- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Bence hamilesin canım iğne etkisi geçmiştir artıkTeşekkür ederim canım kan vermeye gidiyorum sonuçları paylaşırım inşallah dua edin olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesin canım iğne etkisi geçmiştir artıkTeşekkür ederim canım kan vermeye gidiyorum sonuçları paylaşırım inşallah dua edin olur mu
Yengeç tam bir melek anne düşkünü koruyucu meleğiniz hep sizinHayırlısıyla olur inşAllah ay sen şimdi söyleyince farkettim ben melek oğlumun burcuna hiç bakmadım 29 Haziran hangi burçtu hemen bakayım
İnşallah canımBence hamilesin canım iğne etkisi geçmiştir artık
Kova Burcu nasıl oluyor canım aydınlat bizi2024 Şubat anneleri grubu nasip olsun hepimize amin
Aslan burcu bebe istemiştim olmadı kova burcu olacak bu ay olursa
Bence etkisi geçmiştir burada paylaşanların çoğunun 10.günü bundan daha silik oluyor. Yarın yine test yapıp koyulaşmaya bakKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 14.gunu testim silik çizgi çıktı anlayanlar bakabilir mi
İlk değer değil de 2 gün sonraki değer 2 kat artmış mı o önemli canım geç döllenme erken döllenme her şey olabilir ondan değere takılmaKızlarr kan sonucum çıktı beta 37 sizce nasıl bir değer son adet tarihim 1 Mayıs
Tamam canım teşekkür ederimİlk değer değil de 2 gün sonraki değer 2 kat artmış mı o önemli canım geç döllenme erken döllenme her şey olabilir ondan değere takılma
Bilime eğitime akıla mantığa çok önem veriyor genelde kova çocukları çok araştıran çocuklar annem bu ay olsun ne güzel zeki olur diyo bana bir sonraki aya kalırsak balık burcu olur bebişler o da sevgi Pıtırcığı ama çok duygusal olur nasip hepsiKova Burcu nasıl oluyor canım aydınlat bizi
Kız bende kova yım ama bende ne mantık kaldı ne akıl kaldı ikisinde evlendikten sonra bitti geri alma şansımız var mıBilime eğitime akıla mantığa çok önem veriyor genelde kova çocukları çok araştıran çocuklar annem bu ay olsun ne güzel zeki olur diyo bana bir sonraki aya kalırsak balık burcu olur bebişler o da sevgi Pıtırcığı ama çok duygusal olur nasip hepsi
Eşim kova tamamen mantık adamı iş konusunda çok hırslı teknolojiye de çok hakim bir taraftan kova çocuk bana da mantıklı geliyor
Ne kadar oldu sizinKız bende kova yım ama bende ne mantık kaldı ne akıl kaldı ikisinde evlendikten sonra bitti geri alma şansımız var mı
6 yılın içindeyizNe kadar oldu sizin
Oyyy masallah sağlık bereket huzur eksik olmasın bizim yeni daha bir yıl olmadı6 yılın içindeyiz
Ya bana cevap verecek kimse yok mu melisaa93 B Buffalosos fnd_50 L A L C cnlrm melegim can S Sunshine1 cans16 TikabasaKızlar takvime ve doktorun dediğine göre yumurtlama haftam bu hafta ama ben salı günü eğer ki yumurtalar büyüdüyse aşılama olucak ama şöyle Bi şey de var ben şimdi şu Bi kaç günü değerlendirecek miyim yoksa beklicek miyim aşılamayı kafam karıştı bana akıl verin ya
Amin inşallah rabbim her kurulan yuvaya Hızır sağlık bide minik evlatlar versinOyyy masallah sağlık bereket huzur eksik olmasın bizim yeni daha bir yıl olmadı
Yaa canım oğluşum bir kez rüyamda gördüm 3 4 yaşlarındaydı eğilip soruyordum sen benim oğlum musun diyodum evet diyodu bana anne mi diyorsun dedim evet dedi tıpkı bana benziyorduYengeç tam bir melek anne düşkünü koruyucu meleğiniz hep sizin
Aşılamadan sonra ilişki öneriyor diye biliyorum ama öncesinde ilişki yasak mı değil mi bilmiyorumKızlar takvime ve doktorun dediğine göre yumurtlama haftam bu hafta ama ben salı günü eğer ki yumurtalar büyüdüyse aşılama olucak ama şöyle Bi şey de var ben şimdi şu Bi kaç günü değerlendirecek miyim yoksa beklicek miyim aşılamayı kafam karıştı bana akıl verin ya
ben de ve eşimde hep rüyamızda o günden beri kız çocuğu görüyoruz kahküllü minnoş bisey ortak rüyalar görmemiz çok tuhaf geliyor evren işaretlerle dolu gerçekten şükürler olsunYaa canım oğluşum bir kez rüyamda gördüm 3 4 yaşlarındaydı eğilip soruyordum sen benim oğlum musun diyodum evet diyodu bana anne mi diyorsun dedim evet dedi tıpkı bana benziyordu
Yaa gerçekten kavuşamasakta rüyalarda buluşuyoruz çok şükür İnşAllah tekrardan anne olmak nasip olur ikimize de ve isteyen herkeseben de ve eşimde hep rüyamızda o günden beri kız çocuğu görüyoruz kahküllü minnoş bisey ortak rüyalar görmemiz çok tuhaf geliyor evren işaretlerle dolu gerçekten şükürler olsun