Yok canım diyetisyen hemde kadın sonları oynuyorumDiş doktoru değildir İnşAllah
Hayırlısıyla nasip olur inşAllah bebişinle mutlu huzurlu yaşarsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım diyetisyen hemde kadın sonları oynuyorumDiş doktoru değildir İnşAllah
Hayırlısıyla nasip olur inşAllah bebişinle mutlu huzurlu yaşarsınız
İnşallah canımİnşAllah seninki hamileliktendir
Canım bende testinde gölge görüyorum. İnşallah bebişin seninledir Bu test durdukça koyulaşıyor. Şimdi nasıl baktın mı bidahaEki Görüntüle 3253099
Yumurtlamadan sonra 10. Gün efektler var mı yok mu ışığa tutup kör olmalar efektle kendini kandırmalar sonra regl belirtileri başlar ve kapanış
Var gibi görüyorum ama regl kaç gün var?Eki Görüntüle 3253171
Kızlar bi bakar mısınız miratech erken ilk iki dakika ben mi görüyorum sizce T TASUU melisaa93
Canım yumurtlamamı bilmiyorum ama geçen hafta salı carsamba persembeden birinde yumurtladım bide böyle bakar mısınVar gibi görüyorum ama regl kaç gün var?
Çok silik bir çizgi var gibi sanki. Ne zaman regl olacağını Bilmiyor musun?Canım yumurtlamamı bilmiyorum ama geçen hafta salı carsamba persembeden birinde yumurtladım bide böyle bakar mısınEki Görüntüle 3253174
Canım yumurtlamamı tam bilmedigim icin bilmiyorum ama gecen 4 mayısta oldumÇok silik bir çizgi var gibi sanki. Ne zaman regl olacağını Bilmiyor musun?
Anladım gajiba senin yumurtlamanın üstünden 9 - 10 gün geçmiş oluyor daha erken gibi canım. Bekle bakalım yarın yine yap sabahtan Bi bak ya da tam pazar günü yap. Regl tahmini 2 3 haziran falandır senin?Canım yumurtlamamı tam bilmedigim icin bilmiyorum ama gecen 4 mayısta oldum
Aynen muhtemelen canımAnladım gajiba senin yumurtlamanın üstünden 9 - 10 gün geçmiş oluyor daha erken gibi canım. Bekle bakalım yarın yine yap sabahtan Bi bak ya da tam pazar günü yap. Regl tahmini 2 3 haziran falandır senin?
Sana moral olsun benim regl 14 mayıs olmasına rağmen 9 mayısta hiç bsy çıkmadı erken gebelikte. Oyüzden bekle bence ben 10 11 mayısta kaset testte silik gördüm 11 mayıs saat 4.30da miratech erken gebelikte ve kaset testte çok koyu gördüm
İnsallah canım sagol bunda bi sey gördün müSana moral olsun benim regl 14 mayıs olmasına rağmen 9 mayısta hiç bsy çıkmadı erken gebelikte. Oyüzden bekle bence ben 10 11 mayısta kaset testte silik gördüm 11 mayıs saat 4.30da miratech erken gebelikte ve kaset testte çok koyu gördüm
Bunların hepsi aynı test mi canım?İnsallah canım sagol bunda bi sey gördün müEki Görüntüle 3253195
Evet evet aynı canım ama bence yok ya neyse bakalım artık canım hayırlısıBunların hepsi aynı test mi canım?
Şuan bunda göremiyorum maalesef
Daha çok erken gibi modunu düşürme rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahEvet evet aynı canım ama bence yok ya neyse bakalım artık canım hayırlısı
Evet var 10. Gün bende de böyle çıkmıştı Kasım ayında seninkine efekt yaptım varEki Görüntüle 3253099
Yumurtlamadan sonra 10. Gün efektler var mı yok mu ışığa tutup kör olmalar efektle kendini kandırmalar sonra regl belirtileri başlar ve kapanış