim bu benim,ilkini kaybettik ona göre hesapladım doktorum 6.haftaya yakın çağırıyor hem kese hem kalp içinMerhaba bende 24 nisanda transfrr oldum 5.gün embriyosu sadece 8.gün baktırdım 86 geldi. Tekrar 12.gün baktıracağım. Ama kontrole ptesi gideceğim sizin kontrolünüz neden 15 mayıstan sonra geç değilmi?
O yüzden tam ikiye katlamamış,aynı saatte veresiniz geçerdi bile.1.testi akşam 7 de,2.testi akşam 9 buçuk da verdim