- 22 Aralık 2012
- 1.581
- 2.428
Sagol canım ama erkende pek belli olmayınca cok modum düstü bu ay hsg cekilmistim cok inanıyodum oldugunaEvet var 10. Gün bende de böyle çıkmıştı Kasım ayında seninkine efekt yaptım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım ama erkende pek belli olmayınca cok modum düstü bu ay hsg cekilmistim cok inanıyodum oldugunaEvet var 10. Gün bende de böyle çıkmıştı Kasım ayında seninkine efekt yaptım var
10. Gün çok normal belli olmaması 12 13 te incecik çizgi şeklinde oluyorSagol canım ama erkende pek belli olmayınca cok modum düstü bu ay hsg cekilmistim cok inanıyodum olduguna
Yok maalesef canımŞuan aşırı üzüldüüüüm. Var mı fotosu canım
Merhaba canımKızlar merhaba çok aktif olamadım bayagidir nasılsınız .yumurtlama dan sonra yoğun süte benzer kıvamlı akıntı yaşıyorum afedesiniz ilk defa böyle oldu bunu yaşan var mı unutlanmakta istemiyorum
Tutmuş o zaman bariz çizgi varKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 14.gunu testim silik çizgi çıktı anlayanlar bakabilir mi
Yaa inşallah kızlar kan vermeye gidiyorum şuan. Dua edin lütfen 5 yıldır bu anı bekliyorumTutmuş o zaman bariz çizgi var
Yani bu çizgiye yoksa şaşarım zaten canım var takibi sonuçların çıkınca paylaş hemen bizimleYaa inşallah kızlar kan vermeye gidiyorum şuan. Dua edin lütfen 5 yıldır bu anı bekliyorum
Hadi inşAllah güzel bir yumoş büyüyorYouTube dan bir gebenin günlüğü yumurtlama masajına da başladım yumurtalıklarımda hareketlenme var dünden beri
Kan ver canım yarın yada teste devam et koyulaşmayı görelim Tebrik ederimmmKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 14.gunu testim silik çizgi çıktı anlayanlar bakabilir mi
2024 Şubat anneleri grubu nasip olsun hepimize aminHadi inşAllah güzel bir yumoş büyüyor
Tamam canım paylaşırım inşallah çatlatma iğnesi in 14.gunu ya acaba iğnenin etkisi mi diye düşünüp duruyorumYani bu çizgiye yoksa şaşarım zaten canım var takibi sonuçların çıkınca paylaş hemen bizimle
Teşekkür ederim canım kan vermeye gidiyorum sonuçları paylaşırım inşallah dua edin olur muKan ver canım yarın yada teste devam et koyulaşmayı görelim Tebrik ederimmm
Bence bekleyinKızlarr merhaba bat 30 Mayıs belki 29 Mayıs, dün sabah erken gebelik testi yaptım maalesef negatif, normalde adetime 3-4 gün kala göğsüm hassaslaşır ama nerdeyse 10 gündür çok sızlıyor baş ağrılarım ve mide ağrım oldu 2 gün sonra onlarda geçti şu an sadece göğüs ağrım var ne adet belirtim ne gebelik belirtim sizce yarın sabah tekrar yapsam test çıkar mı Ya da 30 una kadar beklim mi insan sabredemiyorrrr
Hayırlısıyla olur inşAllah ay sen şimdi söyleyince farkettim ben melek oğlumun burcuna hiç bakmadım 29 Haziran hangi burçtu hemen bakayım2024 Şubat anneleri grubu nasip olsun hepimize amin
Aslan burcu bebe istemiştim olmadı kova burcu olacak bu ay olursa