- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım darısı başına arkamdan gelTebrikler canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Çok teşekkür ederim darısı başına olsun inşallahtebrik ederim canımmm
Amin Allah razı olsun canım darısı başınaAllah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım
Çok teşekkür ederim darısı başına olsun inşallah
Ayyyy gelicemm insallaaahhhAmin inşallah canım darısı başına arkamdan gel
Bence çok erken en doğru zaman adete 2 gün kala diye düşünüyorum net oluyor ozmn kuzum moralini bozmaBenim 6 gün var daha test için çok erken dimi ya kendimi durduramıyorumda bugün yaptım bişey de çıkmadı
Tamam canım benim sabredicemBence çok erken en doğru zaman adete 2 gün kala diye düşünüyorum net oluyor ozmn kuzum moralini bozma
Hayırlı olsın kuzummm dua et bizlereEvet gebelik testi bat 4 mayıstı hamile olduğunu ögrendim
Bende dün gece kahverengi akıntı geldi ilk kez bukadar erken oldu genelde adet bitiminde oluyordu daha adet olmadan gelmesi çok şaşırttı vücudum da alay ediyor benleTamam canım benim sabredicem
Vücut bazen değişken davranıyo özellikle biz bu kadar stresliykenBende dün gece kahverengi akıntı geldi ilk kez bukadar erken oldu genelde adet bitiminde oluyordu daha adet olmadan gelmesi çok şaşırttı vücudum da alay ediyor benle
Sağol canım dualarım sizinle inşallah arkamdan gelinHayırlı olsın kuzummm dua et bizlere
Vücut bazen değişken davranıyo özellikle biz bu kadar stresliyken
Erken gebelik testimi yaptın canımSorma kuzum birde bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı pazartesi regl günüm ama ümidim yok artık bugün yok tu çünkü
Yok kzuum kaset test yaptımErken gebelik testimi yaptın canım
bence sorun olmaz, beklenen adet tarihi ne zaman?Merhaba benide ekler misiniz son adet tarihi 6 mayıs bu ay istiyorum kalmak ama 2 ay önce düşük yaptım düşük yapan arkadaşlar varsa kaç ay sonra hamile kaldılar şuan kalsam sorun olur mu