Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ederim, fark eder etmez yaptim zaten, en iyisi alarm kurmak sanirim

Sizin durumunuz nedir peki pozitifi gordunuz mu? Icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim
çok şükür 6+2'deyim canım merak etme ilk transferimde de böyle saat sarkmalarım oluyordu kızım 4 yaşında şimdi. tabiki çok uzun saatler sarkıtmamaya çalış ama öyle 1-2 saatten hiçbir şey olmaz hatta benim doktoruma kalsa aynı gün içinde vurdğun sürece saatin bi önemi yok der:) ama bizler hassas grubuz her şeye dikkat ediyoruz anlıyorum.

Az önce test yaptırdım kanda kızlar 9.gün beta hcg 428 çıktı
Oooo
Çok güzel bir değer iki tane olma ihtimali bence yüksek. 9. Güne göre iyi çıkmış bende normalde yarın 10. Gün yapmam gerekiyor ama korkuyorum yapmaya bugün yapsam mı diye de geçiyor içimden. Test yaptım bugün yine sabah böyle çıktılar üst üste yaptığım testler umarım güzel sonuçlanır

Eklentiler

• CAEBF7B4-2F3F-4DCA-A9E6-0E78DBA493C7.jpeg
    148,6 KB · Görüntüleme: 79
Ve erken gebelikler bugğn sabah yaptığım diğerleri önceki günler

bence harika görünüyor. ben 8. gün normal test yaptığımda değerim 45lerdeydi ve aşırı aşırı silik çıkmıştı görmek için güneşe tutmuştum yani:) sizinki harika çıkmış normal testleriniz değerleriniz 100ün üzerindedir diye düşünüyorum

Peki belirtileriniz nelerdi ? Mesela benim hala sırtım ve ara da kasıgım agırıyor. Sürekli uyumak istiyorum. Ve ara da böyle göğsüm de ağrı var gibi oluyor.

Peki belirtileriniz nelerdi ? Mesela benim hala sırtım ve ara da kasıgım agırıyor. Sürekli uyumak istiyorum. Ve ara da böyle göğsüm de ağrı var gibi oluyor.
Hiçbir belirtim olmadı benim daha yeni yeni bulantılarım başladı göğüslerim ağrıyo

Teşekkürler hepinize inşallah sağlıkla artar benimde testleri böyle idi benim çift embriyo transferi ikiz mi yoksa başka bir sorun mu var bilemiyorum bekleyip görücez artık ama inşallah bizimledir bebeklerimiz

Arkadaşımın ve benim ikizdi onunki 10. Gün 549 benim 9.gün 295 çıkmıştı sizinki de ikiz gbi hayırlı olsun

Kızlar ben şuan 7+1 im doktorum 8. Haftada kalp İçin gün verdi artık bekle bekle çok sıkıldım acaba diyorum başka bir hastaneye mi gitsem

Kızlar 5+4 deyim çok şükür yarın doktor randevum var fakat dünden beri kahverengi lekelenmem var inşallah kötü bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…