Tasuuumm testim yok bitirdim çıkamam işten eğer olmazsam pazar eşimle alırız surpiz mupriz hak getireHaydiii kalk test yap bir tane, koşş koşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tasuuumm testim yok bitirdim çıkamam işten eğer olmazsam pazar eşimle alırız surpiz mupriz hak getireHaydiii kalk test yap bir tane, koşş koşşş
Kız bardağa işemekten tuvalete işemeyi unuttum 1 yıldırBen artık idrar görmek istemiyorum tükendim
Ay adetinde geçmiş yaa yap bir testttTasuuumm testim yok bitirdim çıkamam işten eğer olmazsam pazar eşimle alırız surpiz mupriz hak getire
Canım bulabilirsen freely mavi kenarlı olan testini al 3 betayı algılıyor direk nokta atışı yaparızYaaaaaa amin inşalllah test yanıltmıyodurda bu duyguyu bende tadarım dua et olur muu denemediğim test kalmadı valla tam 1 yıl olacak yarın demeye başlayalı veee yarın evlilik yıl dönümümüz prodoctorun hafta belirleyen gebelik testi canım bu sadece kafamı karıştıran kağıdında 25 betayı algılıyor yazıyor. Normalde erken gebelikler daha düşük algılıyo diye biliyorum
Ay var bizim bu eczanede artımed paketinde satıyorlar ama karışık işte denk getirebilirmiyim bilmemCanım bulabilirsen freely mavi kenarlı olan testini al 3 betayı algılıyor direk nokta atışı yaparız
Evet ben kullandım benim daha pembe çıkmasına rağmen negatifti sonucum neredeyse her testte çıkıyor o çizgiler bendeT1 de silik çizgi görüyorum L A L kullanmıştı diye hatırlıyorum. Beta değerine göre t çizgisi beliriyormuş seninki t1de ve çok hafif görünüyor İnşAllah koyulaştığını görürüz
Şuan aşırı üzüldüüüüm. Var mı fotosu canımEvet ben kullandım benim daha pembe çıkmasına rağmen negatifti sonucum neredeyse her testte çıkıyor o çizgiler bende
Hocam bence sen kimyasal geçiriyorsunO kadar belirgin çizgiler var nasıl oluyor bu durum inşallah en hayırlı zamanda hayırlısıyla olur
2 hafta önce cuma pik cumartesi pik pazar sabahı çatladı bekliyorum uygulama 1 gün geçti diye gösteriyor testim yok tek çizgi görmekte istemiyorumAy adetinde geçmiş yaa yap bir testtt
Evin heryeri pet bardak doluKız bardağa işemekten tuvalete işemeyi unuttum 1 yıldır
Ay inşallah bu gecikme bebiştendir canım2 hafta önce cuma pik cumartesi pik pazar sabahı çatladı bekliyorum uygulama 1 gün geçti diye gösteriyor testim yok tek çizgi görmekte istemiyorum
Evin heryeri pet bardak dolu
İnşallah hayırlısı kuzum salı ve pazar günü kasıklarıma adet ağrııs girdi baktım baktım kan yok dedim olcam herhalde. Belimde ağrıyor. Çarşamba da aynı ağrı. Şimdi tek bel ve göğüs şişliğim var adet olcam diyorum kendimce. Bu ay eyüpsültan ziyaretine gidip dua ettim hepimize. Bilmem olmuştur belki ya da olucaktırAy inşallah bu gecikme bebiştendir canım
Allah dualarını kabul etsin canım gebelikle adet belirtileride birbirine çok benziyormuşki bilemiyorum biz gebeliğe yoralım ve öyle olsunİnşallah hayırlısı kuzum salı ve pazar günü kasıklarıma adet ağrııs girdi baktım baktım kan yok dedim olcam herhalde. Belimde ağrıyor. Çarşamba da aynı ağrı. Şimdi tek bel ve göğüs şişliğim var adet olcam diyorum kendimce. Bu ay eyüpsültan ziyaretine gidip dua ettim hepimize. Bilmem olmuştur belki ya da olucaktır
Kocama diyorum adet olmadım sen hep öyle diyip olursun ben inanmıyorum artık dedi ahahaha kız ben napıyım bu adamıAllah dualarını kabul etsin canım gebelikle adet belirtileride birbirine çok benziyormuşki bilemiyorum biz gebeliğe yoralım ve öyle olsun
Bilemiyorum ki ya İnşAllah gebeliktendir sabah biraz daha netleşir İnşAllahAy ben deli gibi test sapığı olduğum için dayanamıyorum. Bide adet olacak gibi ağrılarım oldu gece dedim yapayım bi test amaaan bide şey fark ettim idrarım köpüklü bu bi belirtimi acaba
Hep aynılar heepKocama diyorum adet olmadım sen hep öyle diyip olursun ben inanmıyorum artık dedi ahahaha kız ben napıyım bu adamı
Evet bendeÇok şaşırdım senin testine rağmen öyle çıkmasına
Allahım görüyorsun hamileyimdir inşallahta şaşırtırım şu adamıHep aynılar heep
Aynen bende anlama veremedim e azından 5 ve üzeri çıkmasını bekliyordum o testlerden sonraO kadar belirgin çizgiler var nasıl oluyor bu durum inşallah en hayırlı zamanda hayırlısıyla olur