2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Kızlar selam beni de ekleyebilirsiniz bugünden itibaren korunmuyoruz sat 18 Nisan bat 21 Mayıs

Yumurtlama günümü kaçırdık takvime göre ama süpriz olsun dedik muhtemelen olmayabilir bu ay bakalım

Benim 6 gün var daha test için çok erken dimi ya kendimi durduramıyorumda bugün yaptım bişey de çıkmadı
Bence çok erken en doğru zaman adete 2 gün kala diye düşünüyorum net oluyor ozmn kuzum moralini bozma 🙏🥰

Tamam canım benim 🥰sabredicem
Bende dün gece kahverengi akıntı geldi ilk kez bukadar erken oldu genelde adet bitiminde oluyordu daha adet olmadan gelmesi çok şaşırttı vücudum da alay ediyor benle😔

Bende dün gece kahverengi akıntı geldi ilk kez bukadar erken oldu genelde adet bitiminde oluyordu daha adet olmadan gelmesi çok şaşırttı vücudum da alay ediyor benle😔
Vücut bazen değişken davranıyo özellikle biz bu kadar stresliyken

Sorma kuzum birde bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı pazartesi regl günüm ama ümidim yok artık bugün yok tu çünkü 😔
Vücut bazen değişken davranıyo özellikle biz bu kadar stresliyken

Merhaba benide ekler misiniz son adet tarihi 6 mayıs bu ay istiyorum kalmak ama 2 ay önce düşük yaptım düşük yapan arkadaşlar varsa kaç ay sonra hamile kaldılar şuan kalsam sorun olur mu

X