Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Su an transfer icin cisimin gelmesini bekliyorum. 1 litre su ictim kusucam. Bu nasil bi heyecanmis kizlar. Surekli cisi gelen ben heyecandan ters tepti sanirim cok gerginim, heyecanliyim, mutluyummm, huzunluyum.

Kizlar dun transferim olmustu, bugun sabah 10dq prolutex ignemi unutmusum, az once oldum bisey olur mu sizce
hiçbir şey olmaz canım merak etme. bende haftaiçi çalıştığım için saatlerim genelde aynı oluyo ama haftasonları o saatte uyuyorum geç kalkıyorum sarkıyo saatler. özellikle transferden sonra izinli olduğum için düzensiz uykular oluyodu saatlerim farklı oluyodu. öyle 3-4 saat olmadığı sürece 1-2 saattebn bir şey olmaz. antibiyotikte bile bu sarkmalarda sorun olmuyo

Sizin durumunuz nedir peki pozitifi gordunuz mu? Icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim

Kizlar dun transferim olmustu, bugun sabah 10dq prolutex ignemi unutmusum, az once oldum bisey olur mu sizce
Bir şey olmaz canım ben çalışıyorjm okuldaydım iğnemi mecbur orda yapıodum enjektör bozuk çıkmıştk şansıma izin alıp koştur koştur sağlık ocağına gitmiştim baya bi gecikmişti doktoruma aradım bir şey olmaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…