Amin canım inşallahÇok sağol canım benimİnşAllah dualarımız kabul olur Sen napıyosun kaçıncı gündesin yumurtlama günün geçti mi
Evet canım eşimin doğum gününü mutlu geçirmek istiyorumAmin canım inşallah
Ben sonra test yapıp size resim atacağım bana ikinci kez yumurtluyormuşum gibi geldi ama bilemedim. Kasıklarımda ağrı var
Sende kendini rahat bırak bugünün eşinin Doğum günüydü galiba güzel vakit geçirin inşallah testler doğru sonuç verir sağlıklı bir hamilelik ve mutlu sondüşünsene sene babasına hediyeyi beraber verirsiniz
Canım bu ultrason resmi sanamı ait hangisiKızlar bende bugün dr gittim çok şükür dış gebelik değilmişim keseyi ve bebeği gördük kalp atışı için haftaya çağırdı normalde sat 18 mayıs 6+4 ama ultrasona göre dr 5 haftalık dedi betam gecen hafta pazartesi 991.4 tü bugün ise 7336.8 5 haftaya göre beta yüksek değil miilk gebeliğim birde pek anlamıyorum da
Bu sana ait degil canım bunun dogumu yakın 3700gram olmuş bebek senden bir önceki hastanın olmasınKızlar bende bugün dr gittim çok şükür dış gebelik değilmişim keseyi ve bebeği gördük kalp atışı için haftaya çağırdı normalde sat 18 mayıs 6+4 ama ultrasona göre dr 5 haftalık dedi betam gecen hafta pazartesi 991.4 tü bugün ise 7336.8 5 haftaya göre beta yüksek değil miilk gebeliğim birde pek anlamıyorum da
Ediyorum inşallah bu ay nasip olurÇatlamış olabilir canım sen yinede değerlendirmelere devam et
Ne demek canımEdiyorum inşallah bu ay nasip olursağol sende hakkını helal et her seferinde cevap veriyorsun
Ama ultrasonda kese görünüyor bence bilgileri girmeyi unuttular önceki hastanın bilgileri kaldıBu sana ait degil canım bunun dogumu yakın 3700gram olmuş bebek senden bir önceki hastanın olmasın
Birden fazla kese gördüm ben valla kilosu yazıyor. Haftası yazıyor canım bazen önceki hastanınkini çıkarıp verebiliyorlar canımAma ultrasonda kese görünüyor bence bilgileri girmeyi unuttular önceki hastanın bilgileri kaldı
Ben gece üşeniyorum diye sabah yaptım canımOnu bende bugün yapicam ya ama ben gece yapayım dedim
Funda da rastladım o yuzden çıkmaz dıyemıyorum her teste suphelı yaklaşıyorum artık balımİnşAllah bebeğim peki predictor negatifken böyle silik çizgi bırakıyor muydu? Çokta erken yapmadım aslında 13.gün olsa net bir şekilde çıkardı diye düşünüyorum o yüzden baya olumsuzum
Merhaba kan verdiniz miKızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinin 16.günü adet olmadım. 14.gün erken gebelik testi silik cıktı. Bunu yaşayan var mı?
Pazartesı kan vercem ama çok merak ediyorum karnım gurulduyo bel agrısı karın ağrısı var.
Olabilir o zaman canım bir hata vardırBirden fazla kese gördüm ben valla kilosu yazıyor. Haftası yazıyor canım bazen önceki hastanınkini çıkarıp verebiliyorlar canım
Bir tane comfort erken gebelik testi var bir tanede fortune marka kaset testFunda da rastladım o yuzden çıkmaz dıyemıyorum her teste suphelı yaklaşıyorum artık balımama olmaz dıye bırsey yok kuzum testın varmı daha
Bana da en kaliteli gördüğümüz innovita ve predictor hatalı sonuç verdiyse daha ne diyimFunda da rastladım o yuzden çıkmaz dıyemıyorum her teste suphelı yaklaşıyorum artık balımama olmaz dıye bırsey yok kuzum testın varmı daha
Aaa innovitada var bence nasıl yok demiş şaşırdımBen hiç görememiştim canım birkaç arkadaş daha söyledi şimdi sen de söyleyince oynadım fotoğrafla çok çok silik çizgi çıkıyor ama bu predictorda normalde çıkar mı bilmiyorum ilk kez yaptım. Test uzmanını davet edelim en iyisi
Papatyamaviss bebeğim bir el atsan benim testlere.innovita olanları sabah ilk idrarla yaptım boyası akmış gibi geldi hatalıdır diye 3 saat sıvı almayıp predictor ve lh testi yaptım. İnnovita satıcısı negatif olduğunu söyledi bat 5 Temmuz
Bana ait ama bilgi girmemiş olabilirler dediğin gibi bende bebek daha yeni oluşmaya başlamış dediAma ultrasonda kese görünüyor bence bilgileri girmeyi unuttular önceki hastanın bilgileri kaldı
Yani kaç kese var ben anlamıyorumBirden fazla kese gördüm ben valla kilosu yazıyor. Haftası yazıyor canım bazen önceki hastanınkini çıkarıp verebiliyorlar canım
Ayyy ben gördüm ya şimdiBen hiç görememiştim canım birkaç arkadaş daha söyledi şimdi sen de söyleyince oynadım fotoğrafla çok çok silik çizgi çıkıyor ama bu predictorda normalde çıkar mı bilmiyorum ilk kez yaptım. Test uzmanını davet edelim en iyisi
Papatyamaviss bebeğim bir el atsan benim testlere.innovita olanları sabah ilk idrarla yaptım boyası akmış gibi geldi hatalıdır diye 3 saat sıvı almayıp predictor ve lh testi yaptım. İnnovita satıcısı negatif olduğunu söyledi bat 5 Temmuz
Yokmuş canım bu hatalı sonuçmuşAaa innovitada var bence nasıl yok demiş şaşırdım
Bende hiç görememiştim hatta arkadaşlar bana moral olsun diye öyle söylüyorlar diye düşünmüştümAyyy ben gördüm ya şimdikuzum çok düşük değer ola bilir umutlandırmakta istemiyorum ama görünüyor