Cok tesekkur ederim, fark eder etmez yaptim zaten, en iyisi alarm kurmak sanirimBir şey olmaz canım ben çalışıyorjm okuldaydım iğnemi mecbur orda yapıodum enjektör bozuk çıkmıştk şansıma izin alıp koştur koştur sağlık ocağına gitmiştim baya bi gecikmişti doktoruma aradım bir şey olmaz demişti
çok şükür 6+2'deyim canım merak etme ilk transferimde de böyle saat sarkmalarım oluyordu kızım 4 yaşında şimdi. tabiki çok uzun saatler sarkıtmamaya çalış ama öyle 1-2 saatten hiçbir şey olmaz hatta benim doktoruma kalsa aynı gün içinde vurdğun sürece saatin bi önemi yok der:) ama bizler hassas grubuz her şeye dikkat ediyoruz anlıyorum.Sizin durumunuz nedir peki pozitifi gordunuz mu? Icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim
OoooAz önce test yaptırdım kanda kızlar 9.gün beta hcg 428 çıktı
Ve erken gebelikler bugğn sabah yaptığım diğerleri önceki günlerOooo
Çok güzel bir değer iki tane olma ihtimali bence yüksek. 9. Güne göre iyi çıkmış bende normalde yarın 10. Gün yapmam gerekiyor ama korkuyorum yapmaya bugün yapsam mı diye de geçiyor içimden. Test yaptım bugün yine sabah böyle çıktılar üst üste yaptığım testler umarım güzel sonuçlanır
bence harika görünüyor. ben 8. gün normal test yaptığımda değerim 45lerdeydi ve aşırı aşırı silik çıkmıştı görmek için güneşe tutmuştum yani:) sizinki harika çıkmış normal testleriniz değerleriniz 100ün üzerindedir diye düşünüyorumOooo
Çok güzel bir değer iki tane olma ihtimali bence yüksek. 9. Güne göre iyi çıkmış bende normalde yarın 10. Gün yapmam gerekiyor ama korkuyorum yapmaya bugün yapsam mı diye de geçiyor içimden. Test yaptım bugün yine sabah böyle çıktılar üst üste yaptığım testler umarım güzel sonuçlanır
bence harika görünüyor. ben 8. gün normal test yaptığımda değerim 45lerdeydi ve aşırı aşırı silik çıkmıştı görmek için güneşe tutmuştum yani:) sizinki harika çıkmış normal testleriniz değerleriniz 100ün üzerindedir diye düşünüyorum
peki ben bugün sağlık ocağına gitsem kan tahlili alırlar mı ?bence harika görünüyor. ben 8. gün normal test yaptığımda değerim 45lerdeydi ve aşırı aşırı silik çıkmıştı görmek için güneşe tutmuştum yani:) sizinki harika çıkmış normal testleriniz değerleriniz 100ün üzerindedir diye düşünüyorum
Peki belirtileriniz nelerdi ? Mesela benim hala sırtım ve ara da kasıgım agırıyor. Sürekli uyumak istiyorum. Ve ara da böyle göğsüm de ağrı var gibi oluyor.bence harika görünüyor. ben 8. gün normal test yaptığımda değerim 45lerdeydi ve aşırı aşırı silik çıkmıştı görmek için güneşe tutmuştum yani:) sizinki harika çıkmış normal testleriniz değerleriniz 100ün üzerindedir diye düşünüyorum
Hiçbir belirtim olmadı benimPeki belirtileriniz nelerdi ? Mesela benim hala sırtım ve ara da kasıgım agırıyor. Sürekli uyumak istiyorum. Ve ara da böyle göğsüm de ağrı var gibi oluyor.
Teşekkürler hepinize inşallah sağlıkla artar benimde testleri böyle idi benim çift embriyo transferi ikiz mi yoksa başka bir sorun mu var bilemiyorum bekleyip görücez artık ama inşallah bizimledir bebeklerimizOooo
Başka bir sorun yoktur içinizi ferah tutalımTeşekkürler hepinize inşallah sağlıkla artar benimde testleri böyle idi benim çift embriyo transferi ikiz mi yoksa başka bir sorun mu var bilemiyorum bekleyip görücez artık ama inşallah bizimledir bebeklerimiz
Arkadaşımın ve benim ikizdi onunki 10. Gün 549 benim 9.gün 295 çıkmıştı sizinki de ikiz gbi hayırlı olsunOooo
İnşallah çok sağolun hayırlısı ile kucaklarımza almak nasip olsunArkadaşımın ve benim ikizdi onunki 10. Gün 549 benim 9.gün 295 çıkmıştı sizinki de ikiz gbi hayırlı olsun
Bence gidebilirsin. Bir şey kaybetmezsinKızlar ben şuan 7+1 im doktorum 8. Haftada kalp İçin gün verdi artık bekle bekle çok sıkıldım acaba diyorum başka bir hastaneye mi gitsem
Bence git canım. Bekledikçe olmayacakmış gibi geliyor insanaKızlar ben şuan 7+1 im doktorum 8. Haftada kalp İçin gün verdi artık bekle bekle çok sıkıldım acaba diyorum başka bir hastaneye mi gitsem
Bende o markada gordum canim icini ferah tutKullandığm marka prodoctor erken gebelik testi ilk dakikada çıktı hemen
Hayırlı olsun canım sağlıkla artsın degerin inşallahKızlar kan sonucum 324 çıktı. 10. Gün bugün. Kalbim yerinden çıkacak. Çok şükür. Allah herkese bu güzel.haberi almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerler.
Beklemek kadar strese sokan bir durum yok bence gidebilirsin.Kızlar ben şuan 7+1 im doktorum 8. Haftada kalp İçin gün verdi artık bekle bekle çok sıkıldım acaba diyorum başka bir hastaneye mi gitsem