- 3 Ocak 2013
- 555
- 578
Maşallah değerin sağlıkla artsın inşallahAz önce test yaptırdım kanda kızlar 9.gün beta hcg 428 çıktı
Ay inşallah sağlıkla artar ve kucağıma almak nasip olur Allah hepimize sağlıklı sını versinMaşallah değerin sağlıkla artsın inşallah
Aminnn canım inşallahAy inşallah sağlıkla artar ve kucağıma almak nasip olur Allah hepimize sağlıklı sını versin
Hayırlı olsun masallah cok.guzel cikmis deger insalah guzel bi sekilde artsin sımsıkı tutunsun annesine saglikla ilerlesinAz önce test yaptırdım kanda kızlar 9.gün beta hcg 428 çıktı
Aaaa cok sevindim. Cok şükür. Hayirli olsun. Hayirlisiyla da kulağınıza alın insAz önce test yaptırdım kanda kızlar 9.gün beta hcg 428 çıktı
Gayet iyi 9 günde ki değer hayırlı olsunKızlar günaydın. Dün sağlık ocağında kan vermiştim 208 çıktı değerim sizce düşük mü nasıl? 17 Nisan'da çift embriyo transfer olmuştum
Çok teşekkür ederimGayet iyi 9 günde ki değer hayırlı olsun
2 3 gün sonra bir daha verinÇok teşekkür ederiminşallah sağlıkla ilerler tekrar kan vericem
Canım %60 artması gerekiyor %60 artış demek 68,768 demek geçmişsin o sayıyı ne güzel işteİlk değerim 42.98 di şimdiki 74.03 az artmış sanki
Bugün kaçıncı günündüİlk değerim 42.98 di şimdiki 74.03 az artmış sanki
14 canımBugün kaçıncı günündü
hiçbir şey olmaz canım merak etme. bende haftaiçi çalıştığım için saatlerim genelde aynı oluyo ama haftasonları o saatte uyuyorum geç kalkıyorum sarkıyo saatler. özellikle transferden sonra izinli olduğum için düzensiz uykular oluyodu saatlerim farklı oluyodu. öyle 3-4 saat olmadığı sürece 1-2 saattebn bir şey olmaz. antibiyotikte bile bu sarkmalarda sorun olmuyoKizlar dun transferim olmustu, bugun sabah 10dq prolutex ignemi unutmusum, az once oldum bisey olur mu sizce
Sizin durumunuz nedir peki pozitifi gordunuz mu? Icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederimhiçbir şey olmaz canım merak etme. bende haftaiçi çalıştığım için saatlerim genelde aynı oluyo ama haftasonları o saatte uyuyorum geç kalkıyorum sarkıyo saatler. özellikle transferden sonra izinli olduğum için düzensiz uykular oluyodu saatlerim farklı oluyodu. öyle 3-4 saat olmadığı sürece 1-2 saattebn bir şey olmaz. antibiyotikte bile bu sarkmalarda sorun olmuyo
Bir şey olmaz canım ben çalışıyorjm okuldaydım iğnemi mecbur orda yapıodum enjektör bozuk çıkmıştk şansıma izin alıp koştur koştur sağlık ocağına gitmiştim baya bi gecikmişti doktoruma aradım bir şey olmaz demiştiKizlar dun transferim olmustu, bugun sabah 10dq prolutex ignemi unutmusum, az once oldum bisey olur mu sizce