Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı şeyi merak ediyorum her gün içerim normalde ama yumurtlama sonrası bir şey olur diye cesaret edemiyorum Uzaktan uzaktan bakışıyoruzKızlar yeşilçay içsem biiey olurmu
Yüksek kafeinden dolayı zararlı olabilirmiş içme canım ne olur olmazKızlar yeşilçay içsem biiey olurmu
Bilgisayarın ekranına girdim gölge görüyo gibiyim ama emin değilim. bekleyelim bakalım inşAllah güzel bir sonuç çıkar bu aydan :)Eki Görüntüle 3253099
Yumurtlamadan sonra 10. Gün efektler var mı yok mu ışığa tutup kör olmalar efektle kendini kandırmalar sonra regl belirtileri başlar ve kapanış
Aman canım insallah diyeyim ama gerçekten yoruldummmmmm ne zaman kıpkırmızı görücem görücezBilgisayarın ekranına girdim gölge görüyo gibiyim ama emin değilim. bekleyelim bakalım inşAllah güzel bir sonuç çıkar bu aydan :)
İçemediğimde kilo alıyorum ben hemenBende aynı şeyi merak ediyorum her gün içerim normalde ama yumurtlama sonrası bir şey olur diye cesaret edemiyorum Uzaktan uzaktan bakışıyoruz
İnşAllah yakın zamanda göreceğiz Her şeyin vakti var henüz olmuyorsa da bir sebebi vardırAman canım insallah diyeyim ama gerçekten yoruldummmmmm ne zaman kıpkırmızı görücem görücez
İçme canım gebelikte pek önermiyorlar belki hamilesinİçemediğimde kilo alıyorum ben hemen
Daha çok salata meyve tüketerek beslen bari canım yeşil çay ve kahveden uzak dur Kuru kayısı kuru erik iyi gelir sindirimeİçemediğimde kilo alıyorum ben hemen
Tamam içmicem risk etmiyim sağol canımİçme canım gebelikte pek önermiyorlar belki hamilesin
dün 2 tane baklava yiyen ben bunu beğenmedi ay ben çatlicam şimdi işimin stresi de ayrı çok saçma ama annem hamile kalırsan doğumuna lazım olur diye 5 kilo salamura yaprak aldırdı. Neden aldım bilmiyorumDaha çok salata meyve tüketerek beslen bari canım yeşil çay ve kahveden uzak dur Kuru kayısı kuru erik iyi gelir sindirime
Ahahahah yeşil çay vicdanını rahatlatma aracıymış sadecedün 2 tane baklava yiyen ben bunu beğenmedi ay ben çatlicam şimdi işimin stresi de ayrı çok saçma ama annem hamile kalırsan doğumuna lazım olur diye 5 kilo salamura yaprak aldırdı. Neden aldım bilmiyorum
Derim valla nolcak sarar sarar yeriz doktor asistanıyım koca klinikte tekim. Gebeliği bekliyorum çıkıp hayatıma bakıp bebeğimi büyütücem Allah nasip ederseAhahahah yeşil çay vicdanını rahatlatma aracıymış sadece
Doğum hazırlığında ilk olarak salamura yaprak aldım dersin artık ne iş yapıyorsun canım çokta yorma kendini
Diş doktoru değildir İnşAllahDerim valla nolcak sarar sarar yeriz doktor asistanıyım koca klinikte tekim. Gebeliği bekliyorum çıkıp hayatıma bakıp bebeğimi büyütücem Allah nasip ederse
Öyle akıntı yaşayıp hamile olan da var regl olanda var canım çözemedim benKızlar merhaba çok aktif olamadım bayagidir nasılsınız .yumurtlama dan sonra yoğun süte benzer kıvamlı akıntı yaşıyorum afedesiniz ilk defa böyle oldu bunu yaşan var mı unutlanmakta istemiyorum
Ranglime çok var daha cnm yumurtlamayı erken yaşadım bu ay renglimden 2 gün sonra yumurtlama akintisini gördüm değerlendirdik sonrasında da süt gibi yoğun akıntı yaşamaya başladım bende ilk defa görünce acaba mi dedimÖyle akıntı yaşayıp hamile olan da var regl olanda var canım çözemedim ben
İnşAllah seninki hamileliktendirRanglime çok var daha cnm yumurtlamayı erken yaşadım bu ay renglimden 2 gün sonra yumurtlama akintisini gördüm değerlendirdik sonrasında da süt gibi yoğun akıntı yaşamaya başladım bende ilk defa görünce acaba mi dedim