Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda

benim erken gebelik testinde giderek koyulaştı çizgiler 5. gün başlamıştım biraz sabırsızdım. 5-6-7 koyulaşarak gitti ve 7, gün baya koyuydu koşa koşa kan verdim 100 üstü çıkar kesin dedim 34 çıktı. artık 5. günde kaçtı da silik gördüm bilemiyorum. 8. gün yani kan tahlilinden 1 gün sonra normal idrar testi yaptım aşırı silikti yok gibiydi neredeyse. 9. gün asıl kan günümdü kan verdim 125 çıktı. demem o ki baya düşük değerlerde de erken gebelik testinde görülebiliyor.

Kızlar 5+4 deyim çok şükür yarın doktor randevum var fakat dünden beri kahverengi lekelenmem var inşallah kötü bişey olmaz.
Bende de olmuştu fitili kesti doktorum geçti korkma bende çok korkmuştum tüp bebekte genellikle oluyormuş ama yine de doktorunu ara hemen

merhaba canım bende 6. gün kan verdim 16 cıktı sonra cok kasık agrısı cekince korktum 7. gün tekrar verdim 22 cıktı cok düşük geldi değer moralim bozuldu sonra buradan bir kaç arkadas sağolsun guzel seyler dediler. bende idrarda kontrol edeyim dedim yoks kollarım delik deşik olacak

Bende de olmuştu fitili kesti doktorum geçti korkma bende çok korkmuştum tüp bebekte genellikle oluyormuş ama yine de doktorunu ara hemen
Böyle bir korku hayatımda yaşamadım düşük olacak sandım doktorumu aradım sakin ol olabilir bugünü dinlenerek geçir cuma yanıma gel dedi. Bakalım yarın neler olacak ..
Anlaşılan kucağımıza almak kısmet olursa o güne kadar devam edecek bu korkular.

Evet canim giderek koyulasiyor bak bende 3.gun embriyosu transferi oldum. 7.gunden itibaren her gun test yaptim 9.gunde de kan verdim

Eklentiler

• 20230419_061553.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar Adana’da tüp bebek yapanlar yazabilir mi önerdiğiniz doktor var mı Adana da ?

6. Gün 16 7. Gün 22 8. Gün 28 cıktı artışlar iyi değil

6. Gün 16 7. Gün 22 8. Gün 28 cıktı artışlar iyi değil
Canım %60 ın üstünde artmış 6. Gün 16 ise 8. Gün en az 25,6 olması lazım senin değerin 25 in üstünde gayet iyi eğer değer düşerse kimyasal olur benim bir önceki kimyasal dı 8. Gün değerim 12 idi 10. Gün 6 ya düştü 12. Gün 2 ye düştü kimyasal da değer yükselmez

Ama cok az bu değerlerle kese görme değeri bile olmaz yüzde yüz artıs bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…